Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

arabayı aldığınız ilk günü anlatın :D

'Sohbet' forumunda koray2907 tarafından 26 Eylül 2010 tarihinde açılan konu

1. hasan007

hasan007 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    2007 de aldık aracı. golf mk3 wardı 1.8 GT. tabi hyundai ye karşı bır de ön yargı da wardı. üzüldüm gibi oldum fakat bekledıgım ıyı gelınce.. :) golften sonra garipsemiştim ama 2 gün demedi alıştım.. :)

2. koray2907

koray2907 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,013
    Ad Soyad:
    Koray
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.3 (1994-2000) X3
    haha aynenhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gifbakıyorum herkes yeni araba alıp duruyor, yeni üyelerimiz geliyor.. biraz katılımı arttıralım dedimhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

3. göksel64

göksel64 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    GÖKSEL KAHRAMAN
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.6 (2003-2005) LC
    Merhaba arkadaşlar ben hyundai karşı olan bir kişiydim ama kaderime yazılmış ve kaderimdende çok memnunum. Babamın Fıat Sienası var onu kullanıyordum Eşimin memurluk sınavı için Uşak'a gitmiştim babam araba 1 aylığına bana lazım dedi ve arabasını teslim ettim eşim bir sorundan dolayı sınava girememişti. akşamına arkadaşlarımız moralimiz düzelsin die kahve içmeye gelmişlerdi mutfakta kahve içerken arkadaşıma şakasına arabanı bana satsana dedim nasıl olduysa 2 gün sonra arabamın ruhsatında ismim yazıyordu ve Hyundai dan kesinlikle bu kadar memnun kalacağımı tahmin etmiyordum Herkese teşekkürler. Saygılarımla https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif

4. Umr

Umr Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    396
    Ad Soyad:
    Veccii
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.6 (2003-2005) LC
    Evet dediginiz gibi Bizde 2000 model 1.6 slx ie tipo vardı serçe gibi bi arabadan sonra sıfır almıştık ve gögüs ışıklandırması silecek kolları felan ışıklıydı hala onun etkisi altındayım.Resistans dügmesi felan hep o koldaydı.Kolları accentinkinden fazla işlev yapıyordu.Neyse tipo bi talihsizlik sonucu satılmak durumunda kaldı.Satılıncada babam gene yeni bi araç arama işine koyuldu.Araba pazarına gittiginde bi iş arkadaşı pazarda aracını satıyormuş.Yanındada bizim accent adamla sohbet muhabbet derken km sormuş model sormuş tavana bakıyorum jilatinler duruyor.Tak etti diyo adamla anlaştık kaptım arabayı.Devir almaya gidene kadar markasını modelini bilmiyordum diyor.Okuldan akşam bi geldim arabasızlık zaten tak etmiş.Elime bitane anahtar tutuşturdu babam.Anahtarı kaptıgım gibi garaja inip uzaktan kumandayı pompalamaya başladım :)) İlerden 4 lü yandı koşarak gittim yanına içine bindimde sevinçden çıldırmıştım.O günden beri hala beraberiz :)))

5. canhakan

canhakan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    485
    Ad Soyad:
    Can Hakan TEMİZ
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA
    Araç Modeli:
    İ20 GB 1.2 MPI (2014-2020)
    Hort :)

Geçen sene yine ocak ayında Çanakkale ye gittik.Bi öğretmenden almıştık.Daha 109 bindeydi.

Çanakkale ye Toyota corolla ile gitmiştik ailece çok yorulmuştum ama dönerken harikaydı :)

99 Kasa Elantra babamın istediği emekli arabasıydı. 97 sini biliyorduk 2005 lerde öyle ama bu kasanın ayrı bi tadı var .

Brava almadan önce airbag abs siz modeli ni alacaktık lacivert ama kısmet olmamıştı.Bu iyi oldu :)

Çok seviyorum arabamı.

