Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

arka koltuk taraflarından gelen ses

'İ20 Forum - Club' forumunda emin_yasin tarafından 1 Temmuz 2015 tarihinde açılan konu

1. forsuccessful

forsuccessful Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    58
    Ad Soyad:
    candaş vural
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    i20 GB 1.0 TGDI (2014-2020)
    valla aynen katılıyorum sana aracı ilk aldıktan 2 hafta sonra felan karlı havada ayna ısıtma yüzünden ayna kendi kendine çatladı gitti servise benim bi hatam yok ısıtmayı da kapatamıyoruz çatladı dedim garantiden değiştirdiler bi şekilde aynı gün aracın vites değiştirirken sektiğini söyledim ustayla yola çıktık adam yardır yardır sürdü arabayı zaten her viteste zıplattığı için benim söylediğim sekmeyi hiç anlamadı sonra şoförlüğüme bok attı hiç 1,2 motor kullandınız mı normal vites geçişleri felan dedi hiçbişey yapmadı ama hala aynı şikayetim devam ediyor vitesi at dediği zaman vitesi atarsanız ayağınızı hafif gazdan çekin silkeliyor arabayı nazik kullanmaya gelmiyor illa seri kullanıcaz. soruna gelecek olursak bende bişey yapmıcaklarını tahmin ediyorum ama bi söylüyim yinede belki başkasının da başına gelmiştir hemen çözerler.

2. Hasan110

Hasan110 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    411
    Ad Soyad:
    Hasan URAL
    Yaşadığınız Şehir:
    54-SAKARYA
    Araç Modeli:
    İ20 PB 1.2 MPI (2008-2014)
    aracınız 5 yıl garantili,,şikayetlerinizi ısrarla servislere gösteriniz,,,memnun olmadığınız servisi değiştirerek devam eden aynı şikayet için bir başka servisi deneyin.

3. emin_yasin

emin_yasin Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    6
    Ad Soyad:
    emin yasin yıldız
    valla ben 5 farklı servis denedim aracım 60000 km de aracıma şimdiye kadar bakım haricinde hiçbişey yapmadılar. her şikayetimde bi şekilde atlattılar. ben pes ettim bi daha da Hyundai servisine gitmem allah kimseyi düşürmesin. sanki servise gidince müşteri onlar da servis elemanı bizmişiz gibi davranıyorlar.

4. emin_yasin

emin_yasin Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    6
    Ad Soyad:
    emin yasin yıldız
    plakayı da çift taraflı bantla yapıştırdım ama hala aynı ses geliyor.

5. emin_yasin

emin_yasin Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    6
    Ad Soyad:
    emin yasin yıldız
    plakayı da çift taraflı bantla yapıştırdım ama hala aynı ses geliyor.

6. Çaloğlu

Çaloğlu Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2,583
    Ad Soyad:
    İsmail Ç
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Getz 1.5 CRDİ (2003-2011)
    Koltuk sırtlığının arkaya sabitlendiği bir kanca gibş bişey var sa o kanca ya da halkayı bantla sararsanız ses kesilir. Arka koltuk sırtlığını katlayın koltuğu kaldırın. Koltukları sabitkeyen kilit ve kanca göreceksiniz. Kancaya çarpan kilit tıkırtı yapar. Aynı marka değil ama skoda fabia sıfır aracımda da yaşadım.
    Kancayı tıbbı plaster bant la iyice sarın.
    Denemenizde fayda var.

7. muratdeniz

muratdeniz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    24
    Ad Soyad:
    murat deniz aladdinoğlu
    Yaşadığınız Şehir:
    28-GİRESUN
    Araç Modeli:
    İ20 PB 1.2 MPI (2008-2014)
    Benim koltuktan kut kut diye ses geliyordu serviste koltugun kapandigi kilit yerleri varya oraya gres yag surduler biraz gecti sonra bende kilit yerindeki demire sunger sardim kurtuldum derken bu sefer sag taraftan tikir tikir ses gelmeye basladi bagajin sag tarafindaki disemeyi komple soktum orda bir kablo var sesi yapan oymus sunger gectim guzelce ses falan kalmadi simdi su pandizota care bulmaliyim sunger yaptim olmadi cirt cirt yaptim yine olmadi kolonda var aslinda agilik yapiyor ama bakalim bulacagiz birsey dedigim gibi dosemeyi bi sokup bakin sokme islemi ile ilgili yardimci olurum cok zor degil sunger alin guzelce yalitim yapin derim

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8. astamiga

astamiga Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    46
    Ad Soyad:
    Ali
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Accent Milenyum 1.5 (2000-2003) LC
    bagajı boşaltıp arka koltukları öne yatırıp test edin. ses bagajdan mı geliyo daha rahat anlarsınız.
    emniyet kemeri plastik aksama dayanıyo olabilir. test icin arka koltukta biri olursa nerden geldıgını anlayabilir.

Bu Sayfayı Paylaş