Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Anket - Gündem Konusu : Suriyelilere Vatandaşlık Verilmesi

'Türkiyeden / Dünyadan Güncel Haberler' forumunda MSC tarafından 8 Temmuz 2016 tarihinde açılan konu

?

Vatandaşlık verilmeli mi?

Bu anket 22 Temmuz 2016 tarihinde kapatılmış.
  1. Verilmeli

7 oy
    7.3%
  2. Verilmemeli

87 oy
    90.6%
  3. Çekimser

2 oy
    2.1%
  1. alphan59

alphan59 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    118
    Ad Soyad:
    Alphan SIYLI
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    ülkemizde işsizlik, açlık vb. sorunlar mevcutken kendi vatanına ihanet eden, savunmak yerine kaçmayı seçmiş insanlara vatandaşlık vererek daha büyük sorunlara yol açılmasını kesinlikle tasvip etmiyorum. aksine hepsini toplayıp ülkesine geri gönderelim. köşe başlarında, trafik ışıklarında duygu sömürüsü yaparak dilencilik yapanların acınacak bir tarafları olduğunu düşünmüyorum. haberlerde her gün Suriyelilerin suç işlediğini görüyoruz. bu vatan binlerce şehidimizin bize emaneti, kimsenin kirletmeye hakkı yok.

abdullah3471 bunu beğendi.
  2. cenker_baba

cenker_baba Guest

benimde evim yok bana da versinler. 36 yıldır vergimi ödüyorum. hatta çifte vergi 1. maaşımdan peşinen kesiliyor. 2.cisi ise maaşımdan kalan paradan x birşey alırken verdiğim kdv
    yani ben iki kere vergi verirken boş konut varsa bana/bize aittir elin savaştan kaçarak sahillerimizde karıya kıza yazan adi pisliklerine değil. adam gibi savaşsınlar
    türklerin nasıl müslüman edildiğini biraz araştırın sonra arapları sevin övün
    ya sabır ya sabır

Köksal ve gogo46 bunu beğendi.
  3. lostcoast

lostcoast Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    147
    Ad Soyad:
    ..
    Yaşadığınız Şehir:
    37-KASTAMONU
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    Merhabalar..
    Şu an kayserideyim.düğün münasebetiyle eşimi kuaför e götürdüm .kuaförün ününde oturmuş çay içerken yanıma bir Adam geldi. Ben suriyeliyim bana biraz para versen 3 çocuğum var dedi. Ben de sana bir soru soracam bana lütfen cevap ver dedim. Bak sapasağlamsın eşini ve 3 çocuğunu buraya getirmişsin bakım maaşı almayan bir Suriyeli tanımıyorum dedim. Onları burda bırakıp gitsene ışid e karşı savaşsana dedim. Ülken değilmi orası dedim. Bana verdiği cevap ama ben Türkmen im dedi. Bende bana başta suriyeliyim diyorsun sonra duygu sömürüsü yapıyorsun sonra git ülkene savaş dediğinde Türkmen im diyorsun. Ben toprağını satıp kaçan Türkmen e raslamadım kusura bakma sen yalan söylüyorsun dedim sana para veririm ama bir şartla verdiğim parayla silah alıp ülkene gidip savaşacağına yemin edersen verecem söz dedim.( vallah verecektim) Arapça bir şeyler söyleyip gitti p.ç kesin küfür etti bana :D. Bu arada Kayseri'de oto parçası arıyorsanız veya fiyat öğrenmek istiyorsanız bana mesaj atın forumdaşlar üşenmeyip gidip sorarım parçacılara Herkese iyi günler

Tilki ve abdullah3471 bunu beğendi.
  4. ndipi

ndipi Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,712
    Ad Soyad:
    Nihat
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Yeni i20 1.4 MPI (2020-202x)
    Toki de satılmayan ev varda benim mi haberim yok? Ha şimdi ben şahsen toki de ev sahibi olsam bir Suriye li ile aynı çatı altında yaşamayı ister miyim? İstemem... Neden isteyeyim?

gogo46 bunu beğendi.
  5. Halil

Halil Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,155
    Ad Soyad:
    Halil İbrahim K.
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    sen yine de silah parası verme, çünkü o silahlar sonunda bize dönüyor. o bölgede ne kadar çok silah olursa ülkemiz o kadar çok kargaşa yaşıyor.

