Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Araç Alımı

'Accent Forum - Club' forumunda Erhan BAŞOĞLU tarafından 4 Kasım 2010 tarihinde açılan konu

1. ercantokk

ercantokk Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    evet haklısın kardeş ben bile tipoma 8 yazmıştım 7 ye verdim ben en iyisi 2 ay içerisinde temiz bi accent bulayım :)

2. ercantokk

ercantokk Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    evet 10 yıllık arabanın 100 binde olması normal ben yılda 10-15 bin arası km yapıyorum 100 bin lik bir accent alsam 3 ile 5 yıl arası o zaman 150 bin felan der gayet iyi binebilirim benim korkum tiponun motor elimde kalmıştı hani derler ya sütten ağızı yanan yoğurdu üfleyerek yer diye

3. ercantokk

ercantokk Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
  4. İbrahimTR

İbrahimTR Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Bu internet ortamında da bayağı abartıyorlar fiyatları. Hemde benzinli 100 bini geçmiş hiç olur mu o fiyata 10 binden 1 kuruş fazla vermem

5. ercantokk

ercantokk Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0

10 bin tl den fazla verilmezmi bu araca ? şimdi sanal piyasa ile pazar piyasası farklımı daha pazara gitmedim bilmiyorum

6. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Milletin Malı Ne Degerli Arkadaş Ya... 11 Yaşındaki Arabanın Fiyata Bak

7. emre_1453

emre_1453 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    11
    Ad Soyad:
    Emre CANLI
    Yaşadığınız Şehir:
    14-BOLU
    İbrahim Hocam 100 bini geçmesi çok normal çünkü araç 11 yaşında hiç yol yapmasa senelik 10 bin km yol yapar ort. bir araç.Dezantajı LPG'sinin olmaması bence(Bu yüzden fiyat biraz fazla gibi).Ama araç da GP li Eraların ve Admirelerin bazıların olmayan ABS Çift Hava yastığı bu araçta var.https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

8. çakrkeyf

çakrkeyf Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    32
    Ad Soyad:
    idris t
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.3 (1994-2000) X3
  9. ercantokk

ercantokk Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bende anlamıyorum bazı araçlara bakıyorum 1.3 lx adam 14 bin istemiş tamam malı haklı olabilir isteyebilir ama 14 bin vereneş kadar daha yüksek araçlar alınabilir geçen gün gördüm 1997 modem corollaya adam 18 bin tl istemiş ağızım açık kaldı ne oldu bu millete böle giderse ya arabasız kalırım yada gider bi takadaha alırım uğraş dur

10. İbrahimTR

İbrahimTR Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    sorunda orda zaten 50 binde falan olsa o kadar fiyat çeker diyecem. Mesela bizim komşu senede 2 bin km anca yapar aracıyla 11 yıla vurdun mu 22 bin km yapar. Böyle bir araca o fiyat verilir. Benim burda kmden kastım buydu

11. jarrah87

jarrah87 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    24
    Ad Soyad:
    Yiğit
    Yaşadığınız Şehir:
    61-TRABZON

Kardeş ben o kadar para vermem... Benden tavsiye internetten ara, çevrene bak illahi uygun fiyatta bulursun... bence 12.000 lira veriyorsan 2003-2004 bak 70 bin km fln olsun.. kim ne derse desin yok 400 bin yapar fln filan.. doğrudur araç 400 bin yapar eğer almanyada yol yaptıysan araç 150 binde bizim 15 bin lik arabalar gibi olur.. ama bizde bir araç 150 bini fln devirdimi heryerinden ses geliyor veya problemi artıyor.. lafım kimseye değil. ben iki araç aldım ilkini 180 binde aldım ikinci aracımı 154 binde aldım bu sorunları hep yaşadım birde derdi sıkıntısı bitmiyor...

kardeş era dizelim 2007 model 56 binde kazasız boyasız.. millet internete 23 filan yazıyordu.. benim aracın sahibi 22.500 den bir kuruş aşağı olmaz diyordu.. 21.750 oldu :) Bana sorsan 20.500-21 fln eder ama ben 750 temizliğine hasarsızlığına verdim... Bunu tecrübe olsun diye anlattım...

12. ercantokk

ercantokk Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0

haklısın nerde bizde öyle yollar araçlarımız hemen haşat oluyorlar ben en iyi araştırayım temiz bir şey düşerse alayım fiat tipo dancanım yandı inş. hyundaiden yanmaz

13. ercantokk

ercantokk Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar dişimi biraz daha sıkıp getz almaya karar verdim 1.3 gls felan inş. pişman olmam

14. Onur-d

Onur-d Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    36
    Ad Soyad:
    Onur Dursun
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
  15. Burak K.

Burak K. Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    28
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    26 bin küsür km kullandım 5 kere servise gitmemişmdir bakımları dahil. En ufak problem de çıkarmadı. Pişman değil mutlu olursunuz. :)

16. ercantokk

ercantokk Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
  17. ercantokk

ercantokk Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    pişman olmam inş. ama 1.3 alma çok yakar diyorlar ona çekiniyorum zaten ben lpg siz araca binemem 1.3 çok yakarmı arkadaşlar

18. Levent

Levent Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    26
    Ad Soyad:
    levent ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Yaklaşık 40.000kmde ben kullanıp sattım.Sadece bakım için servis yüzü gördü aracım.Kesinlikle pişmaz olmazsın.Getz bence Hyundainin en güzel arabalarından biri

19. ercantokk

ercantokk Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    evet bende bir kez dizel sürme şansım oldu ben iri bir insanım kolay kolay hiç bir arabaya sığmam ama inanın bu araca rahatlıkla sığdım ve bence çok geniş tek korkum 1.3 den

20. tkcabin

tkcabin Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    57
    Ad Soyad:
    HASAN ÖZDEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    arkadasım cok yakmaz lpg ile merak etme ben kullanıyorum 1.3 en son yakıt ölçümümü aktarayım sana lpg 2.28 den 120 tl lik lpg ile istanbul sehir içi 640 km de benzine geçti araç ufak bi matematik hesabı 19 kuruş eder km de hadi ilk çalıştırmalarda yaktıgı benzinide hesaba kat yapsın 21 kurus bu söylediğim rakamlar bizzat kendi ölçümüm ve en ufak bir abartı yok şimdi cok yakar diyen vatandas gelsin beraber hesap yapalım anlıcan hiç korkma ve bu arabalar için forumda bazıları yok cekmez yok gitmez vay efendim 1.3 motor cok yakar diyorlar inanma kullan bak kendin karar ver

Bu Sayfayı Paylaş