Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Aracı Teslim Alırken Nelere Dikkat Etmeliyiz ?

'İ20 Forum - Club' forumunda tayfuncan tarafından 14 Nisan 2015 tarihinde açılan konu

1. tayfuncan

tayfuncan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ad Soyad:
    Tayfun Can Demir
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    sağolasın hocam Allah razı olsun.. verilen bilgiler ışıgında gidip de teslim alacam parayı maalesef şak die biriktiremiyoruz birikende tam birikmio mecbur geri kalanına istemeyerekde olsa kredi kullanıyoruz :( 2. el cok dolandım cok aradım anlayanlarla beraber hep mutlaka dogal olarak bi yerlerinde bişiler vsvs. adama diorum bunların harici bzim bakıpda goremediğimiz veya kayıtlara gecmeyen bi durumu varmı dioruz adam yok dio yeminler edio :) diom ki aracı almakdan vazgecmicem sadece durust olun durust olunki bende ona gore kullanım boyunca ona gore tedbir alayım gene aynı :) sora anlayan arkadas bi bakınıo adam yalancı cıkıo sigortada bi sorgu adam gene yalancı cıkıo :) 4 senedir arabaya binmiş haberi yokmus ayağı yapıo bende 3 ay dolan dola dedim sıfır alayım içim rahat olsun bole bi işe giriştik yanı anlayacağın bide ilk kez arac aldığım için bu yuzden bu tedirginlikler sorup sorusturmalar..

sevgiler..

Asel Kaan Efe bunu beğendi.
  2. tayfuncan

tayfuncan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ad Soyad:
    Tayfun Can Demir
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok

teşekkür ederim..

3. erenuzel41

erenuzel41 Moderatör

Alınan Beğeniler:
    6,303
    Ad Soyad:
    Eren Uzel
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Honda
    görtan ın sahibi bizimde uzaktan bir tanıdık ama birbirimize menfaatimiz kesinlikle yok, ben olsam bana yamuk yapmazlar tahminimce, ben olsam söker alırdım aksesuarı falan görtan kötü bayi değil çalışanları biraz fena, onlarla değişik yollardan iletişim kurmanız gerekiyor sadece sıkıntı olduğu anda direk patronlarını aramak gibi çünki patronları normal insan gibi davranır patron gibi kasıntı biri değil, bu arada istanbul anadolu yakası müşteri memnuniyeti abidesi dky nin hyundai ile anlaşması sona ermiş ve anlaşmayı yenileyememişler ve kapanacak diyorlar evet kaliteli hizmet vermenin pahalı bir bedeli varmış demekki, bundan sonra gebze mevkii de yedek parça alımına en yakın servis görtan kalıyor. Nail abi ticaret odası başkanı idi mütevazi adam aslında ama servistekilerin tutumu bazen şaşırtabilir sıkıntı olunca direk Nail abi ile görüşmek gerekiyor. Bazen hemen pes etmemek gerekir. Taa hunko ya tuna plaza ya yada maslak elmas oto ya kim gidecek bir hava filtesi için mesela?

4. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
    abi Nail Çiler'de işin içindeydi haberi vardı yani ama umursamadı amcaoğlunun tanıdığıydı , buna rağmen bunu yaptılar. adama teslimde hediyeleri soruyorum gelecek, hyundai gönderecek diyor, devamında sürekli arıyorum ha bugün, ha yarın diyor daha sonra ne oluyorsa biz öyle bir söz vermedik diyor madem o gün söz vermedin aylardır niye gelecek diyorsun.? servisinden satışına gidilecek bir yer değil. Hunko'dan önce Ortaklar var Kartal'da yeni açıldı olmadı oraya giderim bedava verseler gitmem ben Gör-Tan'a.

