Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Arabama dolmuş büyük bir taş sıçrattı

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda jarrah87 tarafından 22 Ocak 2013 tarihinde açılan konu

1. sismo

sismo Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    59
    Ad Soyad:
    M. Yücel KAZAN
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    İ30 1.6 (2007-2012) FD
    Geçmiş olsun, gerçekten yolların durumu ortada, birde şu açıdan bakmak lazım yol tamamen mıcır ise o dolmuş şoförünün hızı nasıldı?

2. Serkan

Serkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    168
    Ad Soyad:
    Serkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    geçmiş olsun gerçekten üzücü bir durum keşke olmasaydı ama olmuş da ben şunu anlıyamıyorum k.bakmayın kaskomu bozdurmak istemiyorum demişsiniz o zaman araclarımıza kasko neden yapıyoruz cepten 250 veya 300'e yaptırıp ödeyeceksiniz bir dahaki sene hasarsızlık indirimi alıcaksınız diye bozdurmuyorsunuz biliyorum hasarsızlık indirimi ne kadar getiri saglıyor ödediginiz 250 300 liradan dahamı fazla hadi onuda geçtim misal bu yıl 600 liraya kasko yaptınız birdahaki yıla kadar bişey olmazsa 100 lira indirimden yararlanıyorsunuz size geliyor 500 liraya eee buna bir zam geldimi zaten otomatikmen 600 TL yine ödüyorsunuz tabi bide kasko şirketini degiştirme var ıvırı zıvırı bana kalırsa kaskodan yaptırın gitsin k.bakmayın böyle yazdım ama bu şahsi düşüncem

3. AdemOcakli

AdemOcakli Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    1,466
    Ad Soyad:
    Adem Ocaklı
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Sonata 2.0 CRDİ (2006-2010) NF
    Geçmiş olsn Allah beterinden saklasın.

4. i20 Troy

i20 Troy Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    125
    far da bence göze batan durum pek yok... Belki far parlatıcı cila falan alırsanız dışardan en azından bir kısmı belki gider...

kaskonuzun mini onarımı varsa ve bu hasar karşılığında bozulmayacağinı tahmin ediyorum...

Kazasız belasız...

5. jarrah87

jarrah87 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    24
    Ad Soyad:
    Yiğit
    Yaşadığınız Şehir:
    61-TRABZON
    yol trabzon sahil yoludur... Bu taşların asıl sebebide trabzonda stad yapımı için taş taşıyan kamyonların resmiyette olan branda germe zorunluluğuna uymayarak yola dökmüş oldukları taşlar olduğunu düşünüyorum...

6. jarrah87

jarrah87 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    24
    Ad Soyad:
    Yiğit
    Yaşadığınız Şehir:
    61-TRABZON

dediğinizi düşünmüyor değilim.. o yüzden yarın kaskocumla konuşup kararımı verip ona göre hareket edeceğim...

7. Erhan D.

Erhan D. Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    243
    Ad Soyad:
    Erhan D.
    Yaşadığınız Şehir:
    46-KAHRAMANMARAŞ
    Araç Modeli:
    İ20 GB 1.2 MPI (2014-2020)
    +1

8. SoysaL06

SoysaL06 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    237
    Ad Soyad:
    Mustafa SOYSAL
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Yeni İ30 1.6 CRDİ (2012-201X) GD
    Aracın sanki ön kaputunda evvelden boya var gibi duruyor eğer var ise hiç sorun değil fiyat ta gayet iyi o kısım için 100 tl güzel ama lokal boyayacaksa rengi tutturması lazım. Far için fiyat çok yüksek yan sanayi far 100 liranın üstüne çıkmaz 50 lira çatlak far tamiri yapılıyor Ankara da. far için fiyat normal değil. Denildiği gibi öndeki aracın suçu yok.

Büyük geçmiş olsun Allah beterinden saklasın

9. Muhammed

Muhammed Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    115
    Ad Soyad:
    Muhammed
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Blue 1.6 CRDI (2011 -201X) RB
    Geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın.

10. astamiga

astamiga Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    46
    Ad Soyad:
    Ali
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Accent Milenyum 1.5 (2000-2003) LC
    Bende farda pek bi sıkıntı göremedim 100 lira fazla demişler harbiden uçmuşlar.

Yan sanayi far alıp taktıgınız halde:
    Yeni oldugu icin diger fardan parlak gorunup araç kazalı goruntusu oluşturcak.
    Orjinal olmadıgı icin büyük ihtimalle bi zaman sonra içi nemlenip bugu yapacak.

Benim size tavsiyem kaliteli bi far cilası bide yanına ince bi zımparayla kendiniz halledin.
    Hazır almışken far stop ne varsa komple bi zımpara cila atarsınız pırıl pırıl olur hepsi.
    kaput içinde mini onarım olarak yada iyi bi ustayla anlaşırsınız güzel bi iş cıkarır.

11. KemalAkel

KemalAkel Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Ad Soyad:
    Kemal Akel
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Milenyum 1.5 (2000-2003) LC
    Size bu zararın verilmesine neden olan dolmuş şoförü yola şaçılan taşların başka araçlara zarar verebileceğini pekala düşünmüştür, düşünmemesi için hiç bir sebep yok.
    Umursamamalarının tek sebebi zarar gören araç sahibi bizim memlekette hiç bir hak elde edememe durumunu bildiklerinden. Kendileri sadece para kazanmak için hareket ettiklerinden başkalarının zarar görmesi onların hiç umurunda değil.
    Geçmiş yıllarda yaz tatiline gitmiştim, yolda taş sıçramasına karşı tabela ve sürat haddi varken yanımızdan geçen araçlar kendilerinden sıçrayan taşların başkasına zarar verebileceğini hiç düşünneden gazlıyorlardı. Bir başka zaman hafif rampa olan mıcırlı yolda yukarı doğru giderken karşıdan bir kamyon Allah ne verdiyse geliyordu. Kendisine selektör ile ne kadar uyardıysamda, tınlamadı ve sıçrayan taş cama geldi, çatlattı. Ben bunu yakalayıp gırtlaklasam doymam ama hangi birini adam edeceksiniz. Allah daha beterini başlarına versin.

Sizede geçmiş olsun, bencede zararınızı yaptırmak için kaskonuzdan faydalanmaya bakın derim. Kaskonuzda siz farkında olmadan verilen zararlara karşı bir yaptırım olması gerek.

12. jarrah87

jarrah87 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    24
    Ad Soyad:
    Yiğit
    Yaşadığınız Şehir:
    61-TRABZON
    ankara sigortadan kaskom tanışım yaptı birkaç yıldır onu kullanıyorum.. meğersem full kaskoymuş 600 tl ye kadar hasarsızlık varmış... arabayı aldılar farı değiştiler ve lokal boyasıda yapıldı 450 tl tutmuş.. tek kuruş vermedim...

Bu Sayfayı Paylaş