Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Ankara'da gidilecek servis

'İç Anadolu Bölgesi' forumunda hyundaı_era_06 tarafından 22 Ağustos 2007 tarihinde açılan konu

1. hyundaı_era_06

hyundaı_era_06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gifdoğrudur.akbak böyle işte,geçen gün zinarturgut arkadaşta gitmişmemnun kalmamıştı

2. zinarturgut

zinarturgut Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Akid Oto'dan bugün 13:30'a randevu aldım 30.000 km bakımı için. Ümit Bey sağolsun telefonda iyi karşıladı beni. İndirimde yaptı KDV dahil 330 TL (Polen filtresi dahil). İnşallah burası iyi çıkarda bizde gidecek servis bulmuş oluruz Ankara taraflarında... Akşam görüşlerimi bildirecem...

3. hyundaı_era_06

Alınan Beğeniler:
    9
    memnun kalırsın zinar dün özelden yazmıştım bişeylerhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

4. Gezgin_06

Gezgin_06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Arkadaşlar herkese merhaba. Geçen hafta 2005 model Hyundai Accent Admire 1.5 CRDİ satın aldım ve bu foruma üye oldum. Umarım faydalı paylaşımlar yaparız. Servis olarak Ankara Yıldırım (Şaşmaz) servisine gittim. Burada 110.000 km. bakımı yaptırdım. Bu kapsamda yağlar, filtreler ve genel kontroller yapıldı. Fatura 280-TL (KDV dahil) çıktı. Fiyatın az ya da çok olduğu hakkında bir fikrim yok ama güleryüzlü, ilgili, bilgili ve düzenli buldum bu servisi. Kendilerine ayrıca mesaj ile de teşekkür ettim. Arkadaşlara tavsiye ederim.

5. ajanhakan

ajanhakan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    hakan ajan
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    Bu cumartesi günü bende Yıldırım Servis'e gideceğiz (yakın olduğu için). Yalnız 280 YTL biraz fazla geldi. Donanımhaber'de 180-210 ytl civarında servisten çıkıyorlar (polen filtresi vs dahil)

6. hyundaı_era_06

Alınan Beğeniler:
    9
    AKİD'e git kardeş,benzinli aracının bakımı ilk bakımsa 150 civarına çıkar....

30,000 bakımıysa 180 liraya çıkar.bu kadar farka 7-8 km gitmeye değmezmi?

7. ajanhakan

ajanhakan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    hakan ajan
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Ben eryaman'da oturuyorum. Akid bana çok uzak kalıyor.

Aracı yeni aldık, herhangi bir bakıma ihtiyacı yok ama bir bakılsın istiyorum yağına suyuna.

8. hyundaı_era_06

Alınan Beğeniler:
    9
    aracın 2006-2007 model heralde kaç kmde?,kontrol için yıldırıma gidebilirsin ama bakım için uzakta olsa akid plazayı tercih etmeni tavsiye ederim.hem fiyat hemde memnuniyetlik açısından

9. ajanhakan

ajanhakan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    hakan ajan
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Yaklaşık 3 hafta önce aldık. Araç 2007 Select GP. Aracı 32.000km aldıkşu an 33.000km'de. Kontrol amaçlı gidiyorum, 2. vitese geçmede nadiren hafif zorlanması var, onun haricinde bir sorunu yok çok şükür. Emin olmak için götürüyoruz. Beğenmessem Yıldırım'ı bir sonrakinde Akid'e uğrarım ;)

10. by_elantra

by_elantra Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    slm bende bugün yıldırıma gittim bağaj lambası yanmıyordu geçerken uğradım çünkü 5 dk lık bir iş dedim bana sölediği 1 saat sonra elektrikcimizin işi var dendiği bende çok kısa bir işlem olduğunu zamanım olmadığını söledim elektrikcisinin meşgul olduğunu ve çağaramıyacağını söledi yani arkadaşlar basit iş diye sallandık vede koskoca serviste elektrikten anlayan bir kişi var galiba

11. hyundaı_era_06

Alınan Beğeniler:
    9
    Yıldırım servis en kötü servislerden biridir.Konuşmaları bile çok kabadır sanayi şivesiyle konuşurlar kibarlık yoktur.diğerleri öyle değil en azından akid plaza kesinlikle öyle değil.elemanları saygılı güleryüzlü kibar ve müşteriyi memnun etmek için olmayacak işi bile yapmaya çalışırlar.mesela o lamba için akide gitseydiniz (gerçi bulunduğu yer biraz ters ama)hemen ustanın işi olsa bile çağırıp sizin işinizi hallettirirlerdi..."servis anlayışı budur işte" derdiniz....

