Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

aracımm çalışmadı yardım

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda gölge_23 tarafından 6 Aralık 2009 tarihinde açılan konu

1. aretias

aretias Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Kardeşim mazot otomatiği depo içindeki mazotu motora gönderen parça, eğer bozuksa mazot gelmediği yada düzensiz geldiği için motor çalışmaz, bende 1.5 crdi admire kullanıyorum, benim arabadada olmuştu, bazen araba çalışmıyodu, sen otomatiğe bir baktır, basıncını falan ölçüyolar galiba, eğer değişmesi gerekiyosa serviste 400+KDV gibi bi fiyatı vardı o zaman, ben ümraniyede sanayide rastgele bir dükkanda 250tl ye bulmuştum orjinal, telefonunu veririm sana ordan ayarlarsın, arabadan soğumana gerek yok, senden önceki sahibi kimbilir nasıl kullandı, CRDİ 'ler nazik motorlardır her usta anlamaz, eğer istanbul'daysan usta tavsiye edebilirim, geçmiş olsun

2. Misafir

Misafir Guest

şarj dinamosunda bir sorun olduğunda zaten aracın elektrik aksamlarına otomatikman yansır...adından da belli olduğu gibi şarj dinamosunun amaçlarından biri aküyü şarj etmektir ve haliyle bu dinamoda sorun olduğunda aküye etkisi olacaktır...sizin arabanız ise benim anladığım kadarıyla marş yapıyor...dediğim gibi marş yapmak için kontağı çevirdiğinizde akünün marş dinamosunu yeteri kadar döndürmediğini gözlemleyebiliyorsanız sorun aküde ya da şarj dinamosundadır...

3. gölge_23

gölge_23 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    arkadaslar sarj dınomosunda yada aküde bi problem cıkmadı. sorunn enjektorlerdeymiş. 3 tanesini deiştirdik ve simdi aracımm hem erken calısıo hemde performansı degişti sankii

Bu Sayfayı Paylaş