Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Aracım çok yakıyor 100 km/6.5 lt şehirdışı

'Getz Forum - Club' forumunda zopzop tarafından 14 Mayıs 2010 tarihinde açılan konu

1. mert_driver

mert_driver Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    6
    Ad Soyad:
    mert can
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Getz 1.5 CRDİ (2003-2011)
    Lastikler Michelin energy saver ,
    mazotta shellden euro dizel,
    ortalama hız 90-110
    vites hız uymuna dikkat ediliyorsa

5.5 'u geçmemesi gerekir, taş çatlasın 5.6 olur.

bu arada Getz gibi yanından bırak otobüsü VW-Bora geçtiğinde bile sarsılan araçla 160 yapmak kendinize ve etrafınızdaki sürücülere ölümcül zararlar verebilir.Ondan sonra tutupta "yav ülkemizde neden çok kaza oluyor, yok bayram bilançosu , yok trafik canavarı ,yok bilmem şato hayaleti " demek tutarsızca.
    Altımızda Passat, E200, A8 yok ... sacı, malzemesi belli Getz var!

2. alaturka78

alaturka78 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    sanırım
    Düzenleyen : alaturka78

3. shadow_1306

shadow_1306 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0

4. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    uzun yolda 5 litre şehir içi 7 litre normaldir.

Ama siz kalkıpta 130un üzerinde bir hızda giderseniz aracın 7 litre bile yakması normaldir.5 litre için 90-100 km hızla gitmeniz lazım....

Ayrıca shellin mazotu çok ince olduğundan hangi araç olursa olsun shellin mazotunu içiyor çok yakıyor.Total bu konuda çok iyi,hem az yakıyor hemde motor daha sağlıklı çalışıyor.

5. bilisim

bilisim Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Arkadaşlar ben aracı genelde kısa mesafe kullanıyorum hafta sonları hariç 2500 devirde vites değiştirmeye özen gösteriyorum 2000 devirin altına düşürmemeye de özen gösteriyorum.Yakıt bana fazla gibi geldi siz son zamlarla ortalama km de kaç yakıyorsunuz.CRDİ bu arada hep shelden alıyorum.(Genel kanaat shelin ii olduğu yönünde olduğu için )

6. okhan79

okhan79 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    herkese selamlar arkadaşlar bende yeni üye oldum adım okhan.konuyla alakalı bi sorum olucak 22.12.2010 tarhinde sıfır 1.5 dizel aldım araçlar hakkındada pek bilgim yoktur ama 15 yılı aşkın bi süredir araç kullanırım bu aracı almamın sebebide az yakmasıydı ,yani bana öyle söylediler aracı da sert kullanan biri değilimdir fakat çok yakıyor ortalama km de ne yakar ? herkese şimdiden teşekkürler.

7. Levent

Levent Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    26
    Ad Soyad:
    levent ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Aramıza hoşgeldiniz.Hiç bir aıklama yapmamışsınız.Ne kadar yakıyor ki aracınız

8. bilisim

bilisim Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    dizel getz ciler cevap yokmu 2 soru var sanırım burda paylaşımda bulunursak sevinirim

9. okhan79

okhan79 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    şöyle söyliim bayiiden aldım 50 tl koydum daha sonra ışık yandı 35 km daha gittim sonra depoyu fulledim 130 tl idi, ve tekrar ışık yandı ve toplam yaptığım km ye baktım 1480 idi. hepsi bukadar teşekkürler.

10. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Forumda Şu Anda 17.317 Adet Toplam Konu Var... Bunun Yarısı Yakıt Konusudur..Çok Yakıyor Sorun Nedir ? Çokmu Yakıyor ? Diye Sorular..Artık Üyeler Sıkıldı Bu Konulardan..

11. coolsnake

coolsnake Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    bu zamlarla az yakıyorum dıyebılen varmı.artık hesap kıtap yok keyfı gezmeler yok.is varsa kontak ac kapa.buna muhtac durumlara dustuk.

12. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Ben Az Yakıyorum Şehir İçi 9 Litre Motorin :) Ve Gurur Duyuyorum Bu Degerden..Bu Forumda 1 Kere Bile Çok Yakıyor Diye İsyan Etmedim Konu Açmadım...Yakacaksa Yaksın Ben Bunu Alıp Binip Biyerlere Gitmek İşimi Halletmek İçin Almışım Yakacak Tabi..Gülü Seven Dikenine Katlanır... Yakıtı Dert Ediyorsak Aylık Akbil Almak Lazım...

13. shadow_1306

shadow_1306 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    doğru söylüyorsun https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley32.gifhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley32.gifhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley32.gif

14. saser

saser Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    120 tl ile 690 km gidiyorum çoğunluğu şehirler arası ve 90 - 120 arası hızda.Aracım 2011 model ve 2700 km de.Bu yakıt normal mi ? Yakıtı PO dan alıyorum.Tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar

15. bilisim

bilisim Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Arkadaşlar ben burda bir soru sormusum demısım kı ortalama sehir içi yakıtınız nedir.Çok yakıyor az yakıyor diye yakınmıyorum ama burası paylaşım platformu diye biliyorum.Burada biz birşeyler paylaşacağızkı araçla ilgili detyalara ulaşacağız kullanımda eksıklıklerımız varsa gidereceğiz veyahutta yanlış yaptığımız şeyleri gidereceğiz yada aracımızda mekanık bir sorun varsa bunu çözme yoluna gideceğiz.Bu soruları sormadan ustte bahsettiğimiz seylerı yapma gibi bir şey düşünulebilir mi .Arkadaşların bazıları yakınıyorsunuz demısler Sizce bunları soledıkten sonra hala yakındığımı düşünen var mı.Gereksız sövalyelık yapmayı doğru bulmuyorum.Tekrar ediyorum burası bir bilgi paylsım yeridir.

Bu Sayfayı Paylaş