5. tayfuncan

tayfuncan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ad Soyad:
    Tayfun Can Demir
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    bayiye lafım yok da sahibinde tanımıorum arkaplanını sizin gibi hiç bilmiorum :( dedikleriniz doğrudur neden olmasın lakin bende henuz acemi olduğum için firmanın sahibi ile gorusebileceğim hiç aklıma gelmedi veya ihtimal vermedim emin olun bu tur gorusmelerin yapıldığını bilseydim cekinmeden firma yetkilisi ile gorusup bi elemanınız bole dior diğeri boyle ben celişkiye dustum beni aydınlatın vb gibi konusmalar yapabilirdim en direk yetkili ağızdanda bolelikle saglıklı bilgi almış olurdum lakin nasip kısmet oldu artık olan yoksa bana daha yakındı burası dky evet o dahada yakındı ama dediğiniz gibi kapanmıs :( sanırım kartala ortaklar gelince boyle bi durum oldu dusuncesindeyim arkaplanın bilemeyiz tabiki ama ihtimal dahlinde... bu elamanların satış politikalarına satış strajelerine bence baska seylerinde eklenip verilmesi lazım bolelikle her iki taraf içinde iyi olur.. tecrube etmiş biri olarak 1 musteri 10 musteri demektir bu farklı fiyat konularında madem tanıdığınız elemanlara bir tutum içinde olmaları uyarısını yapsın en azından cunku hakkaten yakınlığından dolayı orayı tercih etmek istiyordum lakin nasip kısmet değilmiş...

umarım aldığım yerde de sorun yoktur arkaplanını gecmişini hiç arastırmadım ve umarım memnun kalırım umarım işlerinde iyidirler..

6. <<bülent>>

<<bülent>> Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,905
    Ad Soyad:
    Bülent Nur
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.6 (2006-2012) MC
    Aynıdurum başıma geldi, kasımda aldığım araçta malum kış yıkatmıyordum şubat martta yıkattım kurularken boyada nokta lekeler 15-20 kadar gördüm (cila öncesi), Çorlu servise kabul ettiremedim daha doğrusu kabul ettirdim de işlem yapamayız cevabı aldım, bir süre sonra Tekirdağ Gençler'e gitmeye başladım birkaç önemli arıza daha başgösterdi 2 sene garanti dolmadan merkezle iletişime geçtim 1-2 aylık telefonlaşma sonrası sorunlarımın garantiden değişimine bir de ücretsiz cila sözü aldım. Geçen sene başvurdum sözlerini yerine getirdiler.Bir de önden hafif bir çarpma yaptım tampon biraz çatladı plakalık ve plaka hafiften çarpıldı, arkadakiyle değiştireyim dedim, arka plaka çıkınca plakalığın normal dübele değil de bagaja direk vidalandığını (hafiften paslanmış) gördüm! Uzun lafın kısası her yer her noktaya bakmak lazımmış.

mukitti ve Asel Kaan Efe bunu beğendi.
  7. mukitti

mukitti Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    22
    Ad Soyad:
    mustafa karanebi
    Yaşadığınız Şehir:
    38-KAYSERİ
    Araç Modeli:
    İ20 GB 1.2 MPI (2014-2020)
    kesinlilkle katılıyorum benimde aracın ön plakası küçük bir çarpma sonucu hemen parçalanıverdi plakalığı çıkardığımda benim vida da paslıydı

8. <<bülent>>

<<bülent>> Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,905
    Ad Soyad:
    Bülent Nur
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.6 (2006-2012) MC
    Vidayı kastetmedim vidayı kaportaya kakmışlar sactan pas akmış idi.

9. adem ix35

adem ix35 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    20
    Ad Soyad:
    adem tar
    Yaşadığınız Şehir:
    60-TOKAT
    Araç Modeli:
    Accent Blue 1.4 (2011 -201X) RB
    Arabaniz hayirli olsun araç sıfır olduğu için bezle yikiyorlar bende arabayi sifir aldim hep süngerle yikadim kılcal çizik yine oluyor

10. adem ix35

adem ix35 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    20
    Ad Soyad:
    adem tar
    Yaşadığınız Şehir:
    60-TOKAT
    Araç Modeli:
    Accent Blue 1.4 (2011 -201X) RB
    Abi bide aranin dış jelatinleri mumlari söküp yikaniyor kesinlikle söküluyor

11. tayfuncan

tayfuncan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ad Soyad:
    Tayfun Can Demir
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    bir soru daha ilave etmek istiyorum aracın 2014 veya 2015 üretim olup olmadığını nasıl anlayabilirim ?

12. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
    şase numarasını kodlarken üretim yılınıda kodluyorlar galiba oradan da anlaşılabilir, ayrıca 2014 üretimi ise 2014 model olarak geçer.

13. tayfuncan

tayfuncan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ad Soyad:
    Tayfun Can Demir
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Tesekkur ederim yusuf kardesim ivedi bilgilendirmen icin...

Bu Sayfayı Paylaş