Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Ankaradan sade bir Admire

'Otomobilinizi Tanıtın' forumunda ToKiNaY tarafından 14 Ağustos 2011 tarihinde açılan konu

1. SoysaL06

SoysaL06 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    237
    Ad Soyad:
    Mustafa SOYSAL
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Yeni İ30 1.6 CRDİ (2012-201X) GD
    Ayni anda 2 araba ilani verirsen alip satici gozuyle bakarlar yanasan fazla olmaz 18 verseler ben arabayi veririm 19 yazarsan zor satarsin ama bu siralar piyasa yuksek bayram nedeniyle belli olmaz cikar birisi cikar

2. KaaN41

KaaN41 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    12

aynen abi 18 ıstiyorum aracıma güveniyorum bu yaşta değişen parçası yok boyası çogu arabadan cok iyi 70bınde LPG takılmamıs cıcek gıbı motoru var..aldıgımdan beri 1TL masraf çıkarmadı mekanık olsun kaporta olsun keyfe keder boyaları dışında..sıtelere bakıyorum döküntü admırelere 16-17 yazmıslar km'leri almış başını gidiyo kaporta zatenkırık dökük arastırıorum albenısı yok çoğununyanı keyfe keder satılık o fiyattan aşşagıda vermıcem cunkı alış-satış yapmıyorum kafadan 5-6 sene daha binerim..ve orjınal amortısor ve yaylarıda duruyo+ 500tl coilover- 250tl xenon-400tl sıfır ayarında cd calar mevcut ekstralarda bu fıyata dahil oldugu icin cok degil az bıle herkeze hayırlı satışlar Saygılar Abi :)

3. SoysaL06

SoysaL06 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    237
    Ad Soyad:
    Mustafa SOYSAL
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Kaan ikinize de saygım var senin aracının detaylı fotoları ile fikrim var Umurun arabasını gözümle gördüm nokta hata yok kendi aracımdada hata yok ama illaki satış fiyatları var benim aracımda sadece 20cm boya var sol çamurlukta ve km 63755de lpgde 15000 yaptı bunun 10000ben yaptım aracın mazisi çok belli bende iyi baktığıma inanıyorum bendede zenon var + atiker lpg takılı garantisi devam hala bu şartlarda 18e satarım bakmam gözünün yasına aynı dengini de 17ye rahat bulurum ama insanın baktıgı malına fiyat ne olursa olsun kıyası gelmiyor

araçlarınız satılacak arabalar degil benden söylemesi özellikle umur trigerini değiştir!!!

Murat üstadın konusunu yeterince doldurduk bence yeni resimler için yer bırakalım https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif

4. Umr

Umr Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    396
    Ad Soyad:
    Veccii
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.6 (2003-2005) LC
    Uhuuu 190e giitti abi bu sabah anaştık 12 500 verdi adam.Admireden vazgeçemiyorum.Mustafa abi satmayız admireyi sadece piyasayı ölçmek için koyduk.Trigeri degiştirecegimde param yk :)) bayramda yetkili serviste degiştirmeyi düşünüyorum ne dersin abi özel mi yetkili servis mi

Düzenleyen : Koruycu

5. SoysaL06

SoysaL06 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    237
    Ad Soyad:
    Mustafa SOYSAL
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    yetkili servisteki parça ile dısarda satılan parça arasında çok ama çok fark var senin gibi arabam olsa asla dısardan triger taktırmam;

bakım kayıtlarında benim aracın faturası mevcut hiçyoktan 250 sadece triger tutmustur ama dısarda 120 ye tüm kayışlar dahil değişir fark büyük sen karar ver benim aracım bu saatten sonra sanayi görmez hep yetkili servis

gecen radyatörün hortumu oksitlenmiş kelepçeyi şişirmiş araba su eksiltmiş bildiğin boru başlarının temizlenmesini bile yıldırım yetkili serviste yaptırdım inanmayacaksınız belki ama 4 mevsim bp antifiriz koydurdum borulara çift kelepçe taktılar oksitleri temizlediler tabi bunların yapılması için tüm siyah kutular söküldü

totalde ödenilen rakam 30tl

sadece antifirize 45tl istedi muhasebeden 30 ver gözüme gözükme dediler bende kaçtım https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif

Bu Sayfayı Paylaş