Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Aracıma Köpekler Saldırdı... Resimli

'Sohbet' forumunda koreci tarafından 28 Haziran 2016 tarihinde açılan konu

1. koreci

koreci Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,716
    Ad Soyad:
    ramiz seymen
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD
    Valla tutanak tutturdum özel güvenliğe, kamera kaydını dahi aldım...

Ama site yönetimi hiç oralı olmadı...

Daha da ilginci bu olay kapalı otoparkta meydana geldi, baya baya -2 kapalı otoparkta...

Çaloğlu ve <<bülent>> bunu beğendi.
  2. cenker_baba

cenker_baba Guest

hayvanlar içeri girebildiğine göre pekte kapalı otopark değilmiş.

VVadam ve <<bülent>> bunu beğendi.
  3. Cilo

Cilo Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,171
    Ad Soyad:
    Yılmaz ÖZKAN
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Kia
    Geçmiş olsun Allah beterinden korusun...

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. Hakan G.

Hakan G. Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    491
    Ad Soyad:
    Hakan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Tucson (2015–20XX) TL
    Geçmiş olsun.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5. Tilki

Tilki Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    11,565
    Ad Soyad:
    TALHA BİLGİ
    Yaşadığınız Şehir:
    42-KONYA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Olay: Belediyemiz sınırları içinde havlayan ve üzerine yürüyen köpekten korktuğunu ve bundan dolayı apartman girişinden açık bodrum kata düşüp burnunu ağzını kıran bir bayan bize dava açtı. Davada isteği köpeklerin direk itlafı idi... Bizde belediye olarak, sadece insanların değil, sınırlarımız içinde her canlının eşit yaşama hakkına saygı duymamız gerektiğini her sokakta dolaşan köpeğin potansiyel suçlu sayılamayacağını belirtsek de mahkeme bizi haksız buldu... :)

<<bülent>> bunu beğendi.
  6. dgnklc

dgnklc Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    76
    Ad Soyad:
    Doğan KILIÇ
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.6 (2006-2012) MC
    Büyük geçmiş olsun.İnsanın içi sızlıyor görünce :(

7. cenker_baba

cenker_baba Guest

sonuç ne oldu tazminat mı ödediniz

8. Tilki

Tilki Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    11,565
    Ad Soyad:
    TALHA BİLGİ
    Yaşadığınız Şehir:
    42-KONYA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Şimdilik karara itiraz edip, temyiz aşamasında açıkça dilekçeye "konuyu hayvan hakları savunucularına taşırız " diye tehdit ettik ;)

<<bülent>> ve cenker_baba bunu beğendi.
  9. <<bülent>>

<<bülent>> Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,905
    Ad Soyad:
    Bülent Nur
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.6 (2006-2012) MC
    Polisin tamponunu parçalayan köpek videosu akloma geldi konuyu okıyunca şükür o boyutta değilmiş geçmiş olsun.

10. Çaloğlu

Çaloğlu Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2,583
    Ad Soyad:
    İsmail Ç
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Getz 1.5 CRDİ (2003-2011)
    Bunun müsebbibi köpekleri dışarda desleyenlerdir.
    O kadar köpek kedi seviyorsan evinde besle. Bizim sitenin kapısına yemek artıklarını döküyarlar sagolsunlar köpekten hamile eşim geçemiyor ordan. Hayvanların hakkı var ancak insanlarımızın toplum halinde yaşama bilinci ve ayrıca akılları düşünceleri yok. Madem seviyorsun evinde besle barınaklara yardım yap. Evdeki yemek artığını kapının önüne döküp hayvan severlik olmaz. Asansörün içine kadar girmiş puki denen İ.T. açılınca 3 aylıkken hamile eşimin karşısına çıkıyor. Düşürse çocuğu hangi hayvan sever verecek hesabını. Kapımıza dadanan bu İ.T.gece sabaha kadar araba kovalıyor. Hav hav hav. Akılız iti yol kocatır da akılsız it bize mi düştü anlamadım. Yazık değilmi uyumaya çalışana. Sitemdeki it bir gün bişey yapacak bize ama hayırlısı.

11. mirkan

mirkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    403
    Ad Soyad:
    Mirkan Şenol
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Vurun tekmeleyin buraya da yazın olur mu? Ne olur yazın ama...

12. ndipi

ndipi Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,712
    Ad Soyad:
    Nihat
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Yeni i20 1.4 MPI (2020-202x)
    Hayvanların yaşam hakkı var ama kontrolden çıkmış durumda özellikle hadi bu aracın başına bu geldi sokak da çocukların parçalandığı olaylarda var. Bu hayvanların kısırlaştırılıp ve belli başlı bakım noktalarında bakımları yapılması gerek. Birde köpekler öyle hayvanlar ki beraber gezer ve beraber saldırır ve sandırdığı anda dönüş yok.

