Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Araba isteme

'Sohbet' forumunda KartalMania tarafından 14 Haziran 2014 tarihinde açılan konu

1. fatih007

fatih007 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    ark mrh 2005 model hyundai accent 1.3 admire arabam sabahlari zor calisiyor benzinle arabam yolda tekliyor surekli benzinle gitmiyor usta benzin filtresini enjeksiyonlaribenzin pompasini temizledi yine duzelmedi tupde canavar gbi ne yapabiliriz tel 05412307021

2. cenker_baba

cenker_baba Guest

ilk mesajınızıda kendinizi tanıtsaydınız keşke. birde konu araba isteme konusu mesajınızı yanlış yere yazmışsınız teknik sorular kısmına yazmanız lazım. forumda her konu işlendi yukarıdaki arama kısmından istediğiniz sorularınıza cevap bulabilirsiniz.

3. klapka

klapka Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    Erdem Musab
    Yaşadığınız Şehir:
    44-MALATYA
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    ailemden herkese ve bir can dostum var ona hiç düşünmeden arabamı, evimi, paramı veririm. arabayı paramparça etse bile sadece dostumun canı sağ mı diye endişelenirim. mal dediğin nedir ki bugün accent gider yarın başkası gelir. onlar dışında da zaten yakın arkadaşım filan yok. ha ben birinden araba ister miyim? hayır, çünkü birinden bi şey istemeye çok utanıyorum. huy işte.

4. corti55

corti55 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    37
    Ad Soyad:
    cihan inci
    Yaşadığınız Şehir:
    55-SAMSUN
    Araç Modeli:
    Getz 1.4(2003-2011)
    geçenlerde arkadaşımda balkonda oturuyoruz gece 1 gibi sigaramız bitti arkadaşım markete gitcek güveniyosan ver arabayı da arabayla gidim dedi şöforlugune güvenirim ama pek bende kimseye araba vermek istemem .bende nedemek dedim istemeye istemeye verdim. 5 dk sonra 1 telefon anahtar arabanın içinde kaldı kapılar açılmıyo :) al başına belayı gece gece çilingir bul 100 tl ye açtırdık kapıyı.bundan sonra daha hayatta yok :)) insan nolcak bişe olmaz diyo ama arabayı tanımayan birine verince mutlaka oluyo böle şeyler

5. cihadcoban

cihadcoban Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    25
    Ad Soyad:
    Cihad Çoban
    Yaşadığınız Şehir:
    48-MUĞLA
    Araç Modeli:
    Tucson (2004-2009)
    Nerak ediyorum telefonu acmadan onceki halinizi?? Allah bilir aklinizdan neler neler gecmistir.. Neyse Allah kazadan beladan korusun olur oyle kucuk seyler ;)

6. corti55

corti55 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    37
    Ad Soyad:
    cihan inci
    Yaşadığınız Şehir:
    55-SAMSUN
    Araç Modeli:
    Getz 1.4(2003-2011)
    ben açarken rahattım hani başka bişe istiyon mu fln dicek sandım :) demezmi arabanın kapılaı kitli kaldı :) yapmak istesende yapamazsın ama yaptığını.sen anahtarı kontaktan çıkarama hani bizde basıp çıkarıyosun ya anahtarı.uğraşırkende kapıları kumandadan kilitle arabadan inmiş markete gitmiş şak alarm 30 sn sonra otomatik kitliyo kitlemiş öle gece gece çok uğraştık :)

7. Tamer52

Tamer52 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    729
    Ad Soyad:
    Tamer gürsoy
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    VW
    bizim arabayı çevremizde sürmeyen kalmadı gibi bişey araba iyice şey oldu ( siz anladınız o şeyi) şimdide yengemin yeğeninin kocası alcak oda cruze bırakacak bende onu kullanicam gelene kadar hep baskalarimi kullanacak bizimkini iyice sinir olmaya başladım bu işe araba minübüs olunca herkes biyerlere giderken ilk bizim araba geliyo akillarina ilerde araba alirsam asla minübüs düşünmem şöyle alçak coupe tarzı bi araç en iyisi

GT-S6500D cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

8. Emre

Emre Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,746
    Ad Soyad:
    Emre
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Arabalarınızı isteyenler burayı bi okusalar dahada istemezler:)

Sent from my iPhone 5S using Tapatalk

9. exuberant43

exuberant43 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    541
    Ad Soyad:
    Coşkun ALTAY
    Yaşadığınız Şehir:
    18-ÇANKIRI
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Kimseye veremem arabamı ailem haric eğer önemli bi işi varsa yahıma otur istediğin yere götüreyim derim bu huyumu bir çok arkadasım bilir bu sebeple darılan darılan kusen kussun aklıma gelmez :) arabam söz konusuysa taviz yok bende

Bu Sayfayı Paylaş