Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

aracım cok zor hızlanıyor

'Getz Forum - Club' forumunda koolen tarafından 4 Temmuz 2010 tarihinde açılan konu

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.
  1. koolen

koolen Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    baskı balata bitikmiydi? usta neasıl anlamısta degistirmiş?

2. koolen

koolen Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    istanbulda tavsiye edeceginiz hyundai ustası var mi?

benimde aklıma EGR ve cikle olayı geliyor. ama bunlara nasıl bakılır bilmiyorum

3. Ogun

Ogun Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,572
    Ad Soyad:
    Ogün YILMAZ
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD
    Aracının VURUNTU sensörünü kontrol ettir.

Düzenleyen : Ogun

4. ferdiarslan

ferdiarslan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0

BEn sefaköy Akaylar sanayi sitesine gidiyorum. murat usta 32 yıllık deneyimi ile işimi görüyor. kendisine yine teşekkürlerimii sunuyorum.

5. lombak

lombak Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Aracımı Mates te 30.000 km bakıma soktuktan sonra tazı gibi kaçana araba resmen gitmez oldu,vites yüksetmede araç resmen bayılıyor ve çekiş inanılmaz düştü,hemen servise gittim durumu anlattım,kötü yakıt almışsınız dediler (bakıma girmeden 1 hafta önce depoyu fullemiştim ve araç çekişi mükemmeldi,bakımdan çıktığımda depo hala full çizgisindeydi )serviste bir cihaza bağladılar,yanmamış yakıtı tekrar silindire gönderen bir sistem varmış (EGR) bu tıkanmış,neyse temizliğini yaptılar,5 TL temizlik sıvısı nın parasını ödedim,işçiliğide varmış 40-50 TL civarı bir para,hem aracım 28 binde hem itiraz etmem hemde servistetanıdık bir arkadaşım olması sayesinde işçilik ödemedim,temizlikten sonra araç eski çekişine döndü,servisten çıkar çıkmaz herzaman depomu fullediğim Güneşli Köprüsünde bulunan Opete gidip müdüre olanları anlattım,kötü yakıttan dolayı böyle bir şeyin başıma geldiğini anlattım,müdür bir kaç pompadan plastik bardaklara eurodizel yakıt doldurdu,yakıtın içine macun gibi bir madde sıktı,eğer bu mazotta su veya başka bir kimyasal varsa macun kırmızıya döner dedi,macunda bir renk değişikliği olmadı,sonra bardağa bir kaç damla su damlattı ve macunun rengi kahverengiden kırmızıya döndü,istasyonun düzenli kontrol edildiğini yakıtlarına kefil olduğunu anlattı,açıkçası ben tatmin oldum depomu yine fulledim ordan,çekişimde bir sorun yok şimdilik,benzinli modellerde eğer bu EGR sistemi varsaki vardır sanırım sizinde probleminiz benimkiyle ayni...

6. koolen

koolen Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    aslın da EGR yi iptal etmek daha mantıklı gibi geliyor bana. siz ne dersiniz?

7. Ogun

Ogun Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,572
    Ad Soyad:
    Ogün YILMAZ
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD
    Şu anda, araç sahibinin servise girip çıkmasını bekleyene kadar
    Konu kilitlenmiştir.

İleişim için lütfen modlardan birine msj. ile ulaşın.

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.

Bu Sayfayı Paylaş