Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

ankara hyundai satış ve servis rezilliği...

'Hyundai'den Şikayetler / Talepler / Teşekkürler' forumunda Nihan Özyurt tarafından 4 Eylül 2015 tarihinde açılan konu

1. Sadettin

Sadettin Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1,300
    Ad Soyad:
    Sadettin E.
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Fiat
    Öncelikle çok geçmiş olsun. Can sıkıcı bir durum fakat olabiliyor bu tarz şeyler. Fakat forumda bu kadar gaddarca size yorum yapan arkadaşlara saldırmayın lütfen. Burada herkes tecrübelerini aktarıyor. Sorumlu onlar değil. Hyundai de değil. Sorumlusu gittiğiniz servis. Başka bir servise gidin işiniz hallolacaktır. Birde her zaman için sakin olmakta fayda var. Üslup önemli. "Söz ola kestire başı, söz ola bitire savaşı."

Asel Kaan Efe ve Nihan Özyurt bunu beğendi.
  2. cenker_baba

cenker_baba Guest

Geçmiş olsun hakkınızı aramanız en doğal hakkınız ben suan inanlar otomotiv hyundai servisindeyim ilgi alaka ve hizmet süper sizin sorununuz marka ile değil servis ile olmalı Tüm markayı kotulemek haksizliktir başka servise veya hyundai Assan ile gorusmelisiniz gerekirse dava açın hicbiryerden sonuç alamazsınız o zaman markaya yüklenince lütfen iyi olan bayii ve servislerin işine sebeb olmak istemezsiniz çünkü sizin sorununuz servis ile

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Asel Kaan Efe bunu beğendi.
  3. ftamirci

ftamirci Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    45
    Ad Soyad:
    Faruk Tamirci
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD
    öncelikle geçmiş olsun. başınıza gelen gerçekten talihsizlik. ankarada ata,neziroğlu,akbak,yıldırım servisleri var. siz hangisinde böyle terbiyesizce bir sorun yaşadıysanız diğer servislere gidin, muhakkak çözüm bulacaklardır. bulmazlarsa servisiz sorumsuzluğu olur. hyundai assana müracat edin, oradanda çözüm bulamazsanız hukuki yollara başvurursunuz.
    2011 model elantra aracım var, garantisi dolmak üzere. daha bu hafta içinde yıpranan kontak anahtarım ankarada serviste garantiden ücretsiz olarak yenisiyle değişti. hyundainin 5 yıl ultra garanti vermesi boşuna değil diye düşünüyorum. daha öncede yine garantiden, ankarada başka bir hyundai servisinde 4 amortisör ve yay, arka cam önü plastiği, direksiyon tıkırtı burcu, arka park sensörü (1 adet) garantiden değişti. hiç sorun çıkarmadılar, bayağıda yardımcı oldular. hiç birisiylede akraba, arkadaş vs. değilim.
    burada markayı,modeli kötülemekten ziyade sizin sorun yaşadığınız servisi belirtmeniz daha iyi olur kanısındayım. bugüne kadar bmw, honda, toyota servislerinede gitmiş biri olarak şunu söyleyebilirimki, genel olarak inanın hyundai servisleri pek çoğundan daha iyidir.
    inşallah sorununuz bir an önce çözülür.

Asel Kaan Efe ve Nihan Özyurt bunu beğendi.
  4. koreci

koreci Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,716
    Ad Soyad:
    ramiz seymen
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD
    Ankaradaki hangi bayii ?

Adı yazmıyor galiba ben mi göremedim ?

Keşke üye olsada birde onu bir dinlesek...

Bu tarz durumlarda her iki tarafı dinlemek önemlidir...

