Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Aracıma Hırsız Girdi :(

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda soysuz_era tarafından 9 Mayıs 2010 tarihinde açılan konu

1. 35emrah35

35emrah35 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    geçmiş olsun üzücü bir olay inşallah yakalanırlar ve gereken ne ise yapılır https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley5.gif
    Düzenleyen : 35emrah35

2. sargonnas

sargonnas Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    çok gıcık oluyorum hırsızlık olaylarına insanlar çalışıyo çabalıyo sonra emeklerin elinden uçuyo çok geçmiş olsun umarım bulunur...

3. MehmetOsmanoğlu

MehmetOsmanoğlu Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Geçmiş olsun arkadaşım.. Moralinizi bozmayın... Bu dünyada yapanlardan hakkınızı alamasanız bile bunun bir de öteki dünyası var... Orada nasıl olsa herkes yaptıklarıyla yüzleşecek...

4. soysuz_era

soysuz_era Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    polisinde bişey yaptıgı yok ki bana dediği laf oyunu su yok biz şimdi yakalıcaz 18 yasından küçükse zaten 1 saat sonra salcaklar teybi satmıslardır
    evrakları kimbilir nereye attılar ee diyom sonuc ARIYOZ bende arıyom dedim bakalım hangimiz daha önce bulcak ben bulursam serbest bırakmıcam ama dedim karakolun önüne atıcam onlardan bitanesi bulsam yetcek bana dedim sen karısma bosver daha cok zarar verirler cevaplara bak ya var mı böle bi sistem calınan malınla kal demeye geliyo bırak peşini yani.allah kimseyi düşürmesin bunların eline yazık günah o kadar emege.yasımız genç bi heves yaptık tesisat yapalım ddik 2 günlük sevincimi kursagımda bıraktılar ya allah onları bi benm elime düşürsün baska bişey istemiyorum.

5. Serhat

Serhat Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    159
    Ad Soyad:
    Serhat
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.5 CRDI (2006-2012) MC
    Bence sizle uğraşan birileri var, size sinir olan. Çiziğin ardından bu hırsızlık. Yazık olmuş, araba gitmemiş ya canınız sağolsun, geçmiş olsun...

Bu Sayfayı Paylaş