Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

aracım lpg de çokmu yakıyor

'LPG Sistemleri' forumunda edremitli tarafından 27 Aralık 2009 tarihinde açılan konu

1. veydel

veydel Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    veysel
    Yaşadığınız Şehir:
    21-DİYARBAKIR
    Araç Modeli:
    PSA

ok anladım. bence lpg ile ilgili sorunlarınızda zeynel ticaret'e gidin. zülküf ustayla görüşün. brc bölge bayii.

2. edremitli

edremitli Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bugün sanayiye gittim 4 bujiyi ve buji kablolarını değiştirdim ayrıca kelebeğin orasınıda temizllettim bayağı pismiş sonra zavolli gazcıya gittim her şeyi yaptım die bana birazda böyle bin yine yakarsa o zaman bakarız hem bunların ayarı falanda yok dedi :) ayrıcada zaten 10tl gazla şehir içi 35 km yapman lazım dedi :) bende ya senin hesabına göre o zaman 30tl ile 105km yapmam gerekiyor zaten ben 29tl ile onu yapıyorum o yüzden sana geldim dedim ve bi cevap alamadım :) ne yapmam gerekiyor arkadaşlar bi akıl lütfen...

3. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    bence saçmalamış, 10 lira gazla 35 km giderse 1 kmde 30 krş yakar
    20 krş olsa neyse diyecem ama garip yanii
    adamın lpg kitinden haberi yok sanırsam, en iyisi başka usta bulmaya çalış

4. edremitli

edremitli Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    başka gazcılarda bakmıyor bizde programı yok diorlar :( ne yapayım bende gaziantepe gitmeyi düşünüyorum artık :(

5. veydel

veydel Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    veysel
    Yaşadığınız Şehir:
    21-DİYARBAKIR
    Araç Modeli:
    PSA
    zavolinin internet sitesine bi göz atın. onlara mail yoluyla ulaşmaya çalışın. bende bir sıkıntı olduğu an hemen brcye mail atıyorum. 1-2 güne kadar da cevabını alıyorum.

6. Misafir

Misafir Guest

ben normal kullanımda şehir içi 155kuruş 5bin devir civarı gazlayarak hep böyle kullanırsam 20 kuruş civarı yakıyorum 55liraya doluyor ortalama 30 litre yakıt alıyor 270 ile 315km arası yapıyorum

7. Halil

Halil Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,155
    Ad Soyad:
    Halil İbrahim K.
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    ben 1.75 lpg fiyatıyla, karbüratörlü sistem lpg kiti ile, 20 tlye 109 km gidiyorum.

8. veydel

veydel Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    veysel
    Yaşadığınız Şehir:
    21-DİYARBAKIR
    Araç Modeli:
    PSA
    verdiğin değer ş.içi mi? ben dediğim gibi 80 km anca yapıyordum(zamlardan önce). ş. dışı ise 20 tlye yaklaşık 140-150 km yol yapıyorum...

9. Halil

Halil Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,155
    Ad Soyad:
    Halil İbrahim K.
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    tamamen ankara şehir içidir, her gün 10 km işe gidiş yolunda en az 5 trafik lambasına yakalanıyorum.

10. edremitli

edremitli Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    veydel kardeş ne yapıcaz biz bu arabaları :) valla sırf gazcılara çalışıyoruz :)

11. veydel

veydel Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    veysel
    Yaşadığınız Şehir:
    21-DİYARBAKIR
    Araç Modeli:
    PSA
    valla doğru diyorsun ahmet abi. yakalım araçları diyecem olmaz kıyamam https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif(daha kredisinin bitmesine 2 yıl var) lpgyi söktürüp yakalım diyecem o da olmaz benzin fiyatları malum. ne yapacağımı bilemiyorum. allah sonumuzu hayır etsin....