MehmetHan ve Ersin bunu beğendi.
  5. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
    malesef azda olsa böyle servisler mevcut, benzer olaylar benimde başıma geldi, özellikle "sahibiyim" diyen kişinin tavrı çok tanıdık geldi bana aynısından Gebze'de de mevcut, ama yapacak bir şey yok. şikayet filan onlar boş hiçbir şey olmuyor, Hyundai'nin müşteri hizmetleri süs için var. yapabileceğiniz tek şey başka servise gitmek, insanların anlayışları değiştirmekle uğraşmaktansa, anlayışlı insanlara yönelmek daha kolay. en azından ben öyle yapıyorum, yanı başımda olan benzer yetkili servise gitmektense daha uzakta İstanbul'da daha iyi hizmet aldığım servise gidiyorum. sizde öyle yapın. yanlışta ısrar etmeyin.

Nihan Özyurt bunu beğendi.
  6. Nihan Özyurt

Nihan Özyurt Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    Ad Soyad:
    Nihan Özyurt
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Diğer Modeller

7. Nihan Özyurt

Nihan Özyurt Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    Ad Soyad:
    Nihan Özyurt
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Diğer Modeller
    Kusura bakmayın büyük harfi ben dikkatli okunması için yazarım dikkat cekmektir amac bağırmak değil.
    Ayrıca buradan ilgilendiginiz içinde teşekkür ederim. Yaşadığım yere en yakın yer diye gidiyordum ama tavsiyelere uyacagim araç satılana kadar.

Malesef bundan sonra her satıcıya yalancı gözüyle bakacağım çünkü güven tek kullanımlık.
    Bir yerlerin sahibi olmak demek bir sorun oldugunda git kime şikayet edersen et tavrinda olmak degildirki bende her musteri gibi alelade arac almaya para kazandırmaya gitmiş biriyim.
    Evet tüketici mahkemesine hafta başı basvuracagim doğru.
    Çünkü satmak demek onume 200sayfa kagit koyup açıklama yapmadan imzala demek değildir. Sadece satış için birkac evrak imzalamaniz gerekiyor e tamam imzalayalım ama demiyorki nihan hanim bu böyle bu sunun icin burayada imza atalım buda şunun için söylesin sonra eline koz geçmiş gibi imzalariniz var demeleri yanlış. Neyin imzası? Bana aciklamdan imza attirdiniz bende arac alıyorum diye attım imzayı öyle dediler ama neye imza attım verdikleri sözleri tutmayacaklarina dair kağıda mi? Bu resmen yaşlı gozleri az gören bir nineye evini elinden almak için imza attıran kötü evlatlar vardirya aynı onun gibi oldu. Soz ile başka imza attirirken başka.
    Ben delimiyimde geldim buralara kadar yazdım? Kişisel algiladigimdan değil demekki bir sorun olsa herkes aynı muameleye gorecek fikrine kapildigim için... satıyorum aracimi kim alirsa alsın birdaha tövbe

8. Nihan Özyurt

Nihan Özyurt Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    Ad Soyad:
    Nihan Özyurt
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Diğer Modeller
    Ama hundayi markası adı altında yapıyor. Sizce çalıştığı markaya saygısı olan biri boyle davranir mi? O kisi o markadan para kazaniyor insanin hem çalıştığı isme hem para kazandığı ekmek teknesine saygısı olmazmi?
    Nede olsa benim gibi saftirikler ona para kazandırıyor degilmi....

9. Murat

Murat Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    5,911
    Ad Soyad:
    Murat
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Santa Fe (2001-2012)
    Malesef türkiyedeki pek çok markanın yetkili servisi işi sadece para kazanmak olarak görüyor marka umurunda değil. Bahsi geçen servis bayiliği bıraksa gider başka markadan servislik alır. Önemli olan insana saygılı olmalılar.

Sarar a ait 2 servis var eskişehirde toyota ve hyundai. Bir arkadaşım toyota aracını sattı ve bana gidip araç bakalım dedi adamlar arabaları uzaktan gösterdi resmen :) ilgisizllik diz boyu. Yine aynı yere baglı hyundai de kapıda karşılıyorlar neredeyse. Ama bütün bunlar döneme göre değişir başındaki müdüre göre değişir.

Bazı şeyler tamamen markaya baglı değil.

