Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Aranıza Yeni Katıldım. i20 1,2 MPI Style+

'İ20 Forum - Club' forumunda Agririch tarafından 1 Haziran 2015 tarihinde açılan konu

1. Agririch

Agririch Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    61
    Ad Soyad:
    Abdulkerim ZENGİN
    Yaşadığınız Şehir:
    42-KONYA
    Araç Modeli:
    i20 GB 1.0 TGDI (2014-2020)
    teşekkür ederim. sağolasın.

2. arslanamca

arslanamca Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    16
    Ad Soyad:
    arsan dalar
    Yaşadığınız Şehir:
    18-ÇANKIRI
    Arkadaslar bu gün itibari ile ata Hyundai ankaradan i20 aldım yok böyle bişiy.sabit 93 km hızla ankaradan çankırı ya 4.3 lt ile girdim.ses yok.çok sessiz.ralli yapmiyacaz zaten çekiş de iyi.ama yokuş kalkışan ben bişiy anlamadım.

Hakan07 bunu beğendi.
  3. Hakan07

Hakan07 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    660
    Ad Soyad:
    Hakan ÜN
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    i20 GB 1.0 TGDI (2014-2020)
    Hayırlı uğurlu olsun Arslan Bey. Sıfır aracın yol bilgisyarı ort. tüketimi yanıltabilir. Ben de 29 Temmuzda aracımı aldığımdan beri 1600 km yol yaptım ve ilk aldığımdan bugüne hiç sıfırlamadan ortalamam 6,3 lt gösteriyor. her seferinde 100 tl lik (21,5-22 lt) yakıt alıyorum ancak 300-310 km yol yapabiliyorum o yakıtla. Yani ortalamam 7lt/100km. 1200 kmde aldığım 100 tl lik benzinle 330 km yol yaptım. Gittikçe düşüyor ve daha da düşecek ama yol bilgisayarı hala 6,3lt gösteriyor.
    Ben de aracı alırken ısrarla "bu araç manuel vites, yokuş kalkış sistemi olduğundan emin misiniz?" diye sormuştum. Bana lazım olmaz ama internet sitelerinde donanım listesinde yazıyor diye sordum, "var" dediler. Sonradan bu forumda bir yerde okumuştum. Belirli bir eğimden sonra durduğunuzda fren ve debriyaj basılı iken, ayağınızı frenden çektikten sonra 2 saniye kadar arabayı kaydırmayan bir sistem varmış. Denemedim açıkçası şimdiye kadar.

4. arslanamca

arslanamca Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    16
    Ad Soyad:
    arsan dalar
    Yaşadığınız Şehir:
    18-ÇANKIRI
    Yalnız bugün biraz daha denedi yoku kalkış desteğini.evimin önündeki rampada çalışmıyor ancak işyerindeki rampa biraz daha dik orada çalışıyor. Bence saçma olmuş.ayrıca tüketim değerlerim ankara çankırı arasi tamamiyle uzun yol.sabit 90 km. Biliyorum ki şehir içine girince iş değişecek. Ayrıca fabrika degerler i göz önünde bulunduğunda bence yakın rakamlar.

Bu Sayfayı Paylaş