Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Arabanın Sağa Çekmesi

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda okur123 tarafından 29 Ocak 2009 tarihinde açılan konu

1. hyundaı_era_06

hyundaı_era_06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    şöyle bişey yapabilirsin.orjinal jantlarda kışlık lastiklerin kalır.yaz lastiği olarakta 4 tane 15 inc çelik jntla 4 tanede 195/55/15 boyutunda yaz lastiği alırsın...böyle daha mantıklı olur tabi bütçe izin verirse...

2. Cuneyt013

Cuneyt013 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    o zaman da çok masraflı olur https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif

3. okur123

okur123 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Salih K.
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CRDI (2014-201X) MD
    Arabayı servise götürdüm. Lastik havalarına baktılar, havasında birşey yok. Usta ile yola çıktık belli bir Km hızdan sonra sağa sapma olduğunu gördü. Çok yoğun oldukları için Çarşambaya randevu verdiler, rot ayarına bakacaklarmış bakalım umarım düzelir. Ben bir sorun olmasın diye sıfır aldım. Şimdi proplem görünce epey moralimi bozdu. İnşallah rot ayarı ile giderirler sorunu.Sonucu buraya yazarım.

4. motor

motor Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Benim sağa çekmeyen bir aracım olmadı şimdiye kadar .Era aldığımda da çekiyordu rot ayarından sonrada çekiyor.Lastikleri değişip bir daha yaptıracağım bakalım düzelecek mi?

5. hyundaı_era_06

hyundaı_era_06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    araca 3-5 sene binmeyi düşünüyorsan aslında kötüde olmaz...ama seneye satarım diyorsan tabiki gerek yok
    Düzenleyen : hyundaı_era_06

6. Cuneyt013

Cuneyt013 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    yok ben arabamı seviyorum satmam da. ama cant ve lastik yenileyecek kadar param yok. https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley6.gif

7. okur123

okur123 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Salih K.
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Arabayı servise götürdüm tekrar. Lastiklerin yerini değiştirdiler, rot ayarına baktılar ama sorun çözülemedi.Araba halen sağa sapıyor.

8. zinarturgut

zinarturgut Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Hoşgeldin sende benim safıma kardeş. Hiç aracı elleme direk götür bayiye bırak. O lastikler %100 bozuktur. Hiçbir şekilde çözüm bulamazsın. Ben 38.000 km ye geldim ve aracım hala titriyor. Bu süre içerisinde en az 20 kere servise gittim farklı farklı yerlerde ve en az 40 kere lastiklerim söküldü takıldı. Benden sana söylemesi yoksa kafayı sıyırırsın. Ayrıca eklemeden duramayacam. Sakın lastik alma. Zaten dünyanın parasını verip araba alıyorsunuz bide üstüne lastik masrafımı yapacaksınız? Yapmayın Allah aşkına. Siz böyle yaparsanız tabi Hyundai bizi sallamaz. Hakkınızı arayın biraz ya. Bakın ben son olarak Hi-Tech çağırttım. Aracım Bodrum'da serviste. Ne olacak bitecek beraber görecez. Alttaki konuyada bir göz at istersen. Bu arada nerden aldın aracı?
    https://www.hyundaiclubtr.com/forum/forum_posts.asp?TID=5199

Düzenleyen : zinarturgut

9. streetdevil

streetdevil Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ilk aklıma gelenler lastik basıncı rotlar-balans ayarları yönü yanlış takılmış lastikler..(yüksek hızlarda ve yagmurde etkiler)
    birde hatalı üretilmiş jantlar veya şase problemı olabılır ama çok çok düşük bir ihtimaldir.

10. okur123

okur123 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Salih K.
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Yorumlarınız için tşk. İlk başta ihtar çekip sonra yasal yönden uğraşmayı düşündüm. Sonra vazgeçtim. Araç sağa çekmeye devam ediyor.Servistekiler sağolsunlar epey yardımcı olmaya çalıştılar. Önemli olan servisin yardımcı olması değil. Önemli olan sıfır aldığınız aracın en az 1 yıl sizi servise götürtmemesidir. Hyundai mallesef gözümden düştü.

11. Mehmet ACAR

Mehmet ACAR Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    balans olmadığından olur, lastiklerden birinde üretim hatası vardır, lastiklerin yönleri uymuyo olabilir bi bence bi ön arka yaptırsaydın olmazsa iç diş yaptırsaydın. jantlar eğri olabilir. bence bunlara baktır ve rot balansı güwendiin biyerde yaptır bazen serwis sallamıo hiç.

12. okur123

okur123 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Salih K.
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Servis çok ilgilendi. Saolsunlar. Lastikleri ön arkdada yaptılar her türlü olasılığı denediler. Ve size mutlaka çözüm bulacağız sözünü de verdiler. En son yine beni aradılar başka lastik takıp deneyeceklermiş ancak zamanım olmadığı için gidemedim daha. Bulunduğum yerdeki servis ve aracı bana satan bayiden oldukça memnunum ama sıfır aracın böyle çıkması çok canımı sıkıyor.

13. Mehmet ACAR

Mehmet ACAR Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    sana yine çözüm bulcaz demişler. benim arkadan ses geliodu gıcırtılar biz bunu yapamayız diolar günlerce adamlarla tartıştım siz yapmazsanız bunu kim yapacak die. adamlara siz garanti dışı yapmayın ben sanayide yaptırim diorum onuda kabul etmiolar. neese sonunda bu sitenin yardımıla hallettim çok şükür. umarım sende halledersin sorununu.

14. okanalgun

okanalgun Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    evet bende geçen özel servise gittim aynı dertden ama benim araç sağa sola kafasna göre takılıyodu yolda 100 km üstüne çıkınca kendini otomatik pilota alıyodu kafasına göre dolaşıyodu yolda şerit den şeride .... biraz sert bir firende anlıyoruz zaten lastik veya rot ayarının ne durumda olduğunu benimde lastikler bitmiş artık içindeki teller çıkmış :) krizi atlatıp lastikleri değiştirmek lazım allah korusun çok önemli bir konu gerçekden.

15. Mehmet ACAR

Mehmet ACAR Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    EWET LASTİK ÇOKK ÖNEMLİ BENİMDE BİRİ BALON YAPTI. ARKAA ALDIM O LASTİİAMA YİNE PATLAMA RİSKİ ÇOK YÜKSEK

16. hyundai 007

hyundai 007 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşım araç sağa çekiyorsa ya jant eğridir , ya rot rot başı balans bozuktur , ya burçlar , salıncaklar problemlidir yada lastik balon yapmıştır başka bişey olamaz. ama 60 70 ile giderken yapması garip. birde vites değiştirirken ses dışardanduyulmaması lazım. lastik havalarına da bak

17. zinarturgut

zinarturgut Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
  18. Dragger106

Dragger106 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar aynı sorunu bnde çekiyorum en kısa sürede servise gidip bırakıcam arabayı...

Bu Sayfayı Paylaş