Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Aracıma yapılan Ufak Tefek Düzenlemeler.

'Otomobilinizi Tanıtın' forumunda M.Aksoy tarafından 9 Aralık 2011 tarihinde açılan konu

1. sazlı

sazlı Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    8
    teşekkür ederim.amin.cümlemize.hayır araç focus II sizin arabadan titianium benzinli otomatik.ilk izlenimlerim olarak aracın içi çok rahatsız.ön konsol çok dışarda hem şöför hemde yolcu tarafında ayaklarınız sıkışıyo.önde torpidoyu bile açamıyosunuz.tek şikayetim bu araçtan. gerçe daha 4.000 km de.sizin şikayetleriniz varmıdır daha uzun süreli kullanıcı olarak ? alırken çok yakar dediler uzun yolda 7.3 lt yaktı,şehir içide 8-8.5 lt yakıyo.sizce nasıl ?

2. M.Aksoy

M.Aksoy Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    33
    Ad Soyad:
    Mevlüt Aksoy
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Tucson (2015–20XX) TL
    Benim şu anda hiç bir şikayetim yok, sadece pütürlü asfaltta yol sesini diğer araçlardan biraz daha fazla alıyor. Onada yalıtım yaptırdım şu anda memnunum. Genişlik bakımına gelince gayet içi geniş şu ana kadar binenlerin hiçbir şikayeti olmadı. Yakıt konusuna gelince 10.000 Km den sonra biraz daha düşer. 50 Litre ile şehir içinde 700 Km.Şehirler arasında 900 Km yol yapıyor.

3. sazlı

sazlı Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    8
    lastik sesi fordlarda ezelden beridir var.ama o kadar rahatsız etmiyr beni.genişlik olarak geniş hele arkaya 3 yiğenim oturdu 3üde 1.80 boyunun üstünde 95-100 kilo arasında herifler rahat rahat sığdılar :)ama önde ayaklarıma konsol çıkıntısı ve kapının çıkıntısı vuruyor .rahatsızlığım odur.uzun yolda eğer 50 litreyle 900 km yapıcaksam süper :) birde bir önceki aracım 2004 focus I di. iç döşeme,plastik vs kalitesi olarak eski aracım kat kat daha kaliteliydi.motor olarakta kendini geliştirememiş ford 100 bg motor biraz az geliyor şöyle 120 bg fln olsaydı daha keyifli olurdu kullanımı

4. koray2907

koray2907 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,013
    Ad Soyad:
    Koray
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.3 (1994-2000) X3
    karartma yap tavsiye ederim çok yakışıyor bunlara

5. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Abi ellerine sağlık. Aux girişinin çevresini doldurursan harika olur. Park sensörlerini de boyatırsan çok daha güzel duracaktır.

6. SoysaL06

SoysaL06 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    237
    Ad Soyad:
    Mustafa SOYSAL
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Yeni İ30 1.6 CRDİ (2012-201X) GD
    bulusmaya var mısın?

7. SoysaL06

SoysaL06 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    237
    Ad Soyad:
    Mustafa SOYSAL
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Yeni İ30 1.6 CRDİ (2012-201X) GD
    Mevlüt abi arabayı olduğundan daha güzel göstermek için resimleri müsayit zamanda gelip cayını icerek ben cekecegim https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif

benim hyr istanbula giderken ön teker bilyası bozdu. acil yağı suyu değişmesi lazım. kolçak takılacak ve senden gördüğüm gibi aux girişini çakmağın altından getirmeyi planlıyorum bakalım ama inan tuvalate gidecek vakit yok

bugün bile 12 de geldim mesaiye yeni arabanın jantları değiştiriyorum

Bu Sayfayı Paylaş