Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Araçları Durduk Yere Çizen Haysiyetsizler

'Boya & Kaporta & Trim Sorun Ve Çözümleri' forumunda ÜmitGüzel tarafından 27 Haziran 2014 tarihinde açılan konu

1. erenuzel41

erenuzel41 Moderatör

Alınan Beğeniler:
    6,303
    Ad Soyad:
    Eren Uzel
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Honda
    garajım var benim yeni yaptırdım kurtuldum seneye kadarda üzerini kapatıyoruz ayrıca benim garaj tam mobese kamerasının baktığı yerde :) İstanbul a falan gideceksem arabayla gitmeyi düşünmüyorum, bütün silecekleri ve lastiklerin supap kapaklarını çalıyorlarmış yukarıdaki mesajlardaki gibi şeylerde olabilir artık biryere gittiğimde kesinlikle bulabileceğim en lüks ve kapalı LPG li araçların giremediği kapalı katlı güvenlik kameralı otoparkları tercih ediyorum güvenlik kamerası olan yerin önüne yakın yere bmw mercedes gibi araçların hemen yanına epey yan mesafe koyarak park ediyorum zenginin malı kıymetli bmw benim fakir getz in yanından çıkarken sürtsede en azından kolay hallederim, yakalayamasakta koymaz zaten:) zaten sürtmez heryeri sensör ve park asistanı vs.

onun harici köy kasaba tarzı yerlerde otluk ağaçlık arazi tipi yerde zaten otopark yok gerekte olmuyor.

otopark yada garaj şart bunu söylemeliyim ve LPG taktıracak olanlar bunu tekrar tekrar düşünsünler, çarşıya arabayla çıksam zaten gidene kadar 5-10 liralık benzin yakacaksam 3-4 lira otopark parasını 30000 liralık bir araba için niye vermeyeyim? yada arabam için neden 5000 lira verip garaj yaptırmayayım eğer bahçemde imkan varsa? valla sitede otursanız onun bahçesine bile olur,

durum bu:)

alt tarafı kıytırık bir getz sahibiyim ama malım kıymetli:) full kasko her sene 800 lira

en güzel yanı artık geceleri rahat ve huzurlu uyku uyumayı öğrendim sabah işe dinç halde dinlenmiş olarak gidiyorum aile saadetim geri geldi garaj yada iyi bir kapalı otopark öyle birşey:)

2. ÜmitGüzel

ÜmitGüzel Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    7
    Ad Soyad:
    Ümit Güzel
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    İ20 GB 1.4 MPI (2014-2020)
    Evin bahçesinde kendimize ait otopark var ama arka bahçede ve insanların sık sık kullandığı bir yol halini aldı.O yüzden arkaya koyamıyoruz çizerler diye(ki gözümüzün önünde kaşla göz arasında çizmişler)Bizde çözümü ön bahçeye otopark yapmakta bulduk ancak kepçeler daha büyük işlerle meşgul olduğu için pek bizle ilgilenmiyorlar ve büyük ihtimal garaj işi uzun bir süre aksayacak.

3. D@rk34

D@rk34 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    4,260
    Ad Soyad:
    Tansu Tansu
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.5 CRDI (2003-2005) LC
    Arabanız evin önündeyse neden çektiniz ki orda hata yapmışsınız.Keşke çekmeseydiniz.Onun gibileri zevk için döveceksin.Sana mı sorcam nereye park edeceğimi herife bak.Bu saatten sonra Pek yapacağınız birşey yok gibi görünüyor.Gerçi Tartışsanızda aynısı olurdu muhtemelen Geçmiş olsun Bi kamera kaydı yakalarsanız canını okursunuz başka da oluru yok malesef.

4. punisher-26

punisher-26 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    6
    Ad Soyad:
    İlkay
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    PSA
    Çekmedim diye çizer zarar verir diye indim çektim ama ben inene kadar zaten çizmiş. Emin olun öyle tipler hiçbir şeyden anlamaz. Ne dayaktan ne laftan. Kamera kaydı falan yok dar zaten ara sokaklar. Bugün otokinge götürdüm arabayı kasko mini onarımdan hallederiz dedi. Boyancak kuşak üstü. Eylülün ilk haftasına randevu verdiler. İnanın varya resim çekip koysam arabanın halini, siz bile üzülürsünüz. Gözüm gibi bakıyorum ya, 6 senedir 1 kez olsun lastiği bile kaldırıma sürtmedim. Ama sonuç arabanın her tarafı çizik içinde.:RpS_mad:

5. D@rk34

D@rk34 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    4,260
    Ad Soyad:
    Tansu Tansu
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.5 CRDI (2003-2005) LC
    Öyle anlamaz onun gibiler doğru söylüyorsunuz.Neyse Allah Beterinden saklasın çok fazla sıkmayın canınızı sağlık olsun.

Bu Sayfayı Paylaş