değerli forum arkadaşlarım. Araç kafayı yedirtkicek bana. Başına gelen varsa nasıl düzelti yarıdımcı olabilirmi. Araç hangi 3 ve 4 viteslerde yolda giderlen ayağımı gazdan çekip tekrar gaza basınca vuruntu oluyor. Dizel tam otomatik vites. Aracı kullanma keyfim kaçtı. Vites geçişlerinde sıkıntı yok başka bir sorun var.
Hiç ustaya gösterdiniz mi veya değişen parçalar var mı? Bir çok nedeni olabileceğini düşünüyorum. Şanzıman takozu alt takım vs Bu tarz şeyleri burada nokta atışı yapmamız biraz zor. Yok yere parça değiştirirsiniz. Birde araç bilgilerini yazarsanız daha iyi olur.
Ustaya götürsem yok der kesin birşey. Hava akışı yaparmı böyle vuruntu turbo yada. Gaz dip gaz yaparsam yapmıyor gibi Arcaç 2012 blue dizel otomatik 136 binde
100km yol yaptım bugün kesinlikle gaz pedalından yada boğaz kelebeğinden. Gaz basınca sağlam devir yükselince olmuyor vuruntu. Nazik basınca pedala oluyor. sanki gaz yemiyor gibi. Devirde de yükselme olmuyor. Dipleyince pedalı. Herşey güzel.
sorun çözülmüştür. sabah ustaya gittim kullandı. kesinlikle benim dizel araba tecrübesliğimden, gaza nazik bastığımdan araç bayılıyormuş. ) sevmedim ben bu dizeli
Kullanımla bunun alakası olacağını sanmıyorum . Gaza az bassanız araba hızlanmaz iyice devirden ve çekişden düşer . Alt vites ister . Ustanız kusura bakmayında sallamış bence . Motor ve şanzıman takozlarında sorun yoksa malesef şanzıman sorunu bu .