Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Aracım Susuz Çalıştı

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda by_serco tarafından 16 Aralık 2010 tarihinde açılan konu

1. ercan41

ercan41 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    11
    Ad Soyad:
    ERCAN KILIÇ
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Getz 1.4(2003-2011)
    Uzun zamandır benım sıpanında suyuda eksiliyordu.Meğer ısıtma radyotörüne giden tesısattan lpg nın beyıne T bağlantı almışlar.Kelepçesi gevşemiş sıktım kelepçeyi şimdi kaçak yok.

2. micheal

micheal Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    27
    Ad Soyad:
    Yüksel Alkan
    2.000 km de Yedek depoya 2 kere su ekledim.Tam bitmemişti az kalmıştı. Hortumdan çok az su taşmış rengi klırmızı olduğu için belli oluyor ama çok az.Ustaya bir soru soracaktım geçen o gördü söyledi zaten. Herhangi bir problem olmaz. FAzla kullanmadıgınız için oluyor dedi. Sırf şehir içi gidiyorum 6 ayda 2 kere doldurdum.Normalmi acaba ? Usta ,Hortumdan su akmasını normal karsıladı cok az akmıs. Problem yaratır mı ?

3. ercan41

ercan41 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    11
    Ad Soyad:
    ERCAN KILIÇ
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Getz 1.4(2003-2011)
    Yedek depodaki su normal seviyesınde, herhangibır yerde kacak ve conta yanık degılse su eksıltmemesı gerekır dıye bılıyorum.Benım sıpadakı kacagı bulamasaydım ve sureklı su ekleseydım bellı bır sure sonra o hortum yerınden cıkıp su tamamen bosalabılırdı ve yolda gıderken bunu farkedemez ve conta yanması gb durumlara neden olurdu.Su eksılıyorsa mutlaka kacak vardır ve eksıltmemesı saglanmalıdır.

4. micheal

micheal Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    27
    Ad Soyad:
    Yüksel Alkan
    6 Ay 2.000 km normal değil mi ? Sırf şehir içi kullanıyorum

5. huyndaimurat

huyndaimurat Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    yukarıda yazdığı gibi dün aracın suyunu F seviyesine kadar tamamlamıştım. yalaşık dün 25 km. yol yaptım. biraz önce su seviyesini kontrol ettiğimde F ile L'nin tam ortasında idi. bu su eksilmesi hayra elamet değil gibi...radyötör kapanı açıp baktım su var...neden eksiltmiş olabilir?????????

6. huyndaimurat

huyndaimurat Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    aracın contalarında sorun varsa ben bunu nasıl kontrol edebilirim.malum bu gün pazar..........

Düzenleyen : huyndaimurat

7. huyndaimurat

huyndaimurat Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    şimdi arcı ısıttım bir kaç km. yol yaptım. hararet orta seviyeye gelince kaputu açıp kontrol ettim su seyivesi nomale dönmüş gördüm. bir kaç gün daha takip edicem......eğer bariz bir su eksilmesi olursa artık ustaya göstereceğim. ancak dünkü gibi çok azalmaz umarım.......

Bu Sayfayı Paylaş