Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

araç alımı ve sonrasında akıl almaz şeyle

'Sohbet' forumunda cellini tarafından 30 Kasım 2011 tarihinde açılan konu

1. cellini

cellini Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    Ad Soyad:
    hakan küçükyörük
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.5 CRDI (2006-2012) MC
    araç gösterildi. aracın pert olduğu belli.neyse uzatmayalım....

2. nightsdanger

nightsdanger Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Bura da ince bir ayrıntı gözden kaçmış olabilir. Aracı satan kişiden kasko devri gerçekleşmiş ise, satıcının daha önceki araçlarındaki hasar devir olan kasko da görünebilir. Bir arkadaşın başına bu şekilde gelmişti. 2011 astra cosmo araç 5 bin km de ve tramer sorgusunda 4 ayrı kaza görünüyor. toplamın da 12000 TL civarı. Araçta tabiki bu hasarlar yoktu. Ama kasko devri olduğu için aracı satan kişinin kaskoyu alıcı arkadaşa devretmesiyle, satıcının astradan önceki aracının kazaları taşınmış durumdaydı. Yani bu kazaların ve kaskonun tc kimlik numarasına yani kişiye özel çıkması ve devamın da kaskonun devrolmasıyla ilgili çıkan bir karışıklık da olabilir.

3. Fırat Ö.

Fırat Ö. Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,193
    Ad Soyad:
    Fırat Ö.
    Yaşadığınız Şehir:
    32-ISPARTA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    resimde o ana kadar olan eksik bildirimlerin raporu düzenleyen şirkete ait olduğu anlamı çıkıyor sanırım

Düzenleyen : firatonal

4. alparslan76

alparslan76 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    34
    Ad Soyad:
    alparslan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    yetkili servislere güvenmeyin arkadaşlar yetkili servisler işi bilmeyen ustalarla çıraklarla ve düzenbazlarla dolu ben yetkili servisleri şiddetle kınıyorum götürüyorum ustama babalar gibi kafam rahat kazık yemiyorum<div id="isChromeWebToolbarDiv" style="display:none">

5. Antkor

Antkor Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Selam arkadaşlar bahsi geçen araç benim 2007 model yazdıklarınızı okudum şu an araştırma yapıyorum işi sağlama almak için hukuki açıdan sigorta,yetkili servis ve aracı perte çıkaran sigorta şirketi a dan z ye hepsini avukatımla araştırıyoruz konu ayıplı malı gizlemek oluyor şu an için aracın markasını şu durumda vermek istemiyorum hukuki açıdan bir sürprizle karşılaşmamak için fakat sitedeki arkadaşlara tavsiyem ne marka araç olursa olsun aracı yetkiliservise götürüp 2 el expertsiz le beraber tramer i iş emrine mutlaka yazdırın çünkü olumsuz bir durumla karşılaştığınızda bir muhatap olması gerek yoksa paranız boşa gider bazı siteler var bu konuları hukuk çularla paylaşıyorlar,2 el expertsiz a dan z ye araç kontrolüdür arkadaşlar bizler bu gibi bilgileri (site yöneticilerine teşekkür ediyorum)paylaşıp bilinçlenmemiz gerekiyor ve çevremizdeki insalarıda bilgilendirip bu gibi olaylara daha az raslanmalı diye düşünüyorum faydalı oldum sa ne mutlu arkadaşlar,sağlıcakla kalın.

6. KaraÇocuk

KaraÇocuk Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    21
    Ad Soyad:
    İbrahim ÇOLAK(KaraÇocuk)
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    yıl 2010 kocaeli toyata yetkili servisine bir araç gösterdik araç full orjinal boyasız. kocaeli esnafının malıydı.
    Aldım istanbula geldim. Zeytin burnu derindereye götürdüm arac istanbula gelene kadar pert olmuşta haberimiz yok.
    tavan çamurluk kaput bagaj ne varsa değişmiş yada boyanmış.
    ve bunlar sistemde çıkıyor daha araca expertiz bakmadan.
    kocaelide bakan çoçuk bana çıktı vermek istememişti abi lazım degıl gerek yok gbi laflar sarf etti ama aldım.
    1 milyar düşünüge aracı aldıgım kişiye geri verdim.
    (Para yedikten sonra sana pert arabayı fabrika çıkışı d,yede yedirirler)
    8 göz olma vakti arkadaslar

7. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    öncelikle geçmiş olsun,
    ben bursada 5 yıl kaldım, ve sadece bu kazalı araçları toplayan yerler gördüm, adamlar kazalı araçları toplayıp birkaç el değiştirip topluyorlar, bazende kazalı satıp sigortadan yapılacak deyip çıkma ve yansanayi parçalarla topluyorlar. bizde kazalı alacaktık, sözde eksper görmüştü, yapılacaktı, ama biz yapın sonra alaım deyince adam ben çıkma parçalarla toplayacam demeye başladı, o tamirhanede yeni fieasta vardı bir tane, petten toplanmış, sıfır gibiydi, yani karaktersizden bol bişey yok memlekette

8. Levent

Levent Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    26
    Ad Soyad:
    levent ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Her zaman söylüyorum.Araç sadece şasi nodan sorgulanır gerisi hikaye.Geçmiş olsun<div id="isChromeWebToolbarDiv" style="display:none">

9. Murat1

Murat1 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    35
    Ad Soyad:
    Murat Tuncer
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Yeni İ10 (2013-201X)

Aynen şasi numarasından yapılsın mümkünse trammer sorguları. Çünkü hasarsız arabanın da hasarı var gibi görünebiliyor plaka değişikleri vs durumlarından ötürü.

Bu Sayfayı Paylaş