Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Ankara Hyundai Yetkili Servisler !

'İç Anadolu Bölgesi' forumunda muhendus tarafından 8 Aralık 2014 tarihinde açılan konu

1. ftamirci

ftamirci Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    45
    Ad Soyad:
    Faruk Tamirci
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD
    ilk çıktığında blue kartı akbaktan 6 tl ye almıştım. diğer kartı ücretsiz veren servisler zaten yaptıkları bakım ücretinden çıkarmışlardır kart parasını. kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez misali.

2. e_uzun

e_uzun Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    329
    Ad Soyad:
    Ebubekir uzun
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Kart dediğiniz nedir ki parasal değeri var

C6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3. muhendus

muhendus Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,209
    Ad Soyad:
    Safak Y.
    Yaşadığınız Şehir:
    ALMANYA
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Ata servise çok olumlu konuşan olmadı, gerçi bu zaten periyodik bakım yapılacak işlemler hep belli, bu yüzden en uygun fiyatı veren ve diğer arkadaşlar tarafından da tavsiye edilen Yıldırım Hyundai den randevu alacağım.

Herkese çok teşekkürler, bakım sonrasında da tecrübelerimi buradan aktarırım.

4. muhendus

muhendus Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,209
    Ad Soyad:
    Safak Y.
    Yaşadığınız Şehir:
    ALMANYA
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Merhabalar, bugün Yıldırım Hyundai'de bakımımı yaptırdım. Arkadaşlar orada bulunduğum süre boyunca gayet ilgi alakalı ve bilgiliydiler. Fiyat konusunda da makul davrandılar. Hatta şöyle söyleyeyim Ata Hyundai'nin sadece 45bin bakımı için söylediği rakam civarına Yıldırım'da hem 45bin bakımım yapıldı hem de ön fren balatalarım değiştirildi.

Ayrıca Ata'nın Blue Card için istediği 6 TL yerine Yıldırım'da hediye edildi ve üzerine Kış Bakım Seti hediye edildi. İç dış yıkama zaten standart olarak yapılan uygulama.

Deneyimimi sizlerle de paylaşmak istedim, tavsiye ederim.

e_uzun bunu beğendi.
  5. sportmen

sportmen Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    73
    Ad Soyad:
    Talha_Celal
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    Ankara'da Yıldırım en ekonomik servistir. Ama eğer garantinin önemli olmadığını düşünürseniz özel servis olarak çok iyi ustalar var. Hem de çok ekonomik...

6. e_uzun

e_uzun Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    329
    Ad Soyad:
    Ebubekir uzun
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Tavsiyemizde haklı çıktık :)

C6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. muhendus

muhendus Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,209
    Ad Soyad:
    Safak Y.
    Yaşadığınız Şehir:
    ALMANYA
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Teşekkürler hocam, gerçekten tavsiyenizde haklı çıktınız, çok sağolun :)

8. kbugraunal

kbugraunal Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    Buğra Ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    İ20 GB 1.2 MPI (2014-2020)
    Bakımınızı yaptırmışsınız ama ben yine de yazayım. Ata'dan hiç memnun kalmadım. Senli benli hitap şekilleri, burundan kıl aldırmamacalar, işini düzgün yapmama (hem de 3-4 kere tembih etmenize rağmen)... Neziroğlu'na gittim geçen ay, şoför tarafındaki, kapıyı kilitleyen üçgen şeklindeki tuş bozulmuştu ayrıca sağ ayna iç kapağından da trim sesi geliyordu. İki sorunla da gayet güzel ilgilendiler, trim sesi için 2-3 kere test sürüşü yapıldı. Bugün de yine bir parça için gittim, yine aynı şekilde hitap şekillerinden ustaların tavrına kadar her şey çok iyiydi. Öneririm.

9. esdadas

esdadas Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ad Soyad:
    Mehmet Kral
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Blue 1.6 CRDI (2011 -201X) RB
    Aracım 2012 blue mode plus, ata hyundaiden aldım, 10.000 bakımı neziroğlundan yaptırdım en ucuz fiyatı verdiği için, 20.000 bakımı ata dan yaptırdım ,şimdi 30.000 bakım geldi ve ankarada nezioğlu kapandığı için 3 seçenek var, akbak-ata-yıldırım. 3ünden de fiyat aldım- akbak-650 TL ama fiyatta yardımcı olurz dedi, ata 610 son fiyat dedi, yıldırım 590 son fiyat dedi.Birde zonguldak ereğli simge oto dan fiyat aldım orasıda direk 550 TL ama fiyatta yardımcı oluruz gel abi dediler.
    Ata hyundai ye çok gittim, aksesuar taktırmak, bakım vs. için.İlgili görünüp özensiz çalıştıklarını açıkca söyleyebilirim, aracıma bagaj krom çıtası taktırdım bi tarafı yapıştı diğer tarafını yapıştıramadıkları için havada kald, ha diyince servise gidilmediği için 1 ay sonra gittim silikon sıkmışlar kaba bir işçilikle ama oda tutmadı, en son kendim özel bir yapıştırıcı ile yapıştırdım.
    Direksiyon simitinde boya atma sorunu yaşadım,gittim garantide değil dediler para verdim aldım vidasını fazla sıktıkları için yine boyası attı,az daha sıksa vida ön taraftan çıkacakmış nerdeyse...
    Serviste bakım yapılırken kapı cam çıtası üstündeki kaplamayı yırtmışlar,yırtılan yerden kaporta görünüyordu, kendim karbon folyo alıp yaptım,
    Geçenlerde mesaj gelmiş hyundaiden ücretsiz chekup ve sürpriz hediyeler diye, gittim araca chekup yaptırdım ama hediyeleri vermediler, telefon ettim boşver abi önemli bişey değildi zaten diyip geçiştirdiler,bu samimiyetleri beni öldürecek bi gün.
    Kısacası neziroğlunun kapanmasıyla biraz daha cesaretlendiler çünkü merkezde atadan başka servis kalmadı, o yüzden bunun farkındalar ve ona göre davranıyorlar.Bu yüzden ben sanırım bu sefer Yıldırım a gidicem 30.000 bakım için.

