Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

ankara'da hangi servise gideyim

'İç Anadolu Bölgesi' forumunda hakaaan tarafından 2 Şubat 2011 tarihinde açılan konu

1. emre_1453

emre_1453 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    11
    Ad Soyad:
    Emre CANLI
    Yaşadığınız Şehir:
    14-BOLU
    Eyvallah abi sağolasın :) Herhangi bir sorun yok çok şükür.Babam sanayideki ustalara götürmüş onlar motordan herhangi bir ses gelmiyo gayet düzgün çalışıyor demiş ama yine de yetkili sevise gösterip sıfırlamak daha güzel olur.Triger setinin değişip değişmediğini anlar mı abi senin Osman Usta filan müsait olursan yarın babam alsın optimumdan seni beraber gidin.Beraber gitmeyi isterdim ama maalesef Boludayımhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley19.gif

2. SoysaL06

SoysaL06 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    237
    Ad Soyad:
    Mustafa SOYSAL
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Yeni İ30 1.6 CRDİ (2012-201X) GD
    Emrecim trigerin değiştiğini hiç bir usta tam anlamıyla anlayamaz ama 50 triger 70-80 de işçilik vermek doğru olabilir

3. Hasan Tarık

Hasan Tarık Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,186
    Ad Soyad:
    Hasan Tarık
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Kia
    kardeşim triger 60.000km veya 5 yıl içinde deişmesi gerekiyor hanqisi erken gelirse

4. qilhan

qilhan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    60,000 Km De Değişmesi Lazım Ama Şöylede Bir Gerçek Var Benim Aracım 86,500 Km De Hala Fabrikanın Taktığı Triger Duruyor :)) Bir Koparsa Başıma Gelecekleri Biliyorum Ama Sıkıntı Yok Aracı Kullanmıyorum Yatıyo Kapının Önünde :)) Sadece Hafta Sonları Ve Çok Acil İşim Olduğunda Biniyorum Zaten Önümüzdeki Ay komple Bakıma gircek Triger Yağ Filtreler Falan

5. brave

brave Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    ben 60000 bakımını 37500 km de yaptırdım 2 gün önce çıkan kayışları incelediğimde triger, direksiyon powerı ve klima kayışı iyi durumdaydı ama vantilatör kayışında derin yırtıklar ve deformasyon bariz bir şekilde belli oluyordu hatta kopmak üzereymiş bile diyebilirim bu yüzden ağır bakımın km gelmese bile yapılması gerektiğini düşünüyorum.

6. micheal

micheal Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    27
    Ad Soyad:
    Yüksel Alkan
    Herkeze S.a. Akparçadan Triger sati aldım 45 Tl kargo dahil kapıda ödedim. SAnayide bir Ustaya 50 Lira karşılığında değiştirttim + Motoru ilaçlı suyla yıkattım. O anda sanayideki yedek parçacı geldi. İnternetten sipariş aldım diye bozuldu baya bi çamur attı. Sahtedir bilmem nedir diye. Kayışın markası Mitsuba orjinal kutusunda geldi. Sizce sağlammıdır. Servis Trigeri değişmek istemedi getirin 60.000 bakımı yaparız 735 lira fiyatı dedi. Sizce sağlammıdır

7. Onur-d

Onur-d Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    36
    Ad Soyad:
    Onur Dursun
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
  8. hasanmustafa

hasanmustafa Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    16
    Ad Soyad:
    hasanmustafa öz
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.5 (1994-2000) X3
    mustafa bey 150 tl yi ben hesap edemedim https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif uygunmuş
    triger 45 kayışlar 20 filtreler hava polen yağ benzin 50, 4lt yağ 40 tl su antfriz 15 olsa tam rakamları bilmiyorum işçilkte katarsak 150 yi geçecek
    yağ ve antrizi biz alıcaz galiba
    internet sitesinde triger değişimi kampanya 130tl yazıyor

Düzenleyen : hasanmustafa

9. SoysaL06

SoysaL06 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    237
    Ad Soyad:
    Mustafa SOYSAL
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    sen yaptırmak istediklerini yaz

Emrelerin arabasının

triger tüm kayışlar ve filtrelerini 190a yaptırdık yağ hariç

kesin yaptıracagın zaman gel uygun fiyat alırım ben

yada yapılmasını istediklerini sırala sana fiyat cetelemesi yapayım

10. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    şu anda servislerde garantisi bitmiş araçlara çok büyük fırsat var bence indirim gerçekten çok çok iyi...Yetkili servis her zaman daha güvenilir,bu yüzden şu kampanyayı kaçırmayın derim.

11. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    benim neziroğlundan indirim kuponum vardı...Bugün bi telefon açtım akbakı aradım önce 250 tl dediler neziroğlunu aradım 230 dediler.

birde yağ 120 lira tutuyor serviste dışardan 70 liraya alırım,yani 50 tl ordan karlıyız fiyat düştü 180'e birde %30 indirimiz var,54 tl de ordan düşer toplamda 130 tl e 15 bin km bakımını hallederiz.dizel eranınhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif(sanayide yapmazlar bu fiyata)

Ben yağımı kendim götürürüm,hyundaıde....Volkswagen opel reno v.s gibi markalarda kabul edilmior hyundaı kabul ediyor.

12. SoysaL06

SoysaL06 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    237
    Ad Soyad:
    Mustafa SOYSAL
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    fiyat konusu bu şekilde anlaşılmaz 250veya 230 a yapacakların yapılacak listesini çıkarsınlar görelim ben gecen hafta servisteydim

2 ön disk 2 balata değişimine 287tl indirilmiş halde fiyat verdiler nerde indirim ben göremedim. önceki bakım zamanımda 4lt yağa 84tl fatura kestiler fiyatı 120 deyip üzerinden indirim uygulamak indirim mi oluyor

sanayide en kral iki disk 70tl iki balata 15 tl 30-40da işiçilik verdinmi cıncık gibi her türlü sanayi ucuz olur her türlü

13. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    ya bildiğin 15 bin km bakımı dizel için 5 litre 5-30 yağ yağ hava ve bide polen filtresi içinde +işçilik fiyatı bu...Ama dediğim gibi yağı kendin götürdüğünde 50-60 tl civarında karın oluyor ve servis kabul ediyor.

280 lira orjinal parça ve 2 yıl garantili iş için çok iyi fiyatmış....

Açıkcası fren hayati önem arz ediyor,bu stop lambasına aynaya v.s hiç bişeye benzemez.15 liraya şahin balatası bile yok,Olsa bile 15 liralık balataya ne kadar güvenilebilir.?

Aynı şekilde 35 liralık diskte kim bilir kim üretiyordur.

2 gün sonra disk yamulursa balata bilmem ne olursa,parçacıyı yerinde bulamazsın.Valla şaşmazda o kadar yığınla tanıdığım var hatır işi için olabilir belkide,ama yabancı birine 30 liraya vida sıkmazlar.

Yani uyduruk iş yaptıktan sonra her yer ucuz olur,ona diyeceğimiz yok.

Sen arabayı alıp satıyorsun sonuçta en kötü malzemeylede yaptırsan nasıl olsa satacaksın sorun olmaz,senin kar'ına olur.Ama araca sürekli binen bir kişi fren ve mekanik aksam konusunda garantisiz dandik malzemeye güvenemez...

14. ankarali2010

ankarali2010 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Servisler kalleş Hyundaiciler Kardeş... Soysalım cıncık gibi demişsin ama bir ilavede benden "cirlop gibi" olur kardeşlerim..

15. SoysaL06

SoysaL06 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    237
    Ad Soyad:
    Mustafa SOYSAL
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    elimde şuan satılım admire var piyasa durgun 3 gündür internette satılmadı ama arabayı alalı 10 gün oldu satacagım diye arabanın işlerini baştan savma hiçbir zaman yapmadım

kendi arabamda hi-Q balata var 20000km garantili balata 15tl ve kaç sefer aldım taktım. ***Yasaklı*** güvenilmez bir adres değil iki disk 50tl Ankarada yaren vardır japon parçacısı orda bile 70tl iki disk bugüne kadar hiçbir diskin balatanın yamulduğunu yolda kaldığını duymadım. kendimde bu sebeplerden yolda kalmadım. diskler balatalar yağ değişimi yağ filtresi hava filtresi değişminebuji değişimine geçen 40tl işçilik verdim usta var usta var haklısın benim ustalarım baştan savma yapsalardı heralde bir daha gitmezdim.

Hyundai YILDIRIM serviste3 mekanik 2 kaportacı tanıdığım var işin gerçeğini anlatırlar bende bilirim. Kendi bindiğim aracımı 790 tl fatura cıkararak sırf ama sırf km kaydı olsun diye 550tlye yetkili serviste yaptırdım.
    kendi ustam 4lt castrolün 3,5lt sini araca doldurup al 0,5lt kaldı sende kalsın derken yetkili servis 4lt fatura edip 3,5 lt koyup kalan 0,5ltleri başka araca koyaraktan pirim yapıyor ordan bile kazanıyor yazıktır.

Yarın ustayı yerinde bulamayacaksın da şuan Akid nerde Kuruçayırlı nerde Mega nerde?

