Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

aracım lpg de çokmu yakıyor

'LPG Sistemleri' forumunda edremitli tarafından 27 Aralık 2009 tarihinde açılan konu

1. kkeemmee

kkeemmee Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Çoşkun hocamın da dediği gibi deponuzdaki gazı tamamen bitirerek ölçüm yapmanızı tavsiye ederim.Öte yandan aynı istasyondan akşam gene gaz aldım demişsiniz peki aynı pompadan mı aldınız gazınızı?Şöyle söyleyeyim ben hep aynı istasyondan alıyorum gazımı depo boş halde iken 38 lt gaz alıyor aracım.Fakat o istasyonda bir pompa varki 48 lt gaz yükledi :) Sorduğumda basıncı yüksek ağzına kadar dolduruyor bu dedi pompacı gülerek iyi birşeymiş gibi.Sizede böyle birşey olmuş olabilir.Ayrıca başınıza gelen olaylar yüzünden üzüldüm umarım kısa zamanda en az masrafla halledersiniz.Kazasız belasız sürüşler.

2. adnan20

adnan20 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    72
    Ad Soyad:
    ADNAN EĞDİR
    Yaşadığınız Şehir:
    20-DENİZLİ
    Araç Modeli:
    Elantra (2001-2006 ) XD-XD2
    Merhaba arkadaşlar...Uzun sayılacak bir süre aranızdan ayrı kaldım.(Gerçi farkeden olmamıştır ama:) )..Geçen hafta Elantramla ufak bi seyahat yaptım...Isparta, burdur istikametine.Hava şartları oldukça olumsuzdu - 12 leri gördüm.Lafı şuna getireceğim...LPG li olan aracımla bu olumsuz hava şartlarına rağmen km de 18 kuruş ortalamayı tutturdum..Bence harika Şehiriçi ve şehirdışı karma tüketimden bahsediyorum.Şehirlerarası yolda 7.3 lt/100 km yi gösteriyor gösterge...şehiriçi 8.4..Sizce nasıl bu değerler...

Bu Sayfayı Paylaş