10. muhendus

muhendus Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,209
    Ad Soyad:
    Safak Y.
    Yaşadığınız Şehir:
    ALMANYA
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Hocam Yıldırım Hyundai'de servis danışmanı Alper Bey var, kendisiyle görüşün, telefonda son fiyat dediklerinin de altına inebilirler. İlgili, alakalı ve titiz çalışıyorlar, tavsiye ederim.

11. serkan2060

serkan2060 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    18
    Ad Soyad:
    Serkan ceylan
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.6 (2006-2012) MC
    Kendime bir arabalı kriko aldım yağını radyatör antifirizini frena balatalarını filan hep kendim değiştiriyorum diğer ağır bakımlara da triger ve diğer kayışlar olsun tanıdık bir özel servis var ona gideceğim araba yeni zaten ileride 26 binde geçen sene girdim 45 bin bakımına araba 15 binde idi bu sene 60 bin bakımı var 25 binde daha araba fiyata baktım geçen 753 lira aman kalsın dedim yağ yağ filtresi haricinde 2 tane kayış değişecek oda en fazla 50 lira adamlar işçilik saat parasından götürüyorlar valla

12. Umr

Umr Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    396
    Ad Soyad:
    Veccii
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.6 (2003-2005) LC
    Yıldırım sıfır satış olmadıgından sadece servis oldugundan arza vs vs işlerinde oldukca başarılılar.Bence onlara görürün 1 kere yaptırdıgınız bişey için bidaha ugramıyorsunuz.Sizin sıkıntılarınızıda dinliyolar ona görede çözüm üretiyolar.

13. Mustafabay

Mustafabay Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Mustafabay
    Yaşadığınız Şehir:
    42-KONYA
    Araç Modeli:
    Yeni i20 1.0 TGDI (2014-202x)
    Yeni i20 10000 km arabamdan ses gelmesi üzerine servise gittim v kayışı değişecegini söylediler siparis verip 2 3 güne gelir dediler 7. gun aradım gelmediğini bulunmadığını söylediler gelmesi için süre vermeyiz dediler. Bole bi sıkıntıyla karsilasan varmi bilgisi olan.

14. Blue-Tuscani

Blue-Tuscani Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1,089
    Ad Soyad:
    Özgür
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Tucson (2015–20XX) TL
    Hangi servis söyledi bunu? Genelde İstanbul stokta var ise gün verirler fakat kore den gelecekse gün vermemeleri normaldir. İstanbul stokta bulunup bulunmadığını stoktan görüp ona göre bilgi verirler.İstanbul stokta yok kore den gelecek mi dediler size?

15. Mustafabay

Mustafabay Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Mustafabay
    Yaşadığınız Şehir:
    42-KONYA
    Araç Modeli:
    Yeni i20 1.0 TGDI (2014-202x)
    Istanbul veya Kore falan demediler abi sadece gelmemiş ve yokmuş dediler ata servis başka bişey demedi.

16. Blue-Tuscani

Blue-Tuscani Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1,089
    Ad Soyad:
    Özgür
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Tucson (2015–20XX) TL
    Ata dedin beynim durdu zaten.Kötülemek için olmasın ama benim hiç iyi anılarım yok o serviste.Servis stok durumunu müşteri ile paylaşır.İstanbul stok durumuna bakar var ise gün verir yok ise genelde kesin tarih verilmez.

17. Larano

Larano Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    61
    Ad Soyad:
    Omer Efe
    Yaşadığınız Şehir:
    18-ÇANKIRI
    Araç Modeli:
    Accent Blue 1.6 CRDI (2011 -201X) RB
    Sanıyorum en iyisi Yıldırım Servis gibi Ankara da. Bende ikinci el aracımı alıp (70.000 km de) bir gidecegim bakalım. Garanti süresinde oldugundan şuan için özel servis düşünmüyorum. Fiyat problem degil, can taşınıyor yeterki işlerini düzgün yapsınlar.

18. ilkerdiyebiri

ilkerdiyebiri Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    80
    Ad Soyad:
    İLKER S.
    Yaşadığınız Şehir:
    37-KASTAMONU
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Arkadaşlar Şaşmaz'da Altınsoy Yetkili Servis var. Hafta sonu oraya gitmeyi düşünüyorum. Önerir misiniz?

Bu Sayfayı Paylaş