D2533 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10. hakan84

hakan84 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    288
    Ad Soyad:
    hakan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    VW
    Nihan hanim oncelikle cok gecmis olsun.
    Basiniza gelen herkesi basina gelebilir.
    Ben sizin yerinizde olsam oncelikle

Satin aldiginiz yerin ve gittiginiz servisi ismini tehsir ederdim.

Gerek sosyal medyada gerek gerek marka yetkililerine ve distiribitore kadar busekilde yapardim.

Ve ardindan ismi gecen yetkili bayiye birdaha ayak basmazdim.
    Suratlarini gormek istemem.

Ve diger servisleri denerdim.

Acikcasi su ata sozu nu kullaniyorum boyle durumlar başıma geldiginde
    Tavsan daga kusmüş dagin haberi olmamis.

Basima gelen 2 ornek var onlari anlatayim.

Aracimin altini vurdum.enyakin servis olan fakat aracimi ordan almadigim bir servise gittim simdi kapali olan Mates aracimda sol on salincak degisti .ve arac oldu gel al dediler araci aldim.arac titriyor .frene basinca sola cekme yapiyor.
    Derhal tekrar gittim .kaldirdilar bisiyok dediler. Kizdim kavga dovus ciktim.
    Direk once kasko sirketine dondum .olayi ankattim. Ardindan hyundai musteri hizmetlerini aradim.
    Ve baska bi servise yonelmem gerektigi konusunda telefon aldim.
    Ve gaziosman pasa Erk bayisine gittim.
    Araca baktilar traverz kolu ve salincak basina fazladan koyulmus birkac parca pul buldu bunu sokup tekrar rot ayari yapti.
    Oradaki asinan lastikleri cikartip degistirdiler.araci test edip bana saglam olarak teslim ettiler.
    Bende yasadigim olaydan ders cikarip surekli bakimlara ayni servise gittim.
    Aradan uzun bir zaman gectikten sonra motor stopederken pir pir diye bir ses cikmaya baslamisti.
    Gittim tekrar erk bayisine anlatiim.
    Motor pompasinda mi ne bir problem varmis arac kalsin biz garantiden degisim yapip veririz dediler.
    Yani burada en iyi hizmeti veren bayiyi bulmak cok onemli
    Biraz uzun oldu ama.
    Tekrar gecmis olsun .

Nihan Özyurt ve mektuplar bunu beğendi.
  11. muhendus

muhendus Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,209
    Ad Soyad:
    Safak Y.
    Yaşadığınız Şehir:
    ALMANYA
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Nihan hanım yaşadığınız bu talihsiz olaylardan dolayı üzüldüm.

Şaşmaz'da Yıldırım Hyundai yetkili servis var, orada servis danışmanı Alper bey çok iyi niyetli ve ilgili birisidir, kendisine ulaşırsanız yapabileceği herşeyi yapmaya çalışır diye düşünüyorum.

Tekrardan çok geçmiş olsun, en kısa sürede çözüm bulunur umarım.

12. DannyZ

DannyZ Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    10
    Ad Soyad:
    Hasan Deniz YILMAZ
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Blue 1.6 CRDI (2011 -201X) RB
    Arada biryerde yazdınız mı bilmiyorum ama Ankarada hangi servisten bahsediyorsunuz acaba?

13. DannyZ

DannyZ Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    10
    Ad Soyad:
    Hasan Deniz YILMAZ
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Blue 1.6 CRDI (2011 -201X) RB
    Yaşadığınız sıkıntıyı, hem araç hem servis, hyundai merkeze de iletmenizde fayda var, dediğiniz gibi sadece size özel bir saygısızlık olmaktan ziyade genel bir durumdur bu artık, biraz kendilerine çeki düzen vermeleri açısından yetkili servis ve satış bayisi olma şartlarını yerine getrmediklerini gündeme taşımak gerek.