6. akkayat

akkayat Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    77
    Ad Soyad:
    Erdem Akkaya
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD
    Babamın hayatında bisikleti bile olmamış, hatta söylediğine göre ilk kol saatini 22 yaşında iş arkadaşları almış doğum günü hediyesi olarak.ama gencliği ozamanın imkanı olan genclerine özenmekle geçmiş..bir gün baba olursam ,evladıma yaşayamadıklarımı yaşatacağım demiş her baba gibi kendi,kendine..

18.yaşımı doldurduğumda odama geldi..en kısa zamanda ehliyet alıyorsun dedi..şaşırmıştım..cünkü aklımda bile yoktu..ehliyet sınavlarını gectim ama henüz ehliyeti almama bir hafta kala..babam telefon etti ve bana

-hemen Ucar otomotiv'e geliyorsun dedi..

Altunizadede buluştuk..Plazadan iceri girdik..i.20 ler i 30 lar i.40 lar vs..

Babam-- oğlum bak beğen hangisini istiyorsan söyle dedi..

işin komik tarafı babamın cebinde sadece 5 tl varmış o esnada ..ve arabaların fiyat etiketlerine bile bakmamış

sonradan i.40 ların santa fe lerin fiyatlarını öğrenince baya bi renk değiştirdi..

ben i30 la Elantra arasında kaldım..ama hep elantra nın beni çeken bir çekiçiliği vardı..elantrada karar kıldık ve 1 hafta içinde arabayı teslim aldık..

arabanın ilk geldiği gün gece aklım hep arabadaydı.. acaba şu an neyapıyor,??,üşüyormu?? acaba üzerine battaniye örtsemmi ?? gibi ..görmemişin arabası olmuş.. duygularınıda yaşamadım değil.;)

Allah herkese bu genc yaşta bana yaşattığı bu duyguları yaşatsın..

Ayberk A. bunu beğendi.
  7. cenker_baba

cenker_baba Guest

nikahtan evlenecek olduğum için klasik araba kiralayacaktım, kayın pederim galerici bana neden kiralıyorsun parana yazık al sana ufak jeep gibi hyundai matrix kullanın istediğiniz zaman getirirsiniz dedi sağolsun. nikah günü aracı kullanacak arkadaşım ile birlikte kuaförden eşimi aldık arabanın arkasına eşimle oturduk ben arabayı biraz inceledim çok hoşuma gitti. içimden param olsa da alsam dedim 15 gün sonra eşim araba alalım işe rahat gidip gelelim dedi. bende babamı ara matrix duruyor mu sor dedim aradık satılmak üzere beğenip gelip devamlı bakan var dedi. eşim baba biz alıyoruz satma dedi babamda akşama gelip alın evden dedi haftasına kredi çekip ödedik. matrix tutulmayan bir araç olsa'da biz çok seviyoruz arabamızı
    babamdan allah razı olsun bu aracı almamıza vesile olduğu için

8. SARIŞİMŞEK

SARIŞİMŞEK Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    Mehmet Akif ÇETİNEL
    Yaşadığınız Şehir:
    42-KONYA
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.5 (1994-2000) X3
    bende önceden tempra sxak vardı durmadan hararet yapıyordu arabayı değiştirmem gerektiğini anladım arkadaşlarıma araba almam gerektiğimi söyledim bir öğretmen arkadaşım bn sana satayım dedi ilk başta şaka yapıyor sandım çünkü araba onunken dalga bile geçiyordum senin arabana binilmez diye ama arkadaşım sağolsun al biraz sür istrsen dedi ve performansını çok beğendim artık bu arabayı satsam bile bir hyundai alacağım

