Yazmak istedim sadece. Dizel blue beyaz 2014 mod plus. Bu karışımlar bir arada ve ben arabamı çok seviyorum. Güç sadece sağ ayağımın ucunda.
Ne mutlu size o zaman Ben de seviyorum yumurtamı.Fiyatı cinsi ne olursa olsun sevdiği arabaya binsin inşallah herkes
Tebrik ederim, insanın bindiği arabayı sonuna kadar sevmesi çok güzel... Benim hastalığım şu her araçtan çok çabuk sıkılıyorum... Bir sürü masraf vs yapıyorum... bir süre sonra ... sıkılıyorum.. İlk aracımı 8 sene evvel aldım 8 senede 8. arabama biniyorum... İnşallah arada atladığım yoktur 1- Serçe 2- Accent milenyum 3- Fiat Brava 4- Accent Yumurta 5- Mazda 323 6- Mercedes-Benz 230E 7- Peugeot 307 8- Mercedes-Benz E200
Abi aynı kafadayız. İlk aracım 2010 da broadway idi şuan 6. aracım linea bu iki araç arası 3 adet yumurta accent (GL --> GLS --> GLS (klima) ) ve 1 adet elantram oldu.
O zaman linea dan hemen sıkılrsınız... Kazasız binin inşallah ama benim iş yeri arabam linea... 1.3 dizel... Valla hiç tad vermiyor... Tek sevdiğim yanı ilk ataklığı 1. ve 2. vitesi...
Abi şaşırabilirsin ama ben oldukça memnunum. Allahtan bir dert olmazsa en az seneye marta kadar bende. Fazlasıda olabilir. Sıkılma konusu çok farklı, yapı meselesi sıkılmayacağım araba veya başka bir nesne yok.
Alman arabalarını çok severim ama alman arabası aldırsamda eranın yeri bende başkadır araba sürmeyi golf 4 ile bunda öğrenmiştim. SM-N910H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Oda iyiymiş... Seneye marta kadar 9-10 ay .... Millet 3-5 sene boşver, 5-10 sene aynı arabaya nasıl biner anlamış değilim...
sistem bizi sürekli daha yüksek model(yıl olarak) araca binmeye zorluyor. 2 yılda bir araç değiştiriyoruz. her değiştirdiğimiz araç için minimum 10 bin tl ilave ediyoruz. yani araç yenilemek için yılda en az 5 bin tl veriyoruz. sürekli ilave özellik peşindeyiz ama çoğunu kullanamıyoruz. şöyle bir düşününce birçok saçma özellliğe para veriyoruz. mesela elektronik el freni olmasa ne olur? bence bu bir tuzak. çünkü daha yeni arabalar daha ucuz malzemeden yapılıyor. aklınıza gelen bütün markalar maliyet iyileştirmesi diye malzemeden çalıyor. 2016 model golftenki malzeme 2005 model golften daha dayanıksız. cebinizden daha az para çıkmasını istiyorsanız sorunsuz modellerden birisini alıp 10 yıl aynı araca binin, 10 yılda küçük bir daire parası kar edersiniz..
@yanlayanaccent haklısınız... Bende model yenilemek değilde... birim fiyata en çok güç ve konfor sunana yönlenirim... Mesela 25.000 TL civarına volvo s40 2000 motor 200 bg araçda var... Ford un fiatın yuda opelin daha düşük motorlu daha model yılı yeni daha az km'li yada daha az yakanı da var ama ben o paraya gidip volvo tarzı alırım... gibi Sanırım tedavi olmam lazım
aslında ben de sizin gibi yapıyorum. gittim en fazla konforu en uygun fiyata alabileceğim Santa Fe aldım. aracın bütün eksiklerini gideriyorum. niyetim en az 5 yıl binmek. yaptığım hesaba göre yılda en az 5 bin tl kardayım.