Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

ANKARA EKİM 2011 BULUŞMASI

'Sosyal Aktivite ve Organizasyonlar' forumunda vedatkanka tarafından 7 Ekim 2011 tarihinde açılan konu

1. vedatkanka

vedatkanka Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Tamam Emre ile konuş, babası gelecek olursa sen al gel Mustafa, birazdan alışveriş listesini yayınlayacağım. Listede kendi alacaklarımı işaretleyeceğim, sizde duruma göre ayarlayın kendinizi. Saygılar.

2. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Abi zaten maks. 90la gideriz de çeyrek geçe yine bayağı erken oluyor. Şu İstanbul Yolu'ndaki radarın orda buluşuruz, ordan devam ederiz. Bu arada lütfen bana da söyleyin şu lazım bu lazım diye, ona göre getireyim ben de. Büyük su falan getirebilirim ben. 19lt lik var evde 2-3 tane onlardan birisini getireyim su işimiz tamamen çözülmüş olsun.

3. vedatkanka

vedatkanka Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1

4. vedatkanka

vedatkanka Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Şimdi ben kendi alcaklarımı yazıyorum, yukarıdaki listeye sizde bakın arkadaşlar. Benim getireceklerim,
    1- 10 adet ekmek 2- 5 Adet poğaça 3- 5 Adet simit 4- 5 Lt içme suyu 5- Yarım kilo beyaz peynir 6- 250 gram yeşil zeytin 7- 5 Tane yumurta 8- 1 halka sucuk 9- Yarım kilo domates 10- Yarım kilo salatalık 11- 100 gr. kuru çay 12- 100 gr. toz şeker 13- Neskafe 14- Tuz 15- Limon 16- Piknik tüpü 17- Çaydanlık 18- Plastik bardak (10 Adet) 19- Plastik çatal bol miktarda 19- Mangal kömürü 20- 2 Lt. termos çay 21- 2 Adet minder 22- Sofra örtüsü
    Arkadaşlar bu son yazdıklarımı getireceğim. Yükümü hafifletmek isteyen veya üzerine eklemek isteyen olursa buyursun yazsın. Ben yazdıklarımı getireceğim. Hadi bakalım sıra sizde.

5. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Suyu, poğaçaları falan ben getiririm. Sofra örtüsü getirip de kirletmeye hiç gerek yok bence. Bir de maks. 6 kişi olacağız 10 ekmek çok çok fazla olmaz mı hele ki poğaça ve simitler de varken ? Kahvaltı yapma huyum yoktur pek o yüzden maks. 2 tane poğaça yetecektir bana ben toplamda 10 tane falan getiririm.

6. Tülin

Tülin Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    163
    Ad Soyad:
    Tülin
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Getz 1.3(2003-2011)
    karışmak gibi olmasın ama bence tüp, mangal,çaydanlık, örtü evden getirilsin. yiyecek, içecek,köpük tabak, bardak, çatala kadar marketten alınsın. buluşma yerinin yakınlarından. 1 kişi ödesin ve diger gelenlerde hesaptan payını düşeni o kişiye versin. ekonomikte olacaktır. gelen kişi sayısına göre alış veriş yapılır.

7. SoysaL06

SoysaL06 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    237
    Ad Soyad:
    Mustafa SOYSAL
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Yeni İ30 1.6 CRDİ (2012-201X) GD
    Şöyle ki ;

Sırf muhabbetimiz koyulaşsın sayımız artsın gönüllerimiz bir olsun diye bir kaç telefon görüşmesi yaptım;

1- Erçin ; alacaklar önceden temin edileceğinden yolda bir ihtiyac kalmayacak o deyişle Eryaman Şehit osman avcı polis noktası bitişiğindeki opet petrolde bulusup ordan otobanı seyrederek bulusma noktasına gidiyoruz sehiriçinden değil!

2- Buluşmaya 06KNK05 M.Aksoy üyemiz abimiz Ford Focus ile katılım sağlıyor.

3- Buluşmaya 2 arkadasımı getirmeyi planlıyorum. Birisinin geleceği kesin gözüyle bakarsak ben İKİ BEYAZ ADMIRE ile geliyorum!

4- Yani bahsi geçen opette 1 sonata
    2 admire
    1 focus ile buluşuyor asıl buluşma noktasına hareket ediyoruz.