ysuatsenyurt bunu beğendi.
  6. Önal

Önal Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    479
    Ad Soyad:
    Önal
    Yaşadığınız Şehir:
    39-KIRKLARELİ
    Araç Modeli:
    VW
    O göçmen dediklerinizin hepsinin birer mesleği vardır ama elektrik fayans vs vs orada okullarda her türlü eğitimi alıyorlar erkekler dahi örgü örebilir birer müzik aleti çalabilirler ve hepsi öz mü öz türktür kulaktan dolma şeylerle lütfen yazmayın. Dedelerim bulgaristandan gelmiş ve soyu sopu belli onurlu insanlar öyle pis suriyeliler gibi kaçmamışlar bütün haklarından mallarından evlerinden vazgeçip ülkelerine türkiyeye gelmişler. Kaç tane çimenlere s.çan muhacir gördünüz??? Halleri ortada rezil hepsi. Kıyaslayarak hakaret yapmayın aynı şey değil alakası bile yok zaten yaşında bunu bilmeye yetmiyor. Ben şahsen ülkemde asalak hain istemiyorum. Müslüman hristiyan olması farketmez insan olması önemli. Bir sürü arap ülkesi var gidebilirler benim çoluğumun çocuğumun rızkını gasp ediyorlar benim verdiğim vergilerler benim dedelerimin kurduğu vatanda ancak misafir olurlar kampta yaşarlar aynı statüde olmak istemiyorum hakkımı da helal etmiyorum haram zıkkım olsun.

Köksal, cenker_baba, akkayat ve 2 kişi daha bunu beğendi.
  7. aktassa

aktassa Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    40
    Ad Soyad:
    Sait AKTAŞ
    Yaşadığınız Şehir:
    42-KONYA
    Araç Modeli:
    İ20 PB 1.4 MPI (2008-2014)
    Bir de son zamanlarda bunlar bu ülke için savaştı lafları dolaşıyor.
    Doğru. Hicaz Cephesi onlara güvenilerek ne badirelerle korunuyordu. Ta ki Suriyeli Arap Müslüman! din kardeşlerimiz cephemizi yarıp birden İngilizlerin saflarına geçene kadar.
    İşte kendi tarihimizi bile 90 yılda unutturdular bize ve bunları hatırlayamıyoruz. Madem bu adamlar hep bize destek olmuşlardı da, bize yardım eden kardeşlerimiz varken İngilize, binlerce kilometrelik yollardan gelmişler hemde, nasıl yenildik?

8. Sibel

Sibel Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    136
    Ad Soyad:
    Sibel Çiftci
    Yaşadığınız Şehir:
    42-KONYA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Konya / Beyşehirde olaylar olmuş, Konya/Seydişehir'^de de ortam gergin. Diken üstündeyiz. Bizim büronun olduğu sokakda var suriyeliler bu aralar hiç dışarı çıkmıyorlar. Bu gerginlikler neden bir anda patlak verdi anlamak güç

9. ndipi

ndipi Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,712
    Ad Soyad:
    Nihat
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Yeni i20 1.4 MPI (2020-202x)
    Gerginlik nedeni ortada aslında ülkemizde insanımızın bir yapısı var bir mahallenin köpeğine dahi başka mahalleden olmayan biri hoşt dese anında olay çıkar çünkü toplum olarak bizim en belirgin özelliğimiz sahiplenmedir. Şimdi bizim ülkemizde adamlar hal ve hareketlerine dikkatedecek ççünkü etmez ise sonu bu noktaya gelir. Bunun da kaçarı yok. Bu ülkenin bir vatandaşı kendine tanınmayan hakların başka birine tanınması da insanımızı zıvanadan çıkarmaya yeter . Benim ülkem de insanlar sağlık için para öderse benim ülkemde işsiz iş aramasına karşın iş bulamaz ise burs alamaz ise yardımlar benim vatandaşıma az verilir ise sonra benim vatandaşım kafasını sokacak ev alır geberene kadar borcunu öder ise işte bunların tam tersi başka ülkeden gelenlere serilir ise sadece bu olaylar ile asla kalacağını sanmam. İnşallah işler zıvanadan çıkmaz.

10. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
    Çakal, hain memlekette bolca mevcut, puslu havayı sever bunlar, bu mevzular gündeme geldi çoğunlukta bu fikre karşı olunca bunlar da kaşıyor maksat ortalık karışsın. Polisin askerin derdi çok zaten bir de bu işle uğraşmasınlar.

