Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

arabamı sürttüm,kaskoyla kapıştık.

'Sohbet' forumunda cellini tarafından 13 Eylül 2011 tarihinde açılan konu

1. hadibeaa

hadibeaa Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bekliyordum acaba kim çanak tutacak diye ama açın yanlış. hiçbir kasko şirketi çekiciyle çekilmiş diye size kiralık araç tahsis etmez. o kapıda beklemeyen exper günlercede beklense onun raporu doğrultusunda hareket edilir. benimde o arkadasa hikaye yazma derken anlatmak istediğim buydu. ayrıca sen neye dayanarak söyleyebiliyosun kaskonun tek dayanak noktası çekicidir diye. meydan boş birileri atsın sizde tutun...oh ne güzel memleket. ha amacın o arkadasa çanak tutmak olmasaydı sanada hikaye yazma der geçerdim.

2. banistercaq

banistercaq Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Genelde ikame araç için aracın tamir süresinin tesbitinin ardından ikame araç hizmetini sağlayan firma, tamiratı gerçekleştirecek firma ve eksperin onayı doğrultusunda uygun görülürse ikame araç verilir. Süre tesbitinde ise %90 eksperin kararı esas alınır.

3. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
  4. banistercaq

banistercaq Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Coşkun bey, o üyemizde doğru söylemiş ama bazı kasko şirketleri müşteri memnuniyeti için bu kuralı önemsemeyebiliyorlar, gerçi aynı kasko şirketleri yine aynı memnuniyet için yürüyeninde sorun olmayan araçlara da ikame araç verebiliyor, aslında iş acenta da ve kasko firmasında

Düzenleyen : banistercaq

5. Halil

Halil Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,155
    Ad Soyad:
    Halil İbrahim K.
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok

6 eylülde foruma kayıt olmuşsunuz, şöyle bir bakın bakalım uslubu sizin gibi olan kaç kişi var.
    meydan boş değil, benim söylediklerim de boş değil. inanmayan kendisi bilir, burada yazmak için para almıyorum. size sizin uslubunuzla cevap verme zamanım gelmedi daha.
    nereden biliyorum. ışık sigortadan sigortalı aracımla kaza yaptım. aracı kendim götürdüm. yaşadığım şehirde değildim ve acil araç gerekliydi. ama ışık sigorta aracı çekiciyle götürmediğim için araç veremeyeceğini söyledi. müşteri memnuniyeti falan filan dedim ama yemedi. aracı alamadım. daha sonraki yıllarda aynı araçlar 2 defa kaza yaptım. 2 defa farklı firmalardan ikame araç aldım. birisi HDİ, birisi Finans sigorta. ikisinde de exper henüz araç başına gelmeden kiralık aracım elimdeydi. dayanaksa dayanak, ne diye yalan söyleyeyim.

6. cellini

cellini Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    Ad Soyad:
    hakan küçükyörük
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.5 CRDI (2006-2012) MC
    bana kaskonun söylediği de tıpa tıp burda yazılanlar gibidir.üstadım verdiğin doğru bilgiler için teşekkür ederim.hata benim çünkü araştırmadan bodoslama arabayı götürdüm.şimdi kendime kızıyorum.

7. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    kasko klozunu okuyunuz....

ayrıca hangi şirket bilmiyorum ama bende ergo ile çok sorun yaşamıştım.

axa dan hiç sorun yaşamadım senelerdir.herşeyleri ve sözleşmeleri dört dörtlük ve gerçektenfull oluyor
    Düzenleyen : mmt.88

8. cellini

cellini Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    Ad Soyad:
    hakan küçükyörük
    Araç Modeli:
    yanlız bu konu çok uzamış.gereksiz konu ve usluplara gerek yok bilgi veren arkadaşların hepsine teşekkür ediyorum.kaskodan ikame araç da artık istemiyorum.sigortacımın aracına el koydum.https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif.mecbur verdi beni tanır,başına geleceği bildiğinden anahtarı aldım çıktım.mercedesle montaja gidiyorum herkesin ağzı açık kalıyorhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gifbu arada bugün akşam aracımı görmeye gittim,boyaya girmeye hazır hale gelmiş.perşembeye alırım herhalde.

9. cellini

cellini Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    Ad Soyad:
    hakan küçükyörük
    Araç Modeli:
    yapı kredi sigorta benimkisi.aslında ilk başta kızıyordum onlara ama oyunu kuralına göre oynamadığımı anladım.bundan sonra her şey kuralına göre....

10. lpgERA

lpgERA Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    web sitesine şikayet yazdınız mı ?

11. cellini

cellini Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    Ad Soyad:
    hakan küçükyörük
    Araç Modeli:
    yok gerek görmedim.aracım bugün çıkacak zaten.biraz önce görmeye gittim.temizliği ve ufak tefek ayarları kalmış.

Bu Sayfayı Paylaş