Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Aracımın iç ışıklandırmaları çok başarısız

'Aracın İç Modifiyesi' forumunda Fujitsu tarafından 21 Kasım 2014 tarihinde açılan konu

1. Asel Kaan Efe

Asel Kaan Efe Moderatör

Alınan Beğeniler:
    23,093
    Ad Soyad:
    Ahmet DEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    İ20 PB 1.2 MPI (2008-2014)
    Olumsuz veya olumlu bütün fikirleri ortaya koyacağız ki bir ortak gerçekte asgaride buluşalım , forumda herkes olumlu görülerini yazacak diye bir kural mı var? Hakaret vs varsa amenna zaman zaman benimde aracımla ilgili itiraz ve isyanım oldu ama Hyundai karşıda kör sağır bir duvar , bu tutumu Avrupa ve Amerikada sergileseler marka değerleri ne olur? Koreliler bu ülkeye gelmeden Türk insanı hakkında kesin araştırmalar yapıp öyle gelmişlerdir bu ülkede düne kadar dükkanların girişinde" satılan mal geri alınmaz " yazardı o mantıktan bu günlere gelmekte büyük bir gelişme ama işin aması her müşteriyi değil ama haklı müşteriyi memnun etmek lazım , her bir müşteriden tüketici kitlesi oluşur , yanılıyor muyum ?

iPhone 5C cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi.

2. Fırat Ö.

Fırat Ö. Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,193
    Ad Soyad:
    Fırat Ö.
    Yaşadığınız Şehir:
    32-ISPARTA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Ahmet abi benimde şöyle bir görüşüm var ne dersin. Baştan hatırlatayım ben ve diğer yönetici arkadaşlar Hyundaiden 5 kuruş para almıyoruz.

Ben araç arıyorum şu an. Ama zamanım geniş. Marta kadar araştırma yapacağım. Kafamdakiler şuan sırasıyla Mazda 3- Sonata 2.4- Elentra. Hepsinin de 2. elini arıyorum. Neredeyse mazda3 e tüm herşeyiyle hakimim. Farzedelim ki aldım. Peki sana şunu sorayım. Farzedelim ki fasılalı sileceği yok. Bu aracı aldıktan sonra arkadaş mazda adidir, hırsızdır, bir fasılayı koymayı çok görmüşler mi demeliyim? Yoksa bu araç iyi ama bu özelliği de olsaydı daha iyiydi mi demeliyim? Sonuçta kimse bize zorla hyundai aldırtmıyor. Beğenmeyen almaz. Ya da herkez kendi için önemli kriterleri belirler ona göre araba alır. Benim kriterlerim hız sabitleyici olması ,otomatik sorunsuz olması. Biz eleştiri yapmayı bilmiyoruz bence.

3. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,942
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Fasılalı sileceğin olmadığını bile bile alıyorsan bence susman gerekir Fırat :) Bizdeki diğer bir sıkıntıda bilebile alınan araca sonradan bu nasıl olmaz v.s. laf söyleme.

4. Asel Kaan Efe

Asel Kaan Efe Moderatör

Alınan Beğeniler:
    23,093
    Ad Soyad:
    Ahmet DEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    İ20 PB 1.2 MPI (2008-2014)
    Ben aracımı alırken tüm özelliklerini önce broşürlerden sonrada plazadaki satış temsilcilerinden fazlasıyla dinledim ve hiç bir donanımsal tereddütüm kalmadı ve satın aldıktan sonrada bazı extraların ücrete tabi olduğunu biliyordum. Ben alınmış bir araçta donanımla ilgili sızlanmaları yersiz buluyorum. Benim şahsi itirazım aracımın bana bilerek servis tarafından kusurlu teslim edilmesiydi ve banada kullanıcı hatasının karşıma çıkarılmasıydı bende sıkıntılı bazı sorunlarım varken aracı yeterince incelemeden teslim alıp sonradan itirazımda da haksız çıkarılmam ve tamamen servise yönelik olan isyanım , daha sonra aracın tesliminden sonraki 24 saat içinde çekilmiş detay resimlerle durumu ispat etmeme rağmen Hyundai merkezin de servisten farklı bir tutum izlememesiydi yoksa bilerek alınmış araçta + ve _ aramak tarzım değil.

iPhone 5C cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi.

5. Murat

Murat Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    5,911
    Ad Soyad:
    Murat
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Santa Fe (2001-2012)
    Nasılki radyoasyondan koşarak kaçan adam var bu memlekette :) hyundai donanım paketi çıkarttı diye olay çıkartan da var.

6. astamiga

astamiga Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    46
    Ad Soyad:
    Ali
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Accent Milenyum 1.5 (2000-2003) LC
    Ne kadar ışık o kadar ampul ve kablo çoklugu.
    İlerde arıza yapma ses yapma tıkırtı yapma ihtimalleri de dezavantajları.