Eğri oturalım doğru konuşalım. Polen filtresi aldım 10tl memnun kalmadım geri iade ettim 10tllik ürünü. Kutusu olmadan geri verdim. Şuan yetkili serviste admire polen 80tl yarende aynısı orjinal polen filtresi 40tl aynısı diyorum dikkat edelim ne demeye servis diye 40tl fazla vereyim

16. huyndaimurat

huyndaimurat Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    bir kaç ay önce lazım olmuştu...bizim bacanağın santa-fe yolda arızalanmıştı...neyse uzatmayayım şanzuman, beyin vs. ne varsa değişti sonunda araba faal oldu.....allahtan garantisi devam ediyordu bi lira harcamadık.......o ara hani mesele şanzuman olunca iyi bir servis olsun demiştik........

17. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    admire parçaları pahalı demekki eranın poleni 20 liraydı serviste.hava filtreside 12 lira gibi bişeydi.

O kısmet işi,sanayidede çok batan işi bırakan dükkanı kapatan oluyor.Ben sürekli akide giderdim,ordaki müdüründen şefine garanti uzmanına ustaları mekanik şefine kadar hepsiyle arkadaştık,sadece araba konusunda değil yani samimiydik baya,şu an hepsi neziroğluna girmiş,yetkili servisten çıkanlar bi şekilde yetkili servise giriyorlar yine...neyse.

Yan sanayininde bi iyisi bide kötüsü vardır.Yani uzunyolda hava filtresine baktığımda çok pisse önce yolumun üzerindeki servise bakarım bulamazsam mecbur benzinlikten alır takarım.Yani mecbur kalırsam tamam ama mecbur kalmadığım sürece orjinal parça kullanıyorum.Uzun ömürlü ve güvenilir olanı orjinal olanıdır benim için....mesela en basitinden orjinal hava filtresi veya polen filtresiyle yan sanayisi aynımı?Yan sanayiler daha kalın oluyor mesela,hava geçişleri daha zor oluyor,buda aracın yakıtını bile etkiler.

era için diyorum mesela 70 liralık servisteki orjinal balata 50,000 km gider,yan sanayi 15-20 liralık balatalar aynı kullanımla 20 bin gider işte fark burda...bide volkswagende balatanın 200 tl+işçilik olmasından dolayı şaşmazda gürcan balatadan 100 tl yetaktırmıştım,ses yaptı diye kavga gürültü yenisiyle değiştirttim.İnanki 5 bin km sonra söküp attım,servise gittim bakım için.Lastikleri sökmüşler beni çağırdılar,disklere bi baktım rezalet harita gibi olmuş (daha araba 30 binde falandı) torna bile kurtarmaz o vaziyeteydi.4 disk için 1250 tl istemişlerdi bende değiştirmeden haftasına satmıştım zaten arabayı

Dediğim gibi servis ve orjinal parça benim vazgeçilmez birinci kuralımdır.https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif

Ama şu 15 liralık balatayı merak ettim,***Yasaklı*** bursadamıydı neydi,15 liralık balata ankarada yokmu?

18. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    şimdi baktım,akparın ankarada erciyestede yeri varmış,mesela 170 lirayada era ön far var 45 lirayada var,25 lira fren balatası (çin malı heralde) diyor....

19. tahrikk

tahrikk Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ben servise mecbur kalmadıkça gitmiyorum. Gimat Sanayi Sitesi'nden babamın devamlı gittiği Kent Servis, Muharrem Usta var. Sorun çözümünde iyidir, her usta gibi onlar da biraz teknolojie yenilmişlerdir ama yapamayacağı iş olduğunda da birçok usta (!) gibi el atmak yerine araca bakarak bildiği yerlere yönlendirir. Garantili difransiyel ayarı yapıyorlar. Eski şahinciler, muratçılar bilirler Tofaş'ların difarnsiyelinin nasıl öttüğünü. İşte onun doktoru Muharrem Usta'dır. https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif İşçilikleri iyidir, önerebilirim.

Düzenleyen : tahrikk

20. murat06

murat06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ben Akbak a gidiyorum çok memnunum ve garantim bitse bile servisten ayrılmayı düşünmüyorum.belki 50 100 fazla veriyoruz ama parçalar garantili oluyor.Dışarda yaptırtığımız işlerde parça garantiisi yok.Daha önce bende tipo vardı debriyaj seti değiştirdim baskı balata ama serviste değil dışarıda değiştirdim yeni değişmiş olmasına rağmen bir hafta sonra arıza yaptı ve garantili olmadığı için değiştirmediler bende ikinci sefere serviste değiştirdim ve servis çıkan parcaları inceledi fabrikasyon hata dedi ve ben bu sayede iki defa baskı balata parası vermiş oldum.Onun için servis dışında arabamı yaptırmayı düşünmüyorum..
    Düzenleyen : murat06

Bu Sayfayı Paylaş