9. MURON70

MURON70 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    204
    Ad Soyad:
    MURAT A.
    Yaşadığınız Şehir:
    57-SİNOP
    Araç Modeli:
    Getz 1.4(2003-2011)
    kamer otomativ vardı girdik içeri yavaşca :) babam ve ben, içerde yanıyo arabalar admireler ,getzler,matrixler off off ,nese biz getz almaya gittik bakıyoruz getzlere gri , siyah , bide bizim sıpa var .siyaha baktık ısınamadık griye baktık gene olmadı köşede kıpkırmızı duruyo kız gibi offff offf gittik başına babam ordan ben burdan her tarafına bakıyoruz araba yanıyo üstünde poşetle,heryeri naylon bide içinde adamı mafeden bi koku zaten kokusuna hasta oldum tamam dedim budur.işlemleri hallettik arabayı galeriden çıkarcaz galeride sinobun tam göbeğinde canlı mekanında çıkarıyoruz arabaya hani sıfır ya çok dikkat çekiyo plakalar yok koltuklarda poşet bide ordan sarı plkalar verdiler koyduk arabanın önüne ben bi dolaştım o duyguyu anlatamam getz bana fena geldi ya on numara bayıldım arabaya herkez dönüp dönüp bakar müthiş bişi.birde torostan getze geçince ister istemez affalıyon gaza dokunmamla araba uçuyo babama soruyorum baba bu araba hep böle gider mi sonradan düşer mi :) sıfır araba almak çok büyük heyecan ALLAH herkeze nasip etsin :)

10. a7k8nx

a7k8nx Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    37
    Ad Soyad:
    murat atik
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Getz 1.4(2003-2011)
    Arkadaşlarla 2 günlüğüne ankaraya gelmistik. Hararet yapan palioyu satmistim. Amaç Astra almak. 10000 im var. 14000 e Astra alacağım
    4000 kredi çekilecek. Aksama kadar aradik tum ankarayi. Aatralar 18000 olmus canımız cikti. En sonunda bulustugumuz yere geldik. Pimapencinin onunde beyaz yumurta kasa... arkadas aha araba dedi. Laf olsun diye aradik. Pimapenci geldi. Arkadaş klima varmi dedi. Var dedi abimiz. Donduk kaldik. 1.3 ls klimali tuplu... 9600 e aldik. Pazartesi Bayburt a yola ciktik. Klima açık tupte... galeeici arkadaş kullaniyor... hayretler icinde... bu ne boyle diye... Karadenizin yaylalarini dolastim onunla Hararet ibresi oynamadi. Genis konforlu ekonomik... derken 3 yil sonra gece evin önünde sarhoş un biri perte cikardi... bende ona 20 gün aldirdim intikam olarak... gittim 1.5 yumurta kasa otomatik aldım. Ne keyif... cruise ile test sürüşü yaptim.. otomatik olarak yumurta tadi vermedi... binmeye devam... memnunum. .. ilerde resimleri de paylasirim