14. merol06920

merol06920 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    16
    Ad Soyad:
    Mehmet EROL
    Yaşadığınız Şehir:
    3-AFYONKARAHİSAR
    Araç Modeli:
    Accent Blue 1.4 (2011 -201X) RB
    Satış kadar satış sonrası destek de çok önemli. Özellikle bir markaysanız. Bayilerin ve servislerin kalitesini orayı yönetenler şekillendirir. Başka bir servise git demek çare mi? Küçük şehirlerde tek servis var. Böyle bir durumla karşılaştığında insanlar ne yapacak. Geçenlerde amortisörlerden ses geliyordu ve şehir dışına çıkmam gerekiyor. Servise uğradım bakmalarını istedim. Doluyuz haftaya randevu veririz dediler. Şehir dışına çıkacağım diyorum. Bir şey olursa sorumluluk kabul etmeyiz dediler. Tek servisli şehirlerde insanlar ne yapsın? Servis dediğin problem çözücü olmalı. Hobi mekanı gibi çalışmamalı. Bence şikayetinizi genel müdürlüğe iletin. Çözülmezse de mahkemelerde arayın hakkınızı. Markaların büyüklüğünü savunarak satış yapıyorsanız o büyük markaya saygınız olsun. O servis ve satış bayileri markaya layık olmaya gayret göstersinler.

15. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
    aynı mantıkla çalışan servis var işte Gebze'de ne olsa tamam arabayı bırakın yarın öbür gün alırsınız diyorlar. arkadaş bu araba serviste yatsın diye alınmadı, 2 dakika bir çık teste, deki şu şu sebepten işi hemen hallederiz yada işi uzun randevu verelim de dimi ama yok. zaten tek servis olanlar böyle davranıyor. adamlar Gebze'de tek, mecburlar diye bakıyor rekabeti yok ki. anca benim gibi uğraşmak istemeyen uzağa gidiyor daha iyi hizmet için. müşteri hizmetleri süs için var adamlar beni en az 2.500tl dolandırdı, her hafta aradım artık ahbap olduk çağrı merkezindekilerle sonuç sıfır. müşteri memnuniyeti kapsamında arayanlara da inanmayın onların amacıda çalışanın açığını yakalayıp onu bahane edip aylık priminden kesinti yapmak yani çalışanına daha az maaş ödemek için, sizi düşündüğünden değil.

16. arslanamca

arslanamca Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    16
    Ad Soyad:
    arsan dalar
    Yaşadığınız Şehir:
    18-ÇANKIRI
    Bir hafta önce i20 aldım araç kapının önüne geldiğinde iç renginin aynı olmadığını görünce dünyam basıma yıkıldı.ata bayiinden aldım bende ankaradan. Başta satış temsilcisi Semih kardeşim satış muduru serdar bey ve büyük patron naci bey bilemedilerki ne yapsınlar.okadar kibarlardiki ben hayret ettim.hatta sizlerin sinirleri felanmi alındı dedim. Neyse bir şekilde yeğen araya girdi ve bi şekilde halletti. .ama ilgi alaka muthisti. Herkes benim arabanin basindaydi.Benim bir müşteri olarak çok hoşuma gitti. Ata Hyundai bayii ne cooookkk tesekkurler

BAGKUR bunu beğendi.
  17. Nihan Özyurt

Nihan Özyurt Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    Ad Soyad:
    Nihan Özyurt
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Diğer Modeller
    Teşekkürler ;))

18. Nihan Özyurt

Nihan Özyurt Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    Ad Soyad:
    Nihan Özyurt
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Diğer Modeller

19. Nihan Özyurt

Nihan Özyurt Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    Ad Soyad:
    Nihan Özyurt
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Diğer Modeller
    Ata plazadan ismini verilen şahıslardır bana terbiyesizlik yapan. Sadece satışı yalan can adında biri....
    Bir üyemizin de dediği gibi satış sonrası destekte cok onemli ama malesef onemli olmak ne kelime.sen kimsinki şeklinde ki tavırlar bu kişilerin ağzına içine isletim sekline yuva yapmış.
    Neyseki aracimi satışa çıkardım 2 hafta sonra kurtulacagim.

20. Salvodorcu

Salvodorcu Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    148
    Ad Soyad:
    Ata Öz.
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    geçmiş olsun

sahıbıde Münir isimli yaşlı bi amca dır.

Bu Sayfayı Paylaş