19 Mayıs Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Arabama biri adını kazımış yardım lütfen

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda ercan19_34 tarafından 11 Mayıs 2010 tarihinde açılan konu

1. Sin@N

Sin@N Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    benım arabada şuanda kaporta boyada
    bana vuran aracın sıgortası daha yenı onay verdı
    dun teslım ettım cumartesı cıkacak ınsallah eger yenibosnadakı olan otosanayi tarafına gelebılırsen..benım boyattıgım servıste rötüşünü yaparız
    usta işinin ehli birisi...pastayıda beraber yaparızz

2. ercan19_34

ercan19_34 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    sanada çok geçmiş olsun trafikte olsa bu kadar üzülmem ama evin önündeki arabadan ne istedi onu çözemiyorum arkadaşın dediği gibi yazı yazacaksa duvarlar,kaldırımlar sahildeki kumlar falan bir sürü şey var ama sen gel benim arabaya kazı ismi
    bakalım hafta sonu sonaxsın pastası ile bir işlem yapayım bakayım nasıl olacak umarım olur.yeni bosna bana çok ters kalıyor çok sağol bostancı sanayide tanıdık usta var ama umarım ustaya gerek kalmadan sorunu çözerim umarım

3. batuhan3000

batuhan3000 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    soyadınıda yazmışsa bul onu ver odunu

4. ercan19_34

ercan19_34 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    soyadı yoktu olsa bende ona öyle bir cizik atacaktımki görme:)))

5. fazlı

fazlı Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Arkadaşım geçmiş olsun. Çizik için yeni tv ve bu forumda bahsi geçen bir fıx-pro çizik kalemi var. Sanıyorun bilinen malum web e-marketlerde satılıyor.Selamlar.

6. ercan19_34

ercan19_34 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0

a.selam arkadaşım çok sağol pasta ile deneyeceğim olmazsa cizik kalemi de denerim

7. ercan19_34

ercan19_34 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar akşam tekrar inceledim çiziği bu arada arabama kazınan isim gaye tırnağıma takılmıyor çizik dik bir şekilde tırnağımı sürdüğüm zaman takılma olmuyor çok derin seğil yani yüzeysel bir çizik umarım pasta işimi görecek. en iyi sonuç alabilmem için hangi ürünü kullanmalıyım burada arkadaş sonaxın pasta sını önerdi bu ürün iyimidir başka önereceğiniz ürün varmı teşekkürler.
    Düzenleyen : ercan19_34

8. Köksal

Köksal Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,522
    Ad Soyad:
    Köksal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Opel
    tırnağa takılmıyor ise aslında auto gylm super resin polish var aslında hafif çizikleri doldurucu etkisi olan bir pasta ama istanbulda karaköydeki bayisinde mevcut ayrıca polisaj makinesi filan ister. ürünü kendiniz uygulamayı mı düşünüyorsunuz yoksa kaporta boyacıya mı gideceksiniz. şayet kaportacıya giderseniz zaten çbs en iyisi abi der atar fazladan pastayı. resim var mı acaba bi görsek. eğer kartal/pendik tarafına yakınsanız müsait bir zamanda bakabilirim.

9. Sin@N

Sin@N Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    tırnağın takılmıyorsa eğer için rahat olsun..
    büyük birşey degıldır

10. ercan19_34

ercan19_34 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    kendim yapmayı düşünüyorum olmazsa eğer artık kaskonun mini onarım paketi var onu kullanırım kaporta ustası falan düşünmüyorum şuan ama bakalım kendim deneyeceğim evet yakının içerenköy'deyim hafta sonu resim koyacağım akşamları eve geç gidiyorum o yüzden resim çekemedim.
    Düzenleyen : ercan19_34

11. ercan19_34

ercan19_34 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    iyice bastırmazsan takılmıyor akşam dik bir şekilde tırnağımı sürttüm takılmadı umarım çıkar deneyeceğim bakalım

12. Sin@N

Sin@N Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0

inşallah sorun cıkartmaz sana
    Düzenleyen : coiffeur

13. canca

canca Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
  14. batuhan3000

batuhan3000 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    resim ekleseydi şu arkadaş

