Merhaba arkadaşlar aracımda arka rezinstansı açarken aracın voltajı çok düşüyor.zaten devir 800 de açınca 600 e düşüp sonra 1000 rpm ye yükselip sonra da tekrar 800 e düşüyor.açarken aynı zamanda navigasyonlu teybimin ışıkları da anlık olarak gidip geliyor.aracım 2014 model 1.4 105 hp 16 valve dohc motor accent blue otomatik vites. Prime donanım sanırım. Bu mesaj Apple iPhone 5S 64 GB kullanılarak Tapatalk ile gönderilmiştir.
Çok gerek görmüyorum açarsam en fazla 3 - 5 dakika açıyorum.rolentide açmanın bir zararı var mıdır Bu mesaj Apple iPhone 5S 64 GB kullanılarak Tapatalk ile gönderilmiştir.
zararı yoktur sadece çektiği akım yüzünden anlık rolanti dalgalanması olur araç rolantiyi otomatik tekrar ayarlar. bazı araba firmalarında bu dalgalanmayı gizlemek için rolanti hassasiyeti ile ayar çekilir " örn : volkswagen " araçda klima açılınca rolanti düşüp yükseliyor bir anlık fakat ibrede oynama olmuyor. yeni araçlarda da titreşim çok az oldugu için hissedilmiyor.
akım çektiği için rolantide dalgalanma yapması yada aracın ışıklarında düzensizlik yapması normaldir hiç takılmayın...
tamam çok teşekkürler.2014 jettada da tanık oldum klima ve rezinstansı birden açınca ışıklar azalıp yükseliyor.rolenti de oynuyor ama ibre oynamıyor.
Sanirim bahsettigim gibi oldu. Gercekte rolanti dalgalandi ama ibre hareket etmedi. Ustun alman teknolojisi HTC Sensation Z710e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
alman araçları sadece biraz daha ağır bir de motor olarak düşünürsek bir adım öndeler.ama diğer markaların da yapamayacağı şey yok