VVadam bunu beğendi.
  13. VVadam

VVadam Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    402
    Ad Soyad:
    Yusuf Bey
    Yaşadığınız Şehir:
    32-ISPARTA
    Araç Modeli:
    Opel
    Benim accentin ön kaput ve civarı da böyle.Keciler kafa atmışlar cezbetti herhalde rengi. şehir dışında akraba ziyaretindeyken.Hayrolsun hocam ne diyelim.Nazarlik gibi gormek lazım.Her ne kadar can sıkıcı iç parçalayıcı dahi olsa özellikle sizin fotoğraflar için diyorum.

14. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
    Ben sokakta köpek gördüğümde önce kulağına bakıyorum küpesi var mı diye, eğer varsa rahatça geçiyorum yanından, en azından aşısı vardır ısırsada hastalık bulaştırmaz diye. Ama küpesi yoksa hafif bir tırsma ve ite bulaşacağına çalıyı dolan mantığı ile uzaktan uzaktan geçiyorum:D

15. Çaloğlu

Çaloğlu Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2,583
    Ad Soyad:
    İsmail Ç
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hayvan insandan ne kadar korkarsa bazı insanlarda korkuyor. Eşim yanımdayken dahi kolumu öyle sıkıyor ki gördüğünde korkudan. Bigün bişey yaparsa bana eşime ben de gerekeni yaparım. Evlerinde rahat yatıp yemek artıklarını meydana döküp hayvan sever olduğunu iddia edenler de varsın bana laf söylesin. Biz de köpek besledik ancak evimin bahçesinde alman kurdu. Ailenin bir bireyiydi ama yeride belliydi. Kimseye saldırmaması için tüm önlemleri alırdık. Çok şükür kimseye zarar vermeden eceliyle öldü. Ne sokağa attık ne kötü davrandık. Hayvan seversen böyle sev.
    Şimdi sitenizdeki gereksizler mahalledeki tüm köpekleri kapımızın girişine alıştırıp o köpekler de hamile eşine havlar saldırıp eşine bebeğine bir şey yaparsa sen de hayvandır deyip geçer misin. Her gece sabaha kadar seni uyutmazsa hayvandır seveyim bunu der misiniz. Öyle bişey olursa yaparım buraya da yazarım isteyen de diğer hayvan sevip toplum halinde yaşamanın gerektirdiği kuralları kulak arkası eden insan topluluklarını başıma sarsın sıkıntı yok.
    Şu anda eşim den bebeğimden değerli başka bişey yok.
    Umarım başka mecralara taşıyacak arkadaşlar bu mesajımı magazinciler gibi makaslayıp yayınlamazlar.

16. mirkan

mirkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    403
    Ad Soyad:
    Mirkan Şenol
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Bu ülkede eşinize ve bebeğinize en son zarar verecek şey köpektir, terminatör gibi dolaşmanız lazım yanında...
    Bu çocuklara bulaşıp zarar vermedikçe, asla dönüp saldırmazlar... Saldıranını henüz görmedim... Ki site önünde besleniyor ise insana alışkınlardır... Bir tas mama da siz verip severseniz minnettarlıklarını göreceksiniz...
    Sabaha kadar havlayan sokak köpeğim var, uyumama da engel değil... İçinizde hayvan sevgisi olmadığı için bu konu da rahatsızsınız...
    İlla bir şeyler yapmak istiyorsanız şimdiden belediyeyi arayın ve rahatsızlık verdiğini söyleyin, sonrasında hayvandan intikam almak ne demek...

