Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Ankara'da hangi servis daha iyidir?

'İç Anadolu Bölgesi' forumunda selcuk tarafından 5 Eylül 2008 tarihinde açılan konu

1. sportmen

sportmen Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    73
    Ad Soyad:
    Talha_Celal
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    forumda paylaşırsanız katkı sağlamış olursunuz.

2. must@f@

must@f@ Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Mustafa
    bende 15.000 bakımı için yıldırım a gitmiştim. motor yağını ekledikleri kocaman delikten yağı geçiremeyip bujilerin olduğu yerlere dökmüşler. şimdi o kısım acayip şekilde yağlanmış tozlarla dolu. rezil bir manzara var. ustaları da iyi değil. el fren kounda ses geliyor dedim seyahat sırasında, azarlarcasına "olmaz öyle şey o kadar ses olur" dediler. resmen dumur oldum ben. yıldırımı tavsiye etmem.

servis sonrası genelde istanbul genel müdürlükten arayıp memnuniyet anketi yapıyorlar. o zaman aramadılar ki şikayet edeyim. ama şikayet ettikten sonra servis ne kadar düzelir orasıda ayrı bir tartışma konusu.

30.000 bakımını da kuruçaylıda deneyeyim diyorum.

3. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    BİLGİ=>Ankaradaki AKİD PLAZA hyundaı servisinin yetkili belgesi iptal edilmiş,
    Artık her marka araca özel servislik yapılıyormuş...Herkesin bilgisine...

4. Emre

Emre Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,746
    Ad Soyad:
    Emre
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    doğru akid plaza artık hyundai yetkili servisi değil dikkatli olun garantiniz gitmesin .

5. alicann

alicann Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    kuruçayırlıyı tavsiye ederim
    Düzenleyen : alicann

6. ozgurkso

ozgurkso Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ben yıldırıma gittim fazla beklemiyorsun memnun kaldım.

7. canarkadas

canarkadas Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    2011 Modeli accent era'yı tüp takılı olarakaldım. 1500 km'de tüp ayarı yapılması gerekiyordu. Perşembe günü arabayı kullandığımda debriaj takılı kaldı. Cuma günü yeniden oldu.Arabayı satın aldım yere AKBAK'a telefon ettim
    Yoğun olduklarını söylediler haftaya gittiğim taktirde ve sabah erken saatlerde gider isem bakacaklarını söylediler. (arabayı satın almadan önce yaptığım incelemede aracı mesaiden önce vesonraservise bırakacağım yazıyordu internet sayfasında) Cumartesi günüKeçiören denMamak'a gitmek zorunda kaldım. Tıp Fakültesi caddesinin başında depriaj takılı kaldı. Yukarı çıkana kadar depriaj balatası çok kötü koktu ve araba gitmedi.Arabada yaşlı annem ve1 yaşında küçük çocuğum olduğunu söylediğim halde 3 saat sonra çekici geldi.Bana hiç bir belge vermeden aracımı aldı. Bana yakın servis yeri AKBAK olduğu haldeEskişehir Yolu'ndan Neziroğlu'ndanservis geldi. Aracın durumunu söyledim.bir gün sonra iletişime geceklerini söylediler. Ben de "aracın depriajının takılı kaldığını, tüp ayarınınyapılmasını ve far ayarlarının yapılmasnıdefaatla söyledim.

Bir gün sonra telefon ettiler. Aracınız hazır hemen gelin alın yoğunum bir gün sonra gelsem -hayır burası çok kalabalık hemen gelmenizgerekir...kredi kartı geçerli mi? evet dediler. Oraya gittiğimde ise benim kredi kartımın geçerli olmadığını söylediler. Bunun üzerine yürüyerek para çekmeye gittim. "Fakat ilgili yönetici parayı sonra da getirebileceğimi söyleyerek benimle gerçekten ilgilendi"
    Depriaj balatası değişti; Ben de: "Depriaj bazen takılıyor, bazen ise boşa çıkıyor dedim. onlar da depriaj balatası değiştiği için hepsine bakıldı denildi. Ben" tüp ve far ayarı yapıldı mı" dedim iki - üç kere evet yanıtını aldım..........

İki gün sonra Keçiören'den Sincan'a giderken, Yokuş yukarı ışıkları geçer geçmez depriaj boşaldı. çalışmadı. Servis elemanı yarım saatte geldi. depriajın bir vitasının çıktığını ve kendi servis aracından bir vita sökerek taktı.

Bir gün sonra sorun var mı? diye tekrar servise götürdüm aracı; Tüp ayarının yapılıp yapılmadığını sordum " onlar burada tüp takılmıyor bu nedenle tüp ayarı yapılmadığını, ya far ayarı neden yapılmadığı halde servisteki bayanın neden yapıldığı yönünde beyan da bulunduğunu söyledim. Yapılanlar hakkında bayanın bilgisi yok imiş................... O vidayı sıkan ve ya kontrol etmeyen kişi benim ve canımdan çok sevdiğim ailemin hayatını riske attı......... Sonuç kusura bakmayın, tüp ayarına bakmıyoruz sizini için ücretsiz yaparız.....................