Sibel bunu beğendi.
  11. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,942
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Tahsiliniz nedir, tarih bilginiz nedir?

gogo46 bunu beğendi.
  12. Umut28

Umut28 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1,373
    Ad Soyad:
    umut sonmez usta
    Yaşadığınız Şehir:
    28-GİRESUN
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Abi bana ataları ingiliz gibi geldi böyle konuşunca

gogo46 ve MSC bunu beğendi.
  13. gogo17

gogo17 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,669
    Ad Soyad:
    İlkay
    Yaşadığınız Şehir:
    17-ÇANAKKALE
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.3 (1994-2000) X3
    aha buyrun bunlar ekmek verilcek insan değil bu şerefsizin dün twitterini hacklediler

14. Asel Kaan Efe

Asel Kaan Efe Moderatör

Alınan Beğeniler:
    23,093
    Ad Soyad:
    Ahmet DEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    İ20 PB 1.2 MPI (2008-2014)
    Beyler vatandaşlık kesmiyor birde bonus olarak toki konutu veriliyor

iPhone 5C cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi.

15. Tamer52

Tamer52 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    729
    Ad Soyad:
    Tamer gürsoy
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    VW
    İste bu

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

gogo17, gogo46, MSC ve 3 kişi daha bunu beğendi.
  16. Jojo16

Jojo16 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    10
    Ad Soyad:
    Ali simsek
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Blue 1.6 CRDI (2011 -201X) RB
    Bu isin yasla bi ilhisi yok dedeleriniz zamaninda geldiklerinde 5 liralik isi 1 liraya yapti diye bugun insanlar bu kadar ucuza calisiyorlar. Ve yasimin senin yasinla arasinda cok fazla fark yok. Teknoloji cagindayiz bugun herkes herseyi ogrenebiliyor. Cok guveniyorsan secerene bak bakalim ne kadar turkmus kokenin. Ve ayrica benimde nisanlim muhacir bulgaristan gocmeni benim ötekilestirme yapmak gibi bir niyetim yok sonucta benimde kokenlerim kürt. Bu kisinin kendi secimi degil Allah boyle yaratmis ve sen diyorsunda colugumun cocugumun rizki diye rizki Allah verir a kisisi b kisisi degil veya senin rizkini hic bir suriyeli alamaz elinden rizkin bu kadardir şükret isyan etme ha ama dogru muhacirlar birazcik fazla tutumluydu bu sekilde dusunmen normal

17. Jojo16

Jojo16 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    10
    Ad Soyad:
    Ali simsek
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Tahsilim üniversite tarih bilgimde yeterince var bilmesemde merak ederim bazi seyleri farkli farkli sitelerden arastirirm farkli gorusteki sitelerden

Asel Kaan Efe bunu beğendi.
  18. Jojo16

Jojo16 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    10
    Ad Soyad:
    Ali simsek
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Ingilizlerle bi sikintin var anlasilan ne yaptilarsa atalarina icki masasinda(!)

19. Umut28

Umut28 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1,373
    Ad Soyad:
    umut sonmez usta
    Yaşadığınız Şehir:
    28-GİRESUN
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Benim dedem Çanakkale de şehit oldu sıkıntım ordan senin atalarınla

Asel Kaan Efe, abdullah3471 ve ndipi bunu beğendi.
  20. Jojo16

Jojo16 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    10
    Ad Soyad:
    Ali simsek
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Abi 35 yasinda adamsin 3 assagi 5 yukari birseyleri gormussun 90li yillarda ama devir cok degisti teknolojiyi bu tur sacma sapan tartismalar yerine birseyler ogrenmek icinde arada bir kullan sabahtan beri suriyelileri savunuyormusum gibi bir izlenim olmus heralde ki herkesin derdi benle bana laf sokmaya calismalar facede siyasi sayfalarin yazfigi absurt yazilari kopyalayip burada yapistirmalar. Hakkı isteyen suriyeliler degil devlet veriyor. Egerki yoneten kisiden memnun degilseniz secimde sandikta gosterin burda ev hanimlari gibi bis bos muhabbet yapmanin bir anlami yok. Herkes kendine gore hakli ama bugun sana ihtiyaci olani sen bos cevirirsen gun gelir devran doner muhabbetine gider is

Bu Sayfayı Paylaş