12. edremitli

edremitli Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    valla bugün artık dayanamadım ve zavolli bayisine gittim bujiler ve kablolar değişti yine aynı çok yakıyor ve sabahları zor çalışıyor ayrıcada çok çabuk lpg ye geçiyor dedim bilgisayara bağladılar su sıçaklığını 20 derece yapmışlar vede bayadır bakım yaptırmamışsınız ayrıcada enjektörler tıkanmış dediler pazartesi sabahtan getir halledelim dediler fiat olarakta 80 tl diorlar ne yapayım arkadaşlar

13. Bor34

Bor34 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    götür halletsinler

14. edremitli

edremitli Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0

fiat nasıl iyimi

15. Bor34

Bor34 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    lpg bakımını bu sitede 50-100 arasında fiyatlarla duydum. o yüzden 80 tl bana normal geldi

16. edremitli

edremitli Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    anladım tşk...

17. edremitli

edremitli Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bakımı yaptırdım 70tl verdim ertesi gün aracım çalışmadı :( öğleye doğru zorla çalıştırdım sanki karburatörlü arabalar gibi boğulmuş gibi çalıştı patlaya çatlaya tamirciye gittim tamirci bana benzinle gazı bir veriyor olabilir akşam stop etmeden regulatörün giriş hortumunu sök dedi sabah öyle dene eğer çalışırsa tüpün kaçırıyordur tekrar baktırman lazım dediler :( 2 gündür çok iyi çalışıyordu dün hararet çok yükseldi hemen tamirciye gittim baktılarki radyatörde su kalmamış hepsine egzosdan atmış abi contan yanmış dediler :( bu 2 gündür de iyi çalışmasının sebebide buymuş yani radyatörde su kalmadığı için pistonlara su veriyormuş çalışmama sebebide buymuş vede egzosdan atıyormuş :( belki sibop lastikleride gitmiştir mavi vede çok fazla duman atıyor dediler son olarak takım conta al dediler sordum orjinali 240 tl miş işçilikte 150 istiyorlar ne yapayım arkadaşlar acil yardım :(
    Düzenleyen : edremitli

18. gcgoktug

gcgoktug Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    selamlar;98model 1.3 LX aracım var.Atiker LPG takılı üzerinde.Hafta sonu 4kişi(280kg civarı toplam)ve bagajda yaklaşık 100kg civarı eşya ile Manisa-İzmir oradan otoban üzerinden Kuşadası na gittim.litre fiyatı 2.00 TL den 70 liralık LPG ile 280 km yol gittim.Manisa-İzmir arası pek zorlamadım ortalama 80-90 ile ancak otobanda ortalama 120-125km civarı gittim.bir ara 160 a kadar çıktı ama dahada gidiyordu.Daha çok zorlamak istemedim.yaklaşık km. de 25krş yaktı.Bazen okuyorum 160 170 krş yaktığını söylüyorlar.Çokmu bu yakıt ne yapmalıyız?Bu arada yolda sürekli yağmur vardı.Zemin sürekli ıslak idi.Hatta dönüşte yaklaşık 20-25 km.Sürekli fırtına da ve yağmur da geldim.Lastik havaları normal ve camlar kapalı idi.bu normal mi az mı fazla mı???

19. edremitli

edremitli Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    valla dostum 1.3 motorla o kadar yaktısan yani 25 krş çok ben 1.8 motorla 20 krş ve aşağılara indirmeye çalışıyorum senin uzun yolda 15-16 krş yakman lazımgibime geliyor forumu incelersen daha detaylı bilgi alabilirsin

20. Çağlar Baykan

Çağlar Baykan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    70
    Ad Soyad:
    Çağlar
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    bugun ilk doldurduğum depo bitti 26 litre litreye dolmustu 205 kmde bitti yani ortalama 12.6 yakmıs tamamen sehir içi ama yeni takıldı bi kac depo daha yaksın bakalım ondan sonra ayar yaptırmayı düsünüyorum

Bu Sayfayı Paylaş