Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

aracım suya yağ karıştırıyor

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda keferu tarafından 6 Şubat 2012 tarihinde açılan konu

1. mursel_balci

mursel_balci Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    6,786
    Ad Soyad:
    Mürsel
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Sonata 2.4 (2006-2010) NF
    geçmiş olsun diyelim. umarım bir şey çıkmaz. yanlışlıkla nasıl yağ koyulur onu da anlamadım. bizim arkadaşın aracının motoru donduğunda çatlak oluşmuştu ve su yağa karışmıştı. siz de donma problemi filan olmamıştır inşallah.

2. keferu

keferu Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    yok kardeş donma falan yok... valla benzinli araca mazot, mazot tada benzin koyanlar olunca buda olur dedirtiyor..

3. Giga

Giga Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    15
    Ad Soyad:
    Yılmaz H.
    motor iyice isindiktan sonra egzozdan beyaz duhar geliyormu, su doldurdugunuz kutuda hava kabarciklari oluyormu ?

4. keferu

keferu Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    beyaz duman gelmiyordu... birde kabarcık oluşmuşmu bilmiyorum dikkat etmedim. ama servis yağ eksiltme yakma var dedi onu yapacakalarmış.... eğer dedikleriniz varsa ne olurdu acaba.....

5. Giga

Giga Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    15
    Ad Soyad:
    Yılmaz H.
    buhar veya kabarciklar oldugunda kesin conta yanmis demektir.

yag yakmasi her arabada olur biraz 1L/1000Km normal deniyor.

araba sürekli yüksek devirde kullanilirsa veya cok fazla km yapmissa yag tüketimi yükselebilir. sizin km daha cok az, arabayi yarislarda kullanmadiysaniz asinmadan dolayi yag yakmaz. yag yakan araba egzozdan maviye yakin renkte duman cikarir ve pis pis kokar.

ben sizin yerinizde olsam arabanin suyunu yeni temiz su ile degistirip kesin emin olmaya calisirdim. servis para kazanmak icin is cikarmis olabilir. baska bir tamirciye daha gösterin akil akildan üstündür.

Bu Sayfayı Paylaş