lKamikaze bunu beğendi.
  17. Göksenin Arda

Göksenin Arda Kayıtlı Üye Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    277
    Ad Soyad:
    Göksenin Arda Keser
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    İ20 GB 1.2 MPI (2014-2020)
    Köpeklere karşı fobim var hani bu hayvanları sevip sevmemek meselesi değil bir tür korku ve haksız da bir korku değil yaşadığım yerde iki adımda bir parklar var gayet de geniş parklar ve o parkların içerisi sokak köpeği kaynıyo çok da ilgili bi belediyemiz var hakikaten söylüyorum bunu oturduğum yeri ihya ettiler yeşil alanlar sosyal alanlar falan ama ben o parklarda kaç kere köpekler tarafından kovalandım ve sürü halinde hareket ediyolar kafamı önüme eğmiş yürürken nasıl bi aksi hareket yapmışım ki onları harekete geçirecek.hayvanlar neticede akılları yok içgüdüsel olarak hareket ediyolar eyvallah yazık günah bunlar da tamam ama belediye de bunlara bi önlem almıyosa tamam hayvan haklarını kabul ediyoz da insan hayatı mı hayvan hayatı mı bunu düşünmek lazım yukardaki abinin eşi hamile o abiye köpek eşine saldırdı bunun neticesinde bebeğe zarar geldi Allah korusun düşük oldu v.s dense bu adamdan hangi akıl hangi mantık hangi hayvanseverlik beklenir ki .Evet hayvandan böyle bi olay neticesinde intikam almak komik gelebilir kulağa ama ben olsam ben de aynısını yapardım.İnanın evimin yanında yürüyüş parkuru falan olan bi park var akşam koşu yapmak için çıkıyorum bi bakıyorum resmen o parktaki hayvanlar koşan insanlara ve yan yoldaki arabalara saldırıyo peşlerinden koşuyo bi hayvanın hayatı kimse kusura bakmasın bi insanınkinden değerli değil .Belediyeler bu konuda üstlerine düşeni yapmıyolar kuağına küpesini tak geri sal sokağa ne b.ka yarıyo o küpe hayvan gene kuduz gibi saldırıyo etrafa ne anladım ben o işten ? barınak açın kardeşim bolca alın bu hayvanlara güzelce işkence eziyet etmeden iyi koşullarda bakın çok mu zor

Çaloğlu ve abdullah3471 bunu beğendi.
  18. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,979
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Çocuklara saldıran sokak köpeği v.s. çok vaka gördüm, duydum. Bence köpekler sokakta olmamalı, barınaklar mevcut. Aynı şekilde sahiplenilmiş köpeklerde halka açık alanlarda tasmasız gezdirilmemeli.

cLippeRship ve abdullah3471 bunu beğendi.
  19. Emre

Emre Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,746
    Ad Soyad:
    Emre
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Köpek gerçek dosttur ama durduk yerde sokakta Ada'ma yürüyen köpekler var yok değil istisnada olsa çocuklara saldıranlarıda var sokaklardaki köpek sayısı en aza indirgenmeli barınaklarada değil ormanlara götürülmeli doğal yaşam alanlarına

20. Çaloğlu

Çaloğlu Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2,583
    Ad Soyad:
    İsmail Ç
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Ç
    Köpek sizden korkar siz köpekten korkarsınız bir adım geri attımı peşinize takılır. Minicik köpekten korkan bir eşim var. Geçen koridorda bastı çığlığı. Yahu asansöre binmiş boş anında insan altınada kaçırır bebeği de düşürür. Hayvan sevgisi dediniz köpek besleyerek büyüdüm ben. Hayvan sevgisini gayet iyi bilirim. Köpeğim peşimde olmadan köyde adım atmazdım. O da yerini bilirdi. Hayvan seveceksen alıp besleyeceksin. Barınaklara imkan sunacaksın. Evindeki artık yemekle hayvan sevgisi olmaz. Ha illa öyle bakacaksan git uygun bir alana dök. Boş arazi çok. Kapının eşiğinde insan geçen yere yemek dökmek ne demek. Kuru mama dökenleri anca lüks yerlerde gördük. Düşünün sitenin kapısından girerken duvarın dibinde ayıklanmış hamsi kafaları vs. Başında kedi köpekler birbirini yiyor hav miyav bilmem ne sende köpekten korkan biri ordan geçmek zorundasın. Hayvanı böyle seviyorsun ama toplum halinde yaşamaktan bi şey anlamıyorsun. Toplumda başka insanların var olduğunu onların hayvan sevmek zorunda olmadığını sevmese de korkabileceğini bilmek zorundasın.
    Sabaha kadar havlama sesinden rahatsız olmuyor olabilirsiniz sırf burda bana karşı durmak için de bunu iddia edebilirsiniz ancak herkes siz değil. Kimse sizin zevkinize sizin hayat felsefenize fikirkerinize göre yaşayamaz yaşamaz. Belli bir şey toplumun çoğunu rahatsız ediyorsa sizin zevkiniz yaşayış tarzınız bunu hoş görüyor diye geri kalanların varlığını haklarını ihtiyaçlarını hiçe sayamazsınız. Evde köpek besleyip gece balkona koyan adam benim için insan değildir. O köpek sabah kadar havlayıp duracak hem kendi eziyet görecek hem başkasına rahatsızlık verecek bir de sahibi havlamadan dolayı rahatsız olmayıp rahatça uyuyacak bu da hayvan severlik olacaksa kim hayvan kim insan orda iş karışır.

cLippeRship bunu beğendi.

Bu Sayfayı Paylaş