Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

ankara hyundai satış ve servis rezilliği...

'Hyundai'den Şikayetler / Talepler / Teşekkürler' forumunda Nihan Özyurt tarafından 4 Eylül 2015 tarihinde açılan konu

1. OFC

OFC Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Ömer Faruk Çelik
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    İX35 (2009-201X)
    Hyundai araçlarda kullanılan daiichi marka multimedya sistemi gerçekten çok kötü bir ay gibi bir sürede arızalanıyor. Araç alırken buna dikkat edilmesini tavsiye ederim. Bende eylül başı sıfır km ix35 aldım multimmedya bir ayda arızalandı. Hyundai servis soküp daiichi servisine gönderdi. Hyundai servis ne işe yarıyor anlamadım. Satarken orjinal demeyi biliyorlar.

2. onursumer

onursumer Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1,202
    Ad Soyad:
    Onur Sümer
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    İ30 1.6 CRDİ (2007-2012) FD
    geçmiş olsun , malesef bazı bayiler , patron ve çalışanları ciddi anlamda sıkıntılı olabiliyor sizede oylesi denk gelmiş

araçta yaşadığınız problemlerin çoğu nadir kaşılaşılan problemler bana kalırsa gene servis ve ilgisizlık kaynaklı oluşan şeyler , garanti kısmı tamamen servis yonlendirmesi ile işlediğinden ordaki arkadaşların sorumsuzluğu

aynı zamanda hyundai ye direk bayiyi şikayet edersenizde iyi olur diye düşünüyorum

3. OFC

OFC Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Ömer Faruk Çelik
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    İX35 (2009-201X)
    Hyundai genel merkeze şikayette bulundum. Onlar şikayeti servise yönlendiriyorlar ancak servisler, daiichi marka multimedya arızaları konusunda hiçbirşey yapamıyorlar cıhazı soküp daiichi servisine göndermek dışında. Bir hafta oldu bekliyorum. Neyi test ediyorlarsa bir türlü cıhazı tamir edemediler. Bence servislerin hepsi aynı hyundai nin bu markayı acilen değiştirmesi gerekir.

4. Asel Kaan Efe

Asel Kaan Efe Moderatör

Alınan Beğeniler:
    23,091
    Ad Soyad:
    Ahmet DEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    İ20 PB 1.2 MPI (2008-2014)
    Hocam maaşaallah siz arabayı yeniden sıfırlamışsınız evet karar verdim servis değiştirip gıcık olduğun servise cephe alacaksın evet bu sene aynen böyle yaptım Tarsus değil Anamur Yetkili Servise gidip 30 bin bakımını yaptırdım ve Anamurun yollarında çektiğim tüm eziyeti bana Anamur Servis unutturdu. Tavsie ediyorum servisi değiştirin gitsin.

iPhone 5C cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi.

Unicorn bunu beğendi.

Bu Sayfayı Paylaş