15. ercan19_34

ercan19_34 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlarçizik olayını çözdüm çok şükür dün bh yapı marketten Arexons çizik giderici pasta metal kutuda 150 ml pasta aldım.parlatmak içinde Carpex cila aldım.pastayı pamuğa sürüp çizik olan yere dairesel hareketler ile uyguladım biraz uğraştırdı ama çok şükür o isimden kurtuldum sadece bir veya 2 noktada çok belirgin olmayan çok küçük çizik kaldı.akşam olduğu için fazla uğraşmadım yoksa onlarda çıkardı ama baktığım zaman fark bile edilmiyor o yüzden uğraşmadım.birde motor üst kaputta sanki kedi tırnağı çiziği gibi 3 tane yan yana 15 cm boyunda hafif çizik vardı onlarada uyguladım sonuç süper çok şükür hepsi çıktı.
    sonra Carpex cila uyguladım pasta yaptığım yerlere süper oldu akşam hava karardığı için pek fark edilmiyordu ama sabah baktım gerçekten süperdi pasta ve cila uyguladığım yerler diğer yerlerden daha parlaktı inşallah zaman olursa hafta sonu komple bir bakım yapacağım arabama cizik olan yerlere pasta diğer yerlere ise cila yapacağım komple.
    ben bu iki üründen şimdilik memmun kaldım.şimdilik derin olmayan yüzeysel çiziklerde çok başarılı hafta sonu daha derin çiziklerde deneyeceğim.
    arkadaşlar foto çekecektim ama bir türlü fıtsat olmadı dünde unuttum çekmeyi işlemi yapmadan önce ama daha birkaçtane çizik var onların fotosunu çekeceğim inşallah.işlem öncesi ve sonrası fotoları paylaşırım sizinle.
    herkese teşekkürler değerli katkıları ve yorumları için iyi forumlar iyi haftalar

16. gölge_23

gölge_23 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    ercann beyy nerden aldinizzzz cizik gidericiyi. muhitt olarak. ve ne kadar tuttu.

17. ercan19_34

ercan19_34 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    kozyatağı bauhaus dan aldım 2 ürünüde fiyat olarak 16 TL veya 17 TL olması lazım pasta için 8,50 cila içinde 8 TL civarı ödeme yaptım artı 10 tl üstüne taksit seçeneğide var ben bu fiayata 4 taksit yaptırdım :)
    birde Arexons ürününün Türkiye dağıtıcısı olan firmadan bir eleman bu ürünü uygulamalı gösterdi.bir arabanın motor kaputunda pasta ve cila ile uygulama yaptı aslında Arexons cila vardı onun fiayatı 20 tl idi bana biraz pahalı geldi o yüzden ilk denemem olduğu için carpex cila aldım fiyat uygun olduğu için.
    firmanın elemanı bir test yaptı arexons cila ile cilanmış kapu resmen bir kimyasal püskürtüp çakmakla yaktı boyanın yüzeyinde ateş yanıyordu.bu işlemi yaptıkdan sonra bana yaktığı yere elimi değmemi söyledi.arkadaşlar kendim test ettim hem boya yüzeyinden hemde alttan el değilmiyordu elimi yakıyordu o kadar ısınmıştı kaput yüzeyi sonuç olarak boya yüzeyinde ateş yanmasına rağmen hiç bir şey yoktu hiç etkilenmemişti başkası söylese inanmak zor olurdu ama bilakis kendi gözümle gördüm ve test ettim.

18. gölge_23

gölge_23 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    ozman bn hepsiburdadan alimm o seyleri cok saolunnn fikirlerinizz iicin

19. ercan19_34

ercan19_34 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    özel mesajınıza cevap yazdım ama posta kutunuz limit dolduğu için gönderemedim. ama benim aldığım cila libkini aşagıda vereceğim yalnız benim cilanın kutusu kırmızı ve 250 ml lik uygulamayı pamuk ile yaptım bilginiz olsun.

http://www.hepsiburada.com/carpex-carnauba-extra-parlatici-cila-093012/ProductDetails.aspx?productId=otm093012&categoryId=26001

buda elemanın tanıtımını yaptığı bahsettiğim cila
    http://www.hepsiburada.com/arexons-eski-boyalara-parlatici-koruyucu-cila-500-ml-090035/ProductDetails.aspx?productId=otm090035&categoryId=26001

buda benim kullandığım pasta
    http://www.hepsiburada.com/arexons-cizik-giderici-pasta-090034/ProductDetails.aspx?productId=otm090034&categoryId=26001

20. ercan19_34

ercan19_34 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar link verdim ama umarım sorun olmaz amaç yardımcı olmak ...

Bu Sayfayı Paylaş