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

11. salih_karali

salih_karali Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    563
    Ad Soyad:
    salih karali
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    işim geregi buyuk ara. ihtiyacım oluyor onceki aracım toyota hiace idi 350000 km ye gelmişti hne taş gibiydi ama klima yok konfor yok uzun yolda gitmiyor yoruyordu dedim degişeyim ne alsam ne alsam kardeşimin çalıştıgı şirkette starex vardı kullandım bitik dide gine de hoşuma gitti taksi gibi konforlu herkez alma çok yakar ocagına inciri dikersin dedi sonra internetten araştırdım crdi az yakıyormuş sonra H.C.T.R. üye oldum danıştım ilk başta 12 13000 arası bakıyodum km ler yuksek şirket aracı hep patates durumdalar neyse istanbulda uzun şase crdi temiz denk gelmedi ozaman ilk yakın illeri liste yapıp gidim bakım dedim suan ki aracım da listenin sonunda idi çünki ilanda resmi yoktu
    atladım otobuse 110000 km de bi starex e gittim bakmaya aracın yanına gittim kaporta dalga dulga içine baktım en az 200000 bini v ar motorun durumuna baktım ufluyor dedim hayırlı işler
    orda galerileri gezdim içime sinen olmadı
    ordan ankaraya geçtim 3 araç vardı ankarada listemde gidiyom bakıyom adam hatasız yazmış şaselerde işlem var km oynanmış dedim şans yok bizde hangine baksam uzun şase ya hep patates
    dedim bide resimsizi arıyım adam aracı almış 3 yıl kullanmış sonra yurt dışına gitmiş yeni gelmiş satılıga koymuş dedi araba temiz ama ambarda yatıyo 58500 km de lastık aku kotu dedim olsun geliyom ankaradan bindim otobuse izmire gittim ordan bucaya geçtim
    araç sahibi geldi aldı beni başka araçla gittim araba samanlıkta yatıyo içinde çocuklar oynamış kum taş çakıl ot ne arasan var lastikler yatmaktan tel kırmış aku btik takviye çaktık çalıştı çıkardık içini bi supurdum sagına soluna baktım kirli ama gayet duzgun motorda tıkır tıkır dedim bu adam olur 15500 istiyodu dayı araca sıfır almış p.van olarak 33000 ne :D tek cam açmış koltuk atmış ruhsata işletmemiş muayne 3 senedir yok onları dustuk 14000 anlaştık dedim sanayıye baktırmaya gidelim atladım araca oto expertizciye goturdum dyno komprusyon testi yanal kayma boya kaporta , amortisor baktılar herşeyine araç çok ii çıktı ama içi leş gibi dayı dedim bunu kuaföre bırakım ben istanbula böle götürüsem bana bunumu aldın derler aracı kuaföre bıraktık 2 saatte biraz adam ederiz dedi ler biz notere gittik satışı aldım
    sonra dayı gitti ben dününuyom bu lastiklerle nasıl gidicem istanbula diye kuaförde iş bitti sadece yagını degiştim lastiklerin lavasını tamamladım dedim yavaştan yavaştan giderim çıktım yola 80 den sonra zıplıyp araba ole bole 7 saate geldim istan bula iyiki almışım

12. DoganCanDemir

DoganCanDemir Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    280
    Ad Soyad:
    Doğan Can Demir
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Accent Blue 1.6 CRDI (2011 -201X) RB
    Abi ne cekmissin ya ben olsam vazgecerdim vallaha cok hirsliymissin :) hic mi demedin bulamadik baska marka birsey vakayim diye benim evime geldi direk araba :)

HTC One cihazımdan gönderildi

13. salih_karali

salih_karali Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    563
    Ad Soyad:
    salih karali
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    valla kafaya birşeyi taktımmı o olucak kaçarı yok starex dedim 1 ay da zor duldum temiz ucuz :D bi çıktım 3 gün sonra geldim hanımlada papaz olduk::D hele son il izmir olunca dahada işgillendi:D

14. DoganCanDemir

DoganCanDemir Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    280
    Ad Soyad:
    Doğan Can Demir
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Accent Blue 1.6 CRDI (2011 -201X) RB
    :D hahaha sende Izmir den birsey goturseydin keske abi cok guzel hediyelik esyalarimiz var Bizim burda genelde saglam araba pek cikmaz sansliymissin yollar cok kotu hele buca da kolay kolay araba saglam cikmaz

