Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Aracıma Köpekler Saldırdı... Resimli

'Sohbet' forumunda koreci tarafından 28 Haziran 2016 tarihinde açılan konu

1. mirkan

mirkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    403
    Ad Soyad:
    Mirkan Şenol
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Köpekler ve kediler insanların yaşam alanlarına yakın yaşamak zorundadır... Eziyet edilmeyen, taşlanmayan veya çocukların yaptığı gibi köpeği rahat bırakmadan adım adım takip edip çalı çırpı ile dürtmezseniz, psikopat yetiştirilmemiş hiç bir köpek saldırmaz... Durduk yere saldıran köpek de ısırmaz, tek amacı sizi o bölgeden uzaklaştırmakdır... Eminim hiç kimse, durduk yere saldırıp karşısındakini ısıran bir köpek görmemiştir... Duyan gören de olayın başını görmemiştir...
    Gördüğüm her sokak köpeğini sevdim okşadım, en hırçınından en masumuna, henüz ısırılmadım...
    Köpek gördüğünde kendini arabaların önüne atan, hiç tanımadığı insanlara sarılıp önüne siper eden, bağırıp kaçmaya başlayan insanları ben de görüyorum, bu köpeğin suçu değil... Köpeği timsah sananların suçu...
    Tam 3 tane sokak köpeğim var, bahçemde kalıyorlar, kapım açık... Mahallede boş boş dolaşıyorlardı 2 senedir bizim eve alıştırdım... Çok memnunum...
    Mahalleli de çok memnun, çoğu zaman da onlar besliyor... Parkda çocuklarla beraber akşama kadar oyun oynuyorlar...
    30'dan fazla köpek besledim, sizlere denk gelen zombi köpeklere hiç rastlamadım...
    Köpek havlatmak ile insanlıkdan çıkılmaz, bilerek takılan egzoz, müzik sistemi, merceksiz ayarsız fara xenon ampül takanlar, son ses televizyon izleyenler, sokakda apartmanda küfür kıyamet konuşanlar vs. vs. varken hele... İnsanlar farklı şeylerden hoşlanıp farklı şeylerden nefret edebilir... Kimsenin insanlığına karar veremezsiniz bu yüzden...
    87 doğumluyum, hayvanlardan bu kadar rahatsız olan birini ilk defa görüyorum... Çok şaşırdım ve üzüldüm...
    Site önünde hırçın gördüğünüz bir köpek varsa belediyeyi arayıp aldırabilirsiniz...

lKamikaze bunu beğendi.
  2. Coop

Coop Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    Burkay aziz
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    çok geçmiş olsun ... inşallah pasta ve bakımla birkaç ay içerisinde dogal boya rengini alır çizikler kapanır..

Bu Sayfayı Paylaş