Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Araç Tavsiyesi(22.000 TL, Oto.Az Km)

'Sohbet' forumunda Köksal tarafından 26 Ekim 2010 tarihinde açılan konu

1. oqano

oqano Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    135
    Ad Soyad:
    Okan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Mürsel abi Verdiğim linkler sadece örnektir. Tabiki doğru dürüst olanı alacağız evel allahın izni ilede rahat rahat bineriz inş.
    Honda Albenisinin sebebi de kalitesi rahatlığı sürüş keyfi abimde 99 modeli var ayrıca JAPON arabası olması yeterli albeniyi sağlıyor bende

2. mursel_balci

mursel_balci Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    6,787
    Ad Soyad:
    Mürsel
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Sonata 2.4 (2006-2010) NF
    benim anlatmak istediğim sen sanıyorsunki honda japon arabası hayatta arıza yapmaz yolda bırakmaz. bu şekilde düşünüyorsun ya da ben öyle düşündüğünü hissediyorum. japon kore farketmez temiz araç olduktan sonra hiç biri üzmez. biz toyota corolla sıfır aldık 12 yıl bindik sattık sorunsuz. ben daha önce 96 accent aldım 1 yıldan fazla kullanıp yaklaşık 2 milyar karla satıp elantra aldım 2 yıldan fazla süredir de elantra kullanıyorum. o kadar memnunum ki muadili başka araçlara binince kendi aracımdaki rahatlığı bulamıyorum. yani kısacası araç alırken çok dikkat edip ince eleyip sık dokumak lazım. temizini bulursan dediğim gibi japon kore farketmez sorun çıkarmaz. senin aracın aynısından biz geçende bir arkadaşa aldık. araca sadece bakım yaptırdık. başka hiç sorunu yok. şu an biraz araç üzerinde değişiklikler yapıyorum. led vs. aracın neresini açarsam açayım yeni açılıyor. yani alındığından beri hiç açılmamış. ne demek istediğimi anlamışsındır umarım.

3. oqano

oqano Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    135
    Ad Soyad:
    Okan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Tabiki anladım abi ama şu var sende biliyosun az çok ben arabayı baktırmadan güvendimde aldım. Akrabamdan aldım Rahmetli babamın en yakın aile dostundan aldım. Fakat beklediğimiz gibi olmadı daha 1 ay oldu yaptığı şeyi öğrendim adam bagaja çimento koyup köy yolunda taşımış bu araba tabi yorulur. e şimdi millete diyorum 3 bin tl harcadım yuh diyolar hyundai alınır mı diyorlar bilmem ne diyorlar bende diyorum ki eğer bi honda olsaydı bu 3 bin olacaktı 6 bin birde şöyle birşey var mesela aracı alıp bir yetkili servise Check up a girmiştim adamlar 3.500 tl + kdv fatura cıkardılar komple yapılacakları yapacaklardı keşke diyorum şimdi orda yaptırsaydım hem parça parça olmazdı hem garantisi olurdu hemde şuan ki ile aynı parayı harcamış olacaktım. Birde insan arabadan soğuyunca kim ne derse desin ısınamıyorum. Geçen abimlere gideceğim vida batmıştı daha önce 1 aydan fazla olmuştu bi baktım lastik inmiş 500 m yakınımızda LPG ci vardı oraya kadar pat küt gittim orda şişirip gidip yaptırdım. Yani herşey üstüste gelince ve kredi borcu öderken ufak tefek denilen şeyler boyumu aşınca yoruldum abi ve Hyundai adı kafamda şuanda kötü bir yer sergiliyor. Ha bu lastikle alakalı değil genel olarak söyledim. sonucta mercedesde alsak lastiğe vidada batar civide umarım sende beni anlıyosundur.

4. mursel_balci

mursel_balci Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    6,787
    Ad Soyad:
    Mürsel
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Sonata 2.4 (2006-2010) NF
    ben senin çektiğin sıkıntıları elbette anlıyorum. keşke hiç dokunmadan satsaydın aracı. ayrıca senin serviste yapacaklarının içinde şu ana kadar yaptırdıklarının çoğu olmayabilir. özellikle de şanzıman. keşke aldıktan sonra değil de almadan önce check up'a girseydin.

5. Köksal

Köksal Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,522
    Ad Soyad:
    Köksal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Opel
    okancım benim önceki aracım admire crdi idi. 3 yıl kullandım 82000 km de alıp 122000 km de sattım. o süre zarfında çimento da taşıdım, fındık da(arka koltukları yatırıp), hıyar da :D ama sıkıntı çıkarmadı. rutin bakımı dışında sadece 120 tl ye mazot pompasının contasını değiştirttim. senin aracı tek sıkıntısı yük taşımak olmamış galiba. etraftan bana da soruyorlar niye sürekli hyundai alıyorsun diye, fiyat/performans olarak daha iyisini bulamadığımdan diyorum. umarım sıkıntılarını atlatırsın da keyfini sürersin aracının.

6. oqano

oqano Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    135
    Ad Soyad:
    Okan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Abi sorma yaa şimdi babamın oğluna güvenmem. Aslında çok düşündüm ama annemle beraber kalıyoruz. Babamın sıkıntılarını atlatma zamanında annemin sağlığı için çok kullandık o zaman çok lazım oldu satamadım. Şimdide masraf yaptık diye sen dahil abim hatta annem bile en az 1 sene daha kullan diyorlar. O yüzden satamıyorum fakat Aks'dan sonra ses kesilmezse gözümü karartıp satarım gibi geliyor

Valla abi bu benim duyduğum duymadığım kim bilir neler var. Söylentiye göre büyük ağaçları kesin araca bağlayıp köye bile getirmişler yaklaşık 50 km lik köy yolunda Hezen derler bizim köyde onun kadar büyük ağaçlar kim bilir daha neler yaptı :) Neyse kalan son adım Aks'lar ondan sonra olursa ne ala olmazsa Muallak olacak :)

7. statham

statham Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    mustafa savaş
    hyundai rahatlıktır.

Bu Sayfayı Paylaş