HTC One cihazımdan gönderildi

15. Göksenin Arda

Göksenin Arda Kayıtlı Üye Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    277
    Ad Soyad:
    Göksenin Arda Keser
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    İ20 GB 1.2 MPI (2014-2020)
    bizim ailenin ilk arabası renault springdi babam daha yeni yeni araba kullanmayı öğreniyordu ben daha 5 6 yaşındayım bi gün elinde anahtarlarla geldi benim de tabi taaa o zamanlardan araba merakım var gitttik kapının önüne çekmiş açtık kapılarını babamın boynuna atladım sevinçten neyse babam çalıştırdı yarım yamalak araba kullanma bilgisiyle çekti bi pazar alanına pratik falan yapıyo bende tutturdum baba bende sürmek istiyorum diye aldı kucağına direksiyonu falan çevirttirdi heralde hayatımın en mutlu anlarından biriydi diyebilirim. Aradan 1 ay falan geçti sitenin içinde yokuşta giderken tam park edecekti babam arabayı ki önümüze bi teyze geçti durdu korna falan çaldık duymuyo ondan sonra teyze gördü bizi gitti ama tabi araba durmuştu ve babamın da yokuşta kaldırma konusunda pek de başarılı olduğu söylenemezdi beklenen oldu ve arabayı stop ettirdi araba geri doğru gitmeye başladı arkamız da çocuk parkının önü allahtan kimse de yoktu çarptık arabanın arkasını durabildik.Sonra babam korktu ve hemen sattı arabayı bir daha da cesaret edip direksiyona oturmadı hep benim 18ime gelip ehliyet almamı beklediler yeni bi araba almak için şoförleri olacağımya tabi :)) bende iyice sabırsızlandım tabi ama babamlar sınav senem falan diye erteliyolar sürekli ki benim de içime oturmuş bi gün bi ameliyat geçirdim ve ameliyat sonunda narkozun etkisi geçerken ben araba istiyorum diye haykırarak ağlamışım içli içli annemler de o halimi görünce ağlamışlar kendime gelip ayılınca babam artık kalk da bir an önce araba bakalım bıktık toplu taşımadan dedi gülerek o andaki mutluluğumu tarif edemem hastaneden koşarak çıkasım geldi :).1 hafta sonra iyice kendime geldim ve araba bakmaya başladık kafamdaki araba zaten belliydi getz 1.3 motor babama da söyledim babam da beğendi bunu alalım dedi tanıdıklara falan haber verdik bir akşam aradığımız abi hemen geri dönüş yaptı bi arkadaşım satıyor diye ertesi gün gittik baktık arabayı beğendik pazarlıklar yapıldı falan anlaştık ustaya ve compiteste götürdük ertesi gün de arabanın satışını aldık ben dersaneme döndüm babam da akşam arabayı bi arkadaşıyla eve getirmiş akşam geldim dersaneden ve otoparka baktım BİZİM araba yatıyor o kadar heyecanlandım ki 10 katlı apartmanın 9. katında oturuyoruz o kadar katı asansörsüz koşarak çıktım.Babamla indik çalıtırdık falan ve o gece kendime verdiğim sözü tutarak arabanın içinde yattım:). Sonra 3 gün arabayı tanımak için bolca sürdüm çok hoşuma gitti ilk arabamız diyebilirim ve yeri çok ayrı bende .Şu an arabayı hem kendiminmiş gibi hem de ailemin şoförü gibi kullanabiliyorum herşeyiyle ben ilgileniyoruum bu güne kadar bir tek far lambalarından teki patladı o kadar onun dışında hiç bi sorunu çıkmadı.Belgesel tadında oldu ama olsun:).Umarım buraya bi gün performanslı bi araba alıp civic type r gibi mesela onu da alma hikayemi yazarım :)

kiario63 bunu beğendi.
  16. akfaytrnc

akfaytrnc Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    10
    Ad Soyad:
    akif ayturunç
    Yaşadığınız Şehir:
    10-BALIKESİR
    Ilk arabam o aralar cok araba ariyorum yumurtalara falan bakiyorum durumum onlara yetiyo babam bir yerde ilan gormus bana soyledi bende pek umursamadim peder bnden habersiz gelin demis kadin merkezden bana arabayi gostermeye gelmis;) evdede misafir var neyse ciktim ben hemen geliyorum diye eve geldim gec kaldin falan araba alip geldim dedim hanimda sasirdi;)

17. salih_karali

salih_karali Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    563
    Ad Soyad:
    salih karali
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Yollar hakkaten kotu herelde starexin bile altini vurmuslar bikacyerden:)

Bu Sayfayı Paylaş