5- opette bulusma saati 08.30

6- getirilecekler hususunda herkes listeye bakar geri kalanını gönlünden tamamlar

8. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Abi opette değil bizim evin önünde buluşalım o zaman, Opetin karşısı benim ev çevre yoluna çıkışın tam yanı ki zaten oradan gideceğiz. Hani Opetin oraya gelmek benim için boşu boşuna tam tur atmak olacak, bizim binanın önü de boş ?

9. vedatkanka

vedatkanka Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Tamam Mustafa, o zaman herkes fazlasıyla erzağı getirsin, yokluk değil bolluk olsun, şükür yabani insanlar değiliz, yenilen yenilir, yenilmeyen geri evlere götürülür. Tülin hanımın önerisi için kendisine teşekkür ediyorum, cumartesi günü kullan at tarzındaki, tabak, bardak olayınıda hallederim. Fakat ben plastik ürün sevmiyorum, kupa getiririm kendime, ayrıca Minderlerinizi unutmayın arkadaşlar, yada evde kötü mötü bir çul varsa getirin, sabahın erken saatinde karın ağrısı çekmeyelim :))))))) valla bu buluşma daha keyifli olacak gibi görünüyor.
    Arkadaşlar, sucukları çoğaltalım :)) Börek için kimse talip olmadı bakıyorumda :))))))) birisi börek olayına el atsın. :)))) Peynirli, ıspanaklı veya kıymalı :D börek olsun :D:D

10. PalioGo

PalioGo Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    5 Adet poğaça 5 Adet simit 5 Lt içme suyu
    Yarım kilo domates
    Yarım kilo salatalık

Bunları Ben Getiririm Vedat Bey. Yükünüzü Biraz hafifletiyim :)

11. PalioGo

PalioGo Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    sabah Açık market bulursam aslında Mantar Alıp Közde pişirmek Var ;)

12. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Arkadaşlar su getirmekle uğraşmayın, benim getireceğim 19LT hepimize yeter :) Börek ben getirebilirim ama bir gün öncesinden alacağımdan taze olmaz pek, ok diyorsanız su böreği getireyim ben. Bir de mangal kömürünü bol tutmak gerekecek gibi görünüyor :)

13. vedatkanka

vedatkanka Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Aslında benimde seninkine benzer enteresan bir fikrim var :) Diyorum ki akşamdan mercimek çorbası yaptırsam yengenize :) aslında olmasına olur da, taşıması sorun, kapağı açılır falan, arabayı batırmayalım şimdi :) ama şu çabuk çorbalardan alalım isterseniz :)

14. vedatkanka

vedatkanka Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Tamam Erçin, sen 19 litrelik sudan getir 1 tane, 2 tanede 5 litrelik var fazlaca yeter, 1 tane ben bir tanede Can getirecek, Börek olayında ısrarcı değilim. Ama kömürde, ızgara üzerinde biraz tavlarız, 1 paket kömürde sen getir. 1 Halka sucukta sen alırsın o zaman. Bir kişi daha alırsa yeter diye tahmin ediyorum. Ne diyorsunuz?

15. vedatkanka

vedatkanka Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    EN ÖNEMLİSİNİ UNUTTUK FOTOĞRAF MAKİNESİ, VİDEO KAMERA :))) UNUTMAYIN HERKES GETİRSİN :DDD

16. PalioGo

PalioGo Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Herşeey planlandıgı gibi olursa Güzel olacak Gercekten :))

17. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Tamamdır. Sucuk, su, kömür getiriyorum ben. Fotoğraf makinesi de var bende.

18. vedatkanka

vedatkanka Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Şimdiden heyecanlı bir şekilde Pazar gününü iple çekiyorum :)

19. SoysaL06

SoysaL06 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    237
    Ad Soyad:
    Mustafa SOYSAL
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Yeni İ30 1.6 CRDİ (2012-201X) GD
    Getirilecekler baya bir arttı bence bu kdr yeter daha fazlası gercekten fazla olacak derim ben Erçin orda bir yerde bulusuruz sorun değil ! zaten bulusurken telefonlasacagız

20. PalioGo

PalioGo Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    vedat abi ben Cebeciden geleceğim. Geç falan kalırsam senin Teli aldım.benimkide sende olması lasım mesaj attım Çunku İnşallah Pazar günü Görüşürüz. Mesai bitecek birasdan Malum yarında tatil 2 gun giremem nete. Şimdiden Pazar Günü Görüşmek dileğiyle...

Bu Sayfayı Paylaş