Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Arabanın ilk seferde çalışmaması

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda Onur959 tarafından 29 Temmuz 2012 tarihinde açılan konu

1. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,980
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Aynı bayii'ye tekrar gitmeyin boşuna, maslak uzaksa gittiğiniz bayii haricinde en yakın başka bir bayii'ye gidin. Sorun yaşayan kullanıcıların genel hatası aynı yerde çözüm aramak.

2. GT4370

GT4370 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    İsmail KURTULUŞ
    Yaşadığınız Şehir:
    22-EDİRNE
    araçta immobilizer varsa kodlamasına baktır.!

3. tayfun_

tayfun_ Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Tayfun
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Yok aynı bayii'ye gitmeyeceğim. Açık bulduğum ve yetişebileceğim tek yer olduğu için oraya gitmiştim .. Maslağa gitmeyi isterim fakat bana uzak kalıyor .. İş çıkışına yetişemem .. Yakınlarda başka bir brc servisine daha gösteririm .. Umarım sorun çözülür ..

4. Onur959

Onur959 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    Onur KURT
    Yaşadığınız Şehir:
    1-ADANA
    Tayfun Bey, benim aracımın sorunu benzinde çalıştığında oluyor, sizinki lpg ile alakalı, ama benim sorunum tamamen benzinle alakalı. Aracı ilk çalıştırdığımda boğulur gibi oluyor bazen stop ediyor, bazen zar zor toparlıyor. Ama kapatıp ikinci marşı bastığımda anında alıyor. Bir ustaya sordum, '' depo içindeki benzin pompasından'' dedi. Benim benzin depo pompası arılanmıştı, değiştirmiştik. Değiştirdiğimiz yere gittim oraya dedim, ''alakası yok pompa çalışıyor, sesi bile geliyor'' dedi. Bujilerle alakalı dedi. Bir şey denedim ve aracı ilk çalıştırdığımda kontağı 3-4 sefer açıp kapattım ama çalıştırmadım. 5. de direk çalıştırdım ve sorunsuz çalıştı. Ondan sonra bende benzin pompasından şüphelenmeye başladım. Sorun hala devam ediyor, artık ben servise gidip, ustaya gidip boş yere paralar vermek istemiyorum. Daha önce hararet için gittiğimde termostat dahil, radyatör'e kadar değiştirmişlerdi ve 900 lira para almışlardı işçilikle beraber. Bu seferde aynı hataya düşmek istemiyorum. Bir usta komple şamandıra ile pompa değişcek dedi 560 lira diyor. En sonunda bu arabayı satacağım heralde arkadaşlar.

5. Muhammed

Muhammed Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    115
    Ad Soyad:
    Muhammed
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Blue 1.6 CRDI (2011 -201X) RB
    aynı sıkıntı bende de var kaç aydır ama lpg yok araç benzinli.Ustama götürdüğümde benzin geri kaçırıyor dedi bir tıpa takıcaktı uğraştı olmadı baktı yakıt pompası şamandırasıyla beraber olan delik mi ne varmış herhalde kaçırıyor falan dedi pompa şamandırasıyla beraber değişecek dedi.Orjinalini sordum serviste 650 tl yan sanayisi de sanırım 300-350 tl civarı.

Ne diyorsunuz arkadaşlar çıkma bulsak bi yerden çıkma mı taksak yoksa yan sanayi takıcaz artık mecbur... :S

Not : Benzin otomatiğini 1 ay önce değiştirdim.

Bu Sayfayı Paylaş