7. Tilki

Tilki Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    11,565
    Ad Soyad:
    TALHA BİLGİ
    Yaşadığınız Şehir:
    42-KONYA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Neyse millet vermiş cevabı ama isterse arkadaş bende bir paket ışık vs kaplo var , hayrına gönderiyim herife.... :RpS_mad:

8. Sekoc

Sekoc Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    492
    Ad Soyad:
    Emrah Topçuoğlu
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Diğer Modeller
    Olay farklı boyutlara taşındı yine. Ben arkadaşın amacının Hyundaiyi kötülemek olduğunu dusunmedim. Onceki mesajlarını bilmiyorum burada anlattığını değerlendiriyorum.burada benim gozlemlediğim konu açılır açılmaz yoneticilerin kinayeli yaklaşımları. İşine gelmiyorsa forumdan çık yada sus benzeri yaklaşımlar vicdanları rahatsız ediyor. Burada egoları biraz torpulemek gerektiğine inanıyorum. Kurallara uymayana elbette gereği yapılır ama bazı noktalarda çok yukarıdan bakıldığını düşünüyorum. Yönetici yada forum sahibi olmak bunu gerektiriyorsa ve böyle olunması gerekiyorsa onu da sizin gonlunuze bırakıyorum. Sağlıcakla...

Konuyu açan arkadaş burada anlatmış neden bu konuyu açtığını !!

sent from my Windows Phone using tapatalk

En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş: 24 Kasım 2014
  9. NeXus_

NeXus_ Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    22
    Ad Soyad:
    Yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    63-ŞANLI URFA
    Araç Modeli:
    Accent Blue 1.6 CRDI (2011 -201X) RB
    Altına imzamı atıyorum benimde değinmek istediğim nokta bu işine gelmiyorsa forumdan çık sus vb. yaklaşımlar dediğim gbi 40 bin üyesi olan forumun online üyesinin bir elin parmaklarını geçmemesinin en önemli sebeblerinden biri bu arkadaşın değindiği nokta

10. MSC

Alınan Beğeniler:
    16,942
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Bir elin parmaklarini gecmiyor yorumu tamda sizin bakis aciniza gore. Forumu surekli takip etmeden cok guzel atip tutuyorsunuz. Bu foruma zerre katkisi olmayanlar gelip elestirmekten, kotulemekten ve sacmalamaktan baska bisey yapmiyorsa elbette gule gule deriz.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

11. Köksal

Köksal Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,522
    Ad Soyad:
    Köksal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Opel
    Daha ilk cevapta ne demişim hatırlayalım(yukarıda). Nedenini bildiğim kadarıyla yazdım.

Burdan sonrası genel amaçlı yazıdır.

Koyduğum fotoğraflar da hyundainin isterse neler yapabileceğini göstermek amaçlı genel bilgi anlamında(konu sahibini alt etmek bi şekilde kötülemek için vs asla değil). İş hyundai çalışanı olduğumuza kadar gitti(ben bankacıyım). Bizim üyelerimizde uzun zamandır takip edenlerin de bildiği bir garip kıyaslama var ki sormayın. Era ile passatı kıyaslayanlardan, starex e çok yakıyor diye b.k atıp rakibi alman markası araç çok yakınca alman tankı varsın yaksın diye kendi hayal dünyasında gezenlere kadar. Herkes için mümkün değil tabi ama bir buluşmaya gelerek tanışma nezaketini gösteren ve bizi tanıyanlardan nice güzel dostlarım var. Yönetim olarak öcü değiliz biz. Forumun düzenli olması için çaba gösteriyoruz, bi de burdan bakın :)

12. MSC

Alınan Beğeniler:
    16,942
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Honda da ayni sekilde soranlar olmus, guvenlik icin arac hareket ettirilmeden once aynalar ayarlanmalidir. Bunun icin extra bi aydinlatmaya zaten gerek yok. Ayni sekilde range rover da da yok diye hatirliyorum. Yani olay cokta elektrik muhabbeti degil bence.

13. Emre

Emre Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,746
    Ad Soyad:
    Emre
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    akşamları yanaşırken belki devamlı sağ aynanın ayarıyla oynuyor olabilir ama bence illaki olsun denilecek birşey değil ayna ayar düğmesinde ışık olması

En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş: 24 Kasım 2014
  14. erenuzel41

erenuzel41 Moderatör

Alınan Beğeniler:
    6,303
    Ad Soyad:
    Eren Uzel
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Honda
    ne elektrikli ayna koluymuş ışığıymış ya:) bir sürü kişi bir sürü yazı yazmış, benim elektrikli ayna kolu ışığı olup olmadığına arabayı aldığımdan beri dikkat etmedim buna ilaveten ben zaten hep geri geri yanaşırım, yanaşırkende kamyoncular gibi şöför kapısını açıp kafayı uzatıp arkaya bakarım yeminle:) kafayı asfalta değdirdiğim olmuştur

ışığa falan gerek yok.

15. MSC

Alınan Beğeniler:
    16,942
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Dun bende baktim sonata da var mi diye, yok. Iki yildir kullaniyorum hic ihtiyacim olmadi. Luksle, donanim paketi ile vs alakasi yok zaten isikli olmamasinin. Ic dikiz aynasinin karartma butonuna kadar hat cekmis adam, yan aynalar mi aklina gelmemis. Gereksiz.

Bu Sayfayı Paylaş