Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

ARACI İLK ALDIĞIMIZDA DİKKAT ETMEMİZ GEREKENLER

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda era33 tarafından 5 Nisan 2009 tarihinde açılan konu

1. Mustafa

Mustafa Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Dikkat etmen gerekenler dışı..
    İyice temizlenmiş olmasına dikkat et..
    Ben aldığımda tam temizlenmediği için üzerinde hala balmumu vardı çıkartana kadar çok uğraştım..
    Halı paspas, Trafik seti, Yangın söndürücü, Bagaj havuzu, Bagaj filesi'nden başka birşey vermediler..

2. era33

era33 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Erabamdan memnunum kendi tabularını kendi yazan bir araç.

3. TayyEra

TayyEra Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    2000-4000 arası olmalıydı, klavuzda oyle yaıyor 2000-3000 devir değil.

4. Misafir

Misafir Guest

Bu arada hangi araçtan bahsettiğinizi bilmiyorum ama dizel ile benzinliyi karıştırmıyalım, dizel motorun 4000'li devirlere çıkması hoş bir şey değil.

5. Gandalfs

Gandalfs Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Bana ne trafik seti ne yangin sondurucu ne dierlerini verdiler verdikleri tek sey hali paspasti ii bi onu vermisler yaaa yazik valla uzuldum simdi...

6. Gandalfs

Gandalfs Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Katiliyorum hala neden dizel almadim die pismanligim var acikcasi...
    Ekonomi Performans acisindan!!

7. hayta38

hayta38 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Ad Soyad:
    İsmail HAYTA
    Yaşadığınız Şehir:
    38-KAYSERİ
    hayırlı olsun

8. era33

era33 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Teşekkür ederim arkadaşlar sağolun.

9. hayta38

hayta38 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Ad Soyad:
    İsmail HAYTA
    Yaşadığınız Şehir:
    38-KAYSERİ
    bana da alırken yangın söndürücü,trafik seti,halı paspas,kavuçuk paspas ve park sensörü verdiler.ayrıca ayna ve kapı kollarını boyadılar.

10. Erhan Sarıtepe

Erhan Sarıtepe Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    siz bu hediyeleri kendiniz mi istediniz yoksa onlarmı verdiler ?

bir de bu hediyeleri hangi aşamada aldınız,teslim esnasında mı yoksa daha önceden mi ?

bunları niye soruyorum çünkü ben arabamın bütün parasını verdim haftasonu alcam. anlaşmamızda sadece trafik seti , halı paspas ve park sensörü var.

acaba artı bişey istesem kopartma ihtimalim varmı

11. moilaboulette

moilaboulette Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaslar sıfır arac diye güvenmeyin bu hyundai da olsa bmw de olsa hata olabılıo biz 2004 yılında büyük bir hata yaparak ismini vermek istemedigim bi markanın sıfırını aldık ancak arac ankaraya gelmeden aksilikler yasandı kahraman marasa gitti yanlışlıkla ekstradan 2 hafta bekledık arac geldıgınde tum naylonları söküktü ve içi-dışı cok pisti toz fln vardı... teslim aldıktan yaklasık 1 ay sonra fark ettıkkı sürücü ve yolcu kapısında aynı noktalarda boya kalkmadan aynı derinlikte baskı yapılmış gibi göçük vardı tabi daha sonra yeklisi servisine ve aldıgımız şubeye götürdük ancak hiç bir sekılde düzeltilemeyecegını ve hiç bir sekilde işlem yapamayacaklarını söylediler... şimdide era nın sıfırını alcaz kısmet olursa onun en ince ayrınısına kadar incelicem...!!! gerekirse tüm gün!!!!

12. era33

era33 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Arkadaşlar ben arabayı kendim gidip almadım arkadaşın tanıdığı olan hemşerimiz bir satış temsilcisi vardı onunla gidince ben istemeden onlar verdiler.Ama babamda hyundaici onun aracıda aynı bayiden almıştık 2. el baba oğul aynı yerden almış olduk yani her zaman uğradığımız bir yer.Ama isteseler verirler siz isteyin isteyenin bir yüzü istemeyenin hiç bişeyi olmuyor.https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif

13. Erhan Sarıtepe

Erhan Sarıtepe Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hediye aldığınız trafik setinin içinde ilkyardım çantası ve yangın tüpü de var mı ?
    Düzenleyen : erhanbaba62

14. efe34

efe34 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ben aracımı alırken bana verdiler traik seti içinde yangın tüpüde var.1 sene oldu çantayı açmamıştım geçen merak ettim içinde ne var diye açtım baktım.ilkyardım çantası var.içinde oksijenli su bant gazlı bez tendürtyot vs.
    ayrıca bir adet çakmak girişli projektör.1 adet takoz.1 adet kaza veya arıza anında yola koymak için ısıklı tabela çeki halatı v.s daha aklıma gelmeyen 1 kaç bişe daha var. baya bi şaırdım yani:)

15. M10uR

M10uR Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Tek Şeye dikkat et.. Motoru açıcam Diye. Cok asılma... Normal Kullanım yap 15 bin'e Felan gelsin Kafana göre:D takıl

16. era33

era33 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    yangın tüpü evet vardı bende.Bu araçlar zaten motoru açık geliyormuş sitede var bu konu hakkında bilgi.Sadece parçaların alışması gerekiyormuş.evet bende normal gidiyorum kullanma klavuzundaan takip ediyoruz bakalım kafamıza göre kullanacağımız günlerde gelecektir.

Bu Sayfayı Paylaş