Merhaba, Allaha çok şükür aracım canavar gibi ama olur ya bir gün sorun yaşarsam Antalya da hangi servise gitmemi önerirsiniz? Hyundai servisi de olabilir özel serviste olabilir.
Doğan makina hyundai özel servisi var akdeniz sanayi sit.Buranın haricinde arkadaşlarım olan (toker otomotiv ve teknik oto) var..ihtiyaç halinde yönlendirebilirim. işallah hiç gerek kalmaz
forumdan bende oneri almisttim bana ozel mesajla bir servis onerisi geldi bir mevzu icin o ustayla telefonla gorustum ikna oldum gittim servise opel servisydi neyse yaptigi isten ote aracima zarar verdi... delirdim ama yapacak bir sey yok dikkatli olmak lazim tavsiyelerde...
illa ki temkinli olmak gerek ama en azindan nerede ne oldugunu bilmek lazim , on bilgim oldu bu sekilde en azindan
Uzun araştırmalarim sonucu kendi sorumu kendim cevaplayacak duruma geldim. Lpg servisi icin HBA otogaz ibrahim beyi ya da Protek Otogaz Galip Usta'yi tercih edebilirsiniz. özel servis olarak da aynı zananda bosh servisi olan turgut otomotiv uygun olabilir.
Merhaba. Yakin zamanda aracımın sag tarafini duvara sürttüm. Uzun araştırmalarim neticesinde isciligi iyi oldugu konusunda cokca referansı olan toker otomotivi tercih ettim. Ücreti 600'e kadar indiler. Daha uygunu mümkün müdür bilmiyorum ama saniyorum mustafa bey arkadaşınız olduğundan en azından işçilik konusunda gerekli hassasiyeti bir nebze daha arttırabilir diye düşünüyorum. Bu konuda sizden yardim alabilir miyim? Teşekkürler.
Antalya'da önereceğiniz hyundai servis beya hyundai dan anlayan iyi bir usta var mı? Arkadaşın dediği gibi insallah isimiz dusmezde birgün işimize yarar diye...
Kesinklikle TAVSİYE ETMEM. GETZ 2009 ARACIM BU SERVİSE GİTTİKTEN SONRA YAĞ EKSİLTMEYE BAŞLADI. SERVİSE GERİ GÖTÜRDÜĞÜMDE YAĞ EKSİK DENİLDİ. ÜSTELİK BAKIMDAN ÇIKALI 15 GÜN OLMUŞTU. ANLADIĞIM KADAR YA YAĞINI EKSİK KOYMUŞLARDI. YA DA KALİTESİZ YAĞ KOYMUŞLAR. ŞİMDİ ARACIM MOTOR REKTEFİYE İSTİYOR. KESİNLİKLE GİTMEYİN.
Kesinklikle TAVSİYE ETMEM. GETZ 2009 ARACIM BU SERVİSE GİTTİKTEN SONRA YAĞ EKSİLTMEYE BAŞLADI. SERVİSE GERİ GÖTÜRDÜĞÜMDE YAĞ EKSİK DENİLDİ. ÜSTELİK BAKIMDAN ÇIKALI 15 GÜN OLMUŞTU. ANLADIĞIM KADAR YA YAĞINI EKSİK KOYMUŞLARDI. YA DA KALİTESİZ YAĞ KOYMUŞLAR. ŞİMDİ ARACIM MOTOR REKTEFİYE İSTİYOR. KESİNLİKLE GİTMEYİN.
@oerax hocam , büyük harf karakteri kullanmayalım lütfen. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi