Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

ANKARA KIŞ BULUŞMASI (2011-2012)

'Sosyal Aktivite ve Organizasyonlar' forumunda vedatkanka tarafından 25 Kasım 2011 tarihinde açılan konu

1. PalioGo

PalioGo Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0

abi tava benden yağda benden bende meyve falan alayım mandalina/elma falan olur mu ? Yada sen bana sunu getir de onu getirem :) eksik ne su an için ?

2. vedatkanka

vedatkanka Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Tamam mandalina, portakal, elma vs. tava, sıvı yağ. Gerisini takıl kafana göre :) Fazla birşeye gerek yok. Gerekirse markete gideriz ordan :)

3. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Bu arada katılacak arkadaşlar mümkünse Vedat abiye cep numaralarını ulaştırabilirlerse çok iyi olur. O gelecekti gelmedi, acaba bulamadılar mı gibi sorular oluyor genelde. Ayrıca mekanda bir sıkıntı olabilir, kişilere acilen ulaşmak isteyebiliriz. Ne olur ne olmaz cep numarası lazım.

4. M.Aksoy

M.Aksoy Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    33
    Ad Soyad:
    Mevlüt Aksoy
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Tucson (2015–20XX) TL
    Ordaki Mangallara güvenme , Onlar mangal değil, sadece mangalı koymak için yapılmış yer. Ne ızgarası var nede mangallık yanı. Elinde olan varsa Mangal ızgarası getirmeyi sakın unutmasın. Ben mangalı ve bir tane üstünü getirecem Kömür getirmek isteyen getirsin.

5. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ben en son gittiğimde sağlamdı onlar :D Izgarası falan da vardı, demek ki zamanla çeşitli çalışmalar yapmış ziyaret edenler.

6. M.Aksoy

M.Aksoy Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    33
    Ad Soyad:
    Mevlüt Aksoy
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Tucson (2015–20XX) TL
    2 Gün önce ben gittim oraları kolaçan ettim. Hatta Foruma resim koymuştum. Park yönünden hiçbir sıkıntı olmaz. Zaten birde sabah gideceğimiz için boş olur. Yani herhangi bir sıkıntı yaşanacağını sanmıyorum. Yalnız Kış Mevsimi olması nedeniyle suları kapatmış olabilirler. Arkadaşlar araçlarının arkasına 5 Lt lik su alırlarsa çok iyi olur sıkıntı çekmeyiz.

7. emre_1453

emre_1453 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    11
    Ad Soyad:
    Emre CANLI
    Yaşadığınız Şehir:
    14-BOLU
    Abicim hiç sorma bu aralar babam çok yoğun ben geçen hafta perşembe cuma bi kaçamak yaptım eve sabah 7 de gidiyor işe akşam 9da geliyor eve haftasonu da çalıştırıyorlarmış.Durumlar sıkıntılı...
    Dün akşam aradığında da torunu (yeğenimhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif) hastalanmış onu acile götürmüşler.Sana haber vermemi söyledi de fırsat bulup nete bile giremiyorum doğru düzgün.

8. 4polat

4polat Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ad Soyad:
    Mehmet POLAT
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Aktif, dinamik, heyecanlı Aslan Mustafa, ben de seni ve diğer arkadaşları görmekten/tanımaktan mutlu olacağım kardeşim...https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

9. vedatkanka

vedatkanka Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Arkadaşlar, buluşmaya gelen her arkadaş aşağıdaki malzemelerden getirebilir. Fazlasını birdaha ki buluşmaya saklarız;
    *Ekmek (herkes tüketebileceği kadar getirsin) *Su (bagajlara 5LT.) piknik bölgesinde kış sebebiyle su kesik. *İsteyen tavuk kanat,baget yada but (tüketebileceğiniz kadar) *İsteyen sucuk *Sabah için ayaküstü atıştırmalık (simit,poğaça, krem peynir, kaşar) *Kola,fanta,meyve suyu(kutu tipi alınırsa iyi olur) *Peçete, kolonyalı mendil *Plastik çatal, bardak, tabak *Rende, bıcak (Salata yapmak için) *Salata malzemesi (kıvırcık, havuç,marul,limon,roka,tere) *Meyve (Mandalina, portakal, elma, muz vs) *Oturmak için minder. *Mangal kömürü (Siz getirin, kullanılmayan geri gider) *Tel ızgara (Evinde olan herkes getirsin) *Fotoğraf makinesi (Kimlerde varsa getirsin) *Varsa wireless internetli notebook, laptop (Mustafa bu iş senin) *Plaka çerçevesi ve nazarlıklar (Erçin bu iş senin) *Balıklar en az 5 kg. (Mevlüt abim bu iş sende) *Semaver (Mevlüt abiden) *Patates salatası (Muharrem abimden, bu sefer söz kaçırmayacağım)

Arkadaşlar aklıma gelenleri yazdım, listede unuttuğum veya gözden kaçırdığım birşey varsa lütfen ilave ediniz. Yukarıdaki listeye isteyen arkadaş bütçesine, gönlünden geçene göre katkıda bulunsun. Zaruri değildir. Dedik ya önemli olan kendinizi getirin.
    ÖNEMLİ NOT : Arkadaşlar malum mevsim kış, lütfen aşırı süratten, hatalı sollamadan, kurallara muhalefetten kaçının. Yerler ya ıslak yada buzlu. Bu güzel buluşmayı tatsız ve moral bozucu haberler alarak kimse bozmak istemez. Öncelikle herkes ailesine karşı sorumlu. Kurallara uyalım hayatta kalalım.

10. adnan20

adnan20 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    72
    Ad Soyad:
    ADNAN EĞDİR
    Yaşadığınız Şehir:
    20-DENİZLİ
    Araç Modeli:
    Elantra (2001-2006 ) XD-XD2
    s.a Vedat kardeşim maşallah hiç bir detayı atlamamışsınhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif
    Eğer tüm bu uyarılara rağmen birşeyleri eksik getiren olursa vay halinehttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gifhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif

11. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Vedat abi geçen buluşmadaki tripod senin miydi ? Onu da getirebilirsen harika olur, yoksa ben bi tane ayarlamaya çalışayım.

12. vedatkanka

vedatkanka Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Sen ayarlasan iyi olur :) bizim yumurcaklar onun dişlilerini kırmışlar :) sakat, ben yinede getirim öylede iş görür. Ama sen yinede ayarla :)

13. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Şirket yolları taştan bugün o zaman :D Umurla Hyundai tarafına gidiyoruz, plaka altlıkları ve nazarlıkları alayım :)

14. vedatkanka

vedatkanka Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Aleyküm Selam Adnan hocam. Keşke sende gelebilsen yanımıza. Çok sevinirim. Ama kalbin bizimle onu hissediyorum. İnşallah birgün buluşmak nasip olur.

15. vedatkanka

vedatkanka Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    <div style=": rgb(248, 248, 252); font-family: 'Times New Roman'; font-size: medium; ">GÜNCEL LİSTE <div style=": rgb(248, 248, 252); font-family: 'Times New Roman'; font-size: medium; ">
    <div style=": rgb(248, 248, 252); font-family: 'Times New Roman'; font-size: medium; ">16 ARALIK 2011 CUMA <div style=": rgb(248, 248, 252); font-family: 'Times New Roman'; font-size: medium; ">
    <div style=": rgb(248, 248, 252); font-family: 'Times New Roman'; font-size: medium; ">Katılacağım diyen arkadaşlar bu mesaja alıntı yapıp, <div style=": rgb(248, 248, 252); font-family: 'Times New Roman'; font-size: medium; ">listeye ismini eklesin lütfen; <div style=": rgb(248, 248, 252); "><div style="font-family: 'Times New Roman'; font-size: medium; ">
    <div style="font-family: 'Times New Roman'; font-size: medium; ">1.Mevlüt AKSOY <div style="font-family: 'Times New Roman'; font-size: medium; ">2.Falcon (2 kişi) <div style="font-family: 'Times New Roman'; font-size: medium; ">3.SoysaL06 <div style="font-family: 'Times New Roman'; font-size: medium; ">4.Nightfish <div style="font-family: 'Times New Roman'; font-size: medium; ">5.Umur (+1) Civic'ci bi arkadaşımı getirecegim. :) 6.Sportmen 7.Emre_1453 <div style=": rgb(248, 248, 252); font-family: 'Times New Roman'; font-size: medium; ">8. ozgur.kivanc ve arkadaşları <div style=": rgb(248, 248, 252); font-family: 'Times New Roman'; font-size: medium; ">9.ankarali2010 <div style=": rgb(248, 248, 252); font-family: 'Times New Roman'; font-size: medium; ">10.PalioGO <div style=": rgb(248, 248, 252); font-family: 'Times New Roman'; font-size: medium; ">11.vedatkanka (2 kişi) <div style=": rgb(248, 248, 252); font-family: 'Times New Roman'; font-size: medium; ">12.gilhan <div style=": rgb(248, 248, 252); font-family: 'Times New Roman'; font-size: medium; ">13.murtezasahin
    14.perfec

16. vedatkanka

vedatkanka Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Arkadaşlar, buluşmaya gelen her arkadaş aşağıdaki malzemelerden getirebilir. Fazlasını birdaha ki buluşmaya saklarız;<div style=": rgb(248, 248, 252); ">
    <div style=": rgb(248, 248, 252); ">*Ekmek (herkes tüketebileceği kadar getirsin) <div style=": rgb(248, 248, 252); ">*Su (bagajlara 5LT.) piknik bölgesinde kış sebebiyle su kesik. <div style=": rgb(248, 248, 252); ">*İsteyen tavuk kanat,baget yada but (tüketebileceğiniz kadar) <div style=": rgb(248, 248, 252); ">*İsteyen sucuk <div style=": rgb(248, 248, 252); ">*Sabah için ayaküstü atıştırmalık (simit,poğaça, krem peynir, kaşar) <div style=": rgb(248, 248, 252); ">*Kola,fanta,meyve suyu(kutu tipi alınırsa iyi olur) <div style=": rgb(248, 248, 252); ">*Peçete, kolonyalı mendil <div style=": rgb(248, 248, 252); ">*Plastik çatal, bardak, tabak <div style=": rgb(248, 248, 252); ">*Rende, bıcak (Salata yapmak için) <div style=": rgb(248, 248, 252); ">*Salata malzemesi (kıvırcık, havuç,marul,limon,roka,tere) <div style=": rgb(248, 248, 252); ">*Meyve (Mandalina, portakal, elma, muz vs) <div style=": rgb(248, 248, 252); ">*Oturmak için minder. <div style=": rgb(248, 248, 252); ">*Mangal kömürü (Siz getirin, kullanılmayan geri gider) <div style=": rgb(248, 248, 252); ">*Tel ızgara (Evinde olan herkes getirsin) <div style=": rgb(248, 248, 252); ">*Fotoğraf makinesi (Kimlerde varsa getirsin) <div style=": rgb(248, 248, 252); ">*Varsa wireless internetli notebook, laptop (Mustafa bu iş senin) <div style=": rgb(248, 248, 252); ">*Plaka çerçevesi ve nazarlıklar (Erçin bu iş senin) <div style=": rgb(248, 248, 252); ">*Balıklar en az 5 kg. (Mevlüt abim bu iş sende) <div style=": rgb(248, 248, 252); ">*Semaver (Mevlüt abiden) <div style=": rgb(248, 248, 252); ">*Patates salatası (Muharrem abimden, bu sefer söz kaçırmayacağım) <div style=": rgb(248, 248, 252); ">
    <div style=": rgb(248, 248, 252); ">
    <div style=": rgb(248, 248, 252); ">Arkadaşlar aklıma gelenleri yazdım, listede unuttuğum veya gözden kaçırdığım birşey varsa lütfen ilave ediniz. Yukarıdaki listeye isteyen arkadaş bütçesine, gönlünden geçene göre katkıda bulunsun. Zaruri değildir. Dedik ya önemli olan kendinizi getirin. <div style=": rgb(248, 248, 252); ">
    <div style=": rgb(248, 248, 252); ">ÖNEMLİ NOT : Arkadaşlar malum mevsim kış, lütfen aşırı süratten, hatalı sollamadan, kurallara muhalefetten kaçının. Yerler ya ıslak yada buzlu. Bu güzel buluşmayı tatsız ve moral bozucu haberler alarak kimse bozmak istemez. Öncelikle herkes ailesine karşı sorumlu. Kurallara uyalım hayatta kalalım.

17. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
  18. vedatkanka

vedatkanka Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
  19. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Tamam abi sen bilirsin, pek ihtimal vermiyorum ne yalan söyleyeyim.

20. vedatkanka

vedatkanka Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Üye adını yazdırmış, kendisinden bir talep olmadan silmeyelim derim. Gelemezse de canı sağ olsunhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

Bu Sayfayı Paylaş