8. canarkadas

canarkadas Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Neziroğlu'na götürdüğüm bir aracın vitası sıkılmadığı için yol da kaldım. Depriyaj dan ayağımı çeker çekmez boşa çıktı.
    Depriyaj balatasını değiştirdikleri zaman ya kendileri sıkmadı. yada önceden gevşek olan vidayı kontrol etmek akıllarına gelmedi.
    Serviste görevli bayan depriyajın değişirse ona da baktılar demesi, tüp ile far ayarının yapıldı demesi yapılmadığı halde,,,,

Aracınızı servisin haricinde bir yere götürürseniz aracınız GARANTİ DIŞI kapsamında kalır. Servise götürürseniz mesai bitecek diye çalışanlar vidaları kontrol etmez """" sizin ve ailenizin ve kaza esnasında kazaya karışanların hayatları tehlikeye girer.."

Tercih sizin ister garanti kapsamı değişmezin diye SERVİS'E götürebilirsiniz. " Araç Mamak'ta arızaya girdiği halde aracı aldığım ve yakın olan AKBAK değil neden se daha uzak olan NEZİROĞLU'na telefon edildi.

Araç tamir yerinde ki personelin hepsi iyi niyetli ve yardımcı oldular. Fakat yine de....................

9. canarkadas

canarkadas Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Neziroğlu'na götürdüğüm bir aracın vitası sıkılmadığı için yol da kaldım. Depriyaj dan ayağımı çeker çekmez boşa çıktı.
    Depriyaj balatasını değiştirdikleri zaman ya kendileri sıkmadı. yada önceden gevşek olan vidayı kontrol etmek akıllarına gelmedi.
    Serviste görevli bayan depriyajın değişirse ona da baktılar demesi, tüp ile far ayarının yapıldı demesi yapılmadığı halde,,,,

Aracınızı servisin haricinde bir yere götürürseniz aracınız GARANTİ DIŞI kapsamında kalır. Servise götürürseniz mesai bitecek diye çalışanlar vidaları kontrol etmez """" sizin ve ailenizin ve kaza esnasında kazaya karışanların hayatları tehlikeye girer.."

Tercih sizin ister garanti kapsamı değişmezin diye SERVİS'E götürebilirsiniz. " Araç Mamak'ta arızaya girdiği halde aracı aldığım ve yakın olan AKBAK değil neden se daha uzak olan NEZİROĞLU'na telefon edildi.

Araç tamir yerinde ki personelin hepsi iyi niyetli ve yardımcı oldular. Fakat yine de....................

10. SoysaL06

SoysaL06 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    237
    Ad Soyad:
    Mustafa SOYSAL
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Yeni İ30 1.6 CRDİ (2012-201X) GD
    Özkan bey akbakı bilmem neziroğlu düzgün bir servistir.

Yaşadığınız olay bence iş yoğunluğu yüzünden ilgili kişilerle muhattap olamamanızdan kaynaklanmış olabilir. Ama burada profesyonel davranması gereken siz değil servis yetkilileri olmalıdır. Zaten "0" aldığınız aracın debriyaj sorunu cıkarması zaten ilginç. Sizin yerinizde olsam Akbaka bir daha tel dahi açmazdım. Eminim siz aracı alana kadar 10 kere aramışlardır Fakat iş arıza uğraşa bindiğinde gördüğüm size her dediklerini yaptırmışlar

Üzücü bir durum. Bir önceki mesajda arkadas demiş yıldırıma gittim fazla beklemedim. Demekki boşmuş araba yokmuş. Yıldırımın ciğerini biliyorum hemen hemen bütün ustalarını tanıyorum. iyi bir servis ama neziroğlu yoğun bir servis bu duruma düşmeniz bence normal

Hani diyorlarya hangi servise gitmeliyim

Size en iyi hizmeti veren servise gidin. Akbak ve neziroğlunu silmişsinizdir sanırım.https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

11. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    akbak ta yıldırımda iyi değil kardeş neziroğlunun eskişehir yolundaki servisi en iyisi...Akbak ilgisiz zaten yıldırımdada sanayi gibi yani özel servis gibi ondada pek alaka yok.Ben neziroğlu eskişehir yoluna gidiyoum...

12. SoysaL06

SoysaL06 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    237
    Ad Soyad:
    Mustafa SOYSAL
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Yeni İ30 1.6 CRDİ (2012-201X) GD
    kardes adam zaten eskisehir yolu üzerindeki neziroğlundan yakınmıs https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

13. canarkadas

canarkadas Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    İkinci kez gidip vitaların vesaire tekrar kontrol edildikten sonra, hata bizde denildikten ve far ve tüp ayarı da yapıldıktan sonra yaklaşık bir aydır arabam da hiç bir sorun yok... Kullanım hatası diyorlardı. Şimdi de aracı kullanıyorum. Depriyaj balatası kokusu gelmiyor ve depriyaj ne boşa çıkıyor ne de takılı kalıyor. Benim can güvenliğimden ziyade ailemin ve kaza esnasında karşıdakilerin can güvenliklerini tehlikeye attıklarını düşünüyorum. Servis görevlilerinin;
    Ne kadar yoğun olurlarsa olsunlar daha dikkatli olmalılar, ben zaten acelem olmadığını söylediğim halde acele ettiler. ............ Söylenecek hiç bir şey yok, "ne kadar çok söylersen ne fark edecek!!!"

14. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    üşenip tam okumadan fikir yazmıştım sadeceneyse arkadaş sorunu yaşayalı zaten çok olmuş ve sonunda çözmüşlerde problemi...Eskiden akid en güzeliydi ama kapandığı için diğerlerini sevmiyorum eskişehir yoluna gidiyorum eski tanıdıklarda var sağolsunlar yardımcı oluyorlar
    Düzenleyen : mmt.88

Bu Sayfayı Paylaş