Arkadaşlar merhaba, Accent bule 1.6 crdi aracım var, aranıza yeni katıldım, rampada 1. viteste yada geri viteste kaldırırken böyle sanki alt taraftan metal sürtme sesi gibi garip ve kısa bir ses geliyor. Daha önce 2010 Getz im vardı hic böyle bi sesle karşılaşmamıştım. Bu durumla karşılaşanınız var mı? neden kaynaklanıyo olabilir? forumlarda okudum herkez başka bişey söylüyor,
Mrb dogan bey bende de ayni sorun var servis ile gorustum baski balata degistirlmesi gerekiyormus onunda garanti iki yil mis bende kararsizim ne yapacagimi bilmiyorum 38 binde ki araba nasil baski balata si biter anlamis degilim
ben Hyundai kaynak servise gittim, durumu bildirdim, aynen dediğiniz gibi 2 yıl dediler balata garanti süresi, ücretli değişim de 800 tl yi bulur dediler, neyse sabahtan bıraktım aracı öğlen aradılar, kullanıcı hatası olmadığını parça hatasından kaynaklandığını söylediler ve garantiden değiştirdiler, çok mutlu oldum şuan ses kesildi, vites geçişlerinde alışamadığımdan mıdır nedir bi farklılık varmış gibi gelse de artık o ses gelmiyor cok şükür, değişikliğe de yavaştan alıştım zaten sanırım kendi kuruntumdu. servisle muhakakk görüşün 2012 2013 bule larda olan bi sorunmuş bu o yüzden kesinlikle garanti kapsamında.