Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Araç Muayenesi (TÜVTÜRK)

'Sohbet' forumunda vedatkanka tarafından 24 Kasım 2011 tarihinde açılan konu

1. vedatkanka

vedatkanka Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Laf olsun diyede yazılmaz ki :) Ama ben farlarımın ayarsız olduğunu bilerek girdim muayeneye, başka kusur bulurlarsa toptan yaptırırım dedim :) ama geçtim muayeneden. Bu arada Ankara Şaşmaz'daki Aydınlar Otomotiv'e çok teşekkür ediyorum. Osman ve Adem ustalar. Gerçekten dürüst ve sağlam insanlar.

2. vedatkanka

vedatkanka Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Arkadaşlar 2005 Hyundai Elantra 1,6GLS'nin TüvTürk Muayenesi sonrasında Hafif kusur olarak yazılan eksikliklerin onarımını www.aydinlarhyundai.com ' Aydınlar Hyundai Şaşmaz/Ankara'da yaptırdım. Yapılan işlemler ve maddi tutarları aşağıda yazılıdır.
    1. Uzun ve kısa farların ayarı : 10 TL. (TüvTürk uyarısı ile yapıldı) 2. Sağ ön aks mili,şanjman oringi : 10 TL. (Genel bakım, farkettiğim onarım) 3. Radyatör antifiriz dolum kapağı 0,9 bar : 16 TL(Genel bakım, Mürsel bey'in tavsiyesi ile yapılmıştır eskisi 1,1 bar'dı) 4. El emeği onarım bedeli : 30 TL.
    Toplamda 66 TL.
    Tamirci Adem usta'nın yorumuhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif"Senin pisikolojik sorunların mı var? bu kadarcık yağ terlemesi için insan tamirhaneye mi gelir? Parana yazık" Kendisine Allah razı olsun diyorum. Araç sahibini bu kadar düşünen ustalardan piyasada pek kalmadı.

Bu Sayfayı Paylaş