12. Gezgin_06

Gezgin_06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Hiçbir servis babamızın değil ya da menfaat ilişkimiz yok. Burada yazılan görüşler kişilerin kendini bağlar. Ezberden yapılan yorumlara katılmıyorum. Sanayi şivesi ile konuşmaları iyi iş yapmadıkları anlamına gelmez, ayrıca hiçbir insanın şivesi nedeniyle böyle bir yoruma tabi tutulması çok ayıp. Servise çatkapı gittiğin zaman işin hemen olacak diye bir kural yok. Senin elektrik işin var diye usta bir başka aracı bırakıp niye gelsin. Bu yarım bıraktığı araç senin aracın da olabilr. O zaman kızmazmısın ustaya neden benim aracın işini bitirmeden başka araca gittin diye. Lütfen bencil olmayalım. Gerekirse bir saat beklenecek. Yıldırım isimli servise gitmeden önce, internet sitesinden ya da telefonla randevu alın, randevulu gittiğinizde aracınız o saatte kabul edilmediyse o zaman yorum yapın.

Düzenleyen : Gezgin_06

13. alpozturk2002

alpozturk2002 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Valla Adana da Ertuğrul Oto ya hayran kaldım. Süper hizmet.

14. Gezgin_06

Gezgin_06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Antalya ve Adana' nın İç Anadolu bölgesinde olduğunu bilmiyordum. Arkadaşlar lütfen konu başlıklarına uygun yerlere konu açalım veya cevap verelim ki herkes aradığını daha çabuk bulsun.

15. hyundaı_era_06

Alınan Beğeniler:
    9
    Kardeş ben 14-15 yıldır hyundaı markasının içindeyim ankara başta olmak üzere birçok memleketteki servisleride gezdim.Yıldırımada kaç kez gittim.Hatta sahibinide tanıyorum oturduğu binanın adresinide vereyim istersen.Onlarda yetkili servis olacak kabiliyet yok,ama kazara zamanında aldılar servisi işte...önceki yerleri sanayi sitesinde 2 tane dükkanı birleştirilip yapılmış en fazla 200 mkarelik bir yerdeydi.İlk açıldığı günden beri kaba konuşmalarını,umursamaz haraketlerini ve müşteriyi baş belası olarak görme haraketlerini bir türlü değiştiremediler.Elektrikçi olayındada tamamen haksızlar,bir ampül takmak için elektrikçilerini çağırmıyorlarsa düşün artık.....Servis dediğin her müşteriye eşit davranır ve hepsini memnun etmeye çalışır,bir ampül takmayı umursamayan servise o adam bi daha gidermi?Bu bencillik değil,benden müsade alınmasa bile bir ampül için 2 dk benim arabamın işini bırakmasına niye kızayımki?

Daha geçen gün ön plakam düştü,ordan geçyordum uğradım plakalık istedim bir plakalığı vermek kaç dk sürer?servise girdim,yanımdan geçiyorlar buyrun demiyorlar sanki biz oranın elemanıymışız gibi.birini çevirip söyledim tamam dedi ama yarım saat bekletmeye kalktılar,sizin vereceğiniz plakalığa dedim çıktım sanayide bir yerde bulup taktım.

Yani yıldırım yukardada dediğim gibi yetkili ama özelden farkı yok.eskiden yetkili olan mega center bile ondan daha iyiydi....

16. basturk06

basturk06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Arkadaşlar bence servise hiç gerek yok bu forumdan bi abimiz starex almış geldi yanıma ben sanayide oto test işi yapıyorum serviste filtreler baskı balata vs. 800 e yakın fiyat çıkmış aynı şeyleri burda ben tanıdığım iyi, bir numara ustaya yaptırdım yağ değişimi herşey baskı balatayı sonra yaptıracam dedi 190 tl verdik baskı balata dahil hepsi orjinal parça buarada 550 tl ya ne gerek var servise parça garantisi içinmi bozulsun parçada göreyim garantiyi kendi şahsi görüşüm bence servis=para tuzağı

Bu Sayfayı Paylaş