Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

ANKARA EKİM 2011 BULUŞMASI

'Sosyal Aktivite ve Organizasyonlar' forumunda vedatkanka tarafından 7 Ekim 2011 tarihinde açılan konu

1. ccplus

ccplus Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ovacık kipa bu buluşma için en uygun yer olur bence.

2. PalioGo

PalioGo Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Çiftlik Park Centeri neden Düşünmüyorsunuz ? Hem arabaların resimlerini Çekilebilir Hemde Merkezi Sayılır aslında :)

3. murtezasahin

murtezasahin Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    13
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    ben de ovacık kipa yani forum etlik AVM düşüncesine katılıyorum bu arada 23 ekim sabah kahvaltı fikri çok iyi. akıl edene teşekkürler. ayrıca tam olarak nerede buluşacağımızda yazılabilir. örneğin bauhause önü gibi denilebilir. çıkşta da yozgat bulvarında yanyana bir tur atabiliriz (yol 5+1 serit gidiş 5+1 serit geliş ).

4. vedatkanka

vedatkanka Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    23 EKİM 2011 PAZAR (09:00-13:00 Kahvaltı)
    Arkadaşlar, aşağıda buluşmayı planladığımız yer ile ilgili detaylı bilgiler mevcut. Lütfen okuyunuz. Yol haritası da var. Sincan,Eryaman bölgesi ile, Keçiören bölgesinin ortasında kalıyor burası. Ulaşım için iki bölgeye de uygun mesafededir. Saat 09:00 ile 13:00 arasında yapmayı planlamaktayız. Herkesi bekliyoruz.

5. murtezasahin

murtezasahin Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    13
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    büyük bir sıkıntı olmazsa inşallah, ben ordayım.

6. SoysaL06

SoysaL06 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    237
    Ad Soyad:
    Mustafa SOYSAL
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Yeni İ30 1.6 CRDİ (2012-201X) GD
    Bende ordayım daha doğrusu nere istersseniz oradayım

7. talptek383

talptek383 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    tam tarih belli oldumu arkadaşlar ben kayserideyim ama hafta sonu özellikle pazar günü olursa gelebilirim

8. vedatkanka

vedatkanka Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    23 EKİM 2011 PAZAR (09:00-13:00 Kahvaltı)
    :)))

9. vedatkanka

vedatkanka Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Arkadaşlar bu pazar buluşuyoruz, son 2 gün! Ben 09:00'da orada olacağım. Lütfen katılımcı arkadaşlar benimle irtibat kursun
    23 Ekim 2011 Pazar günü Saat : 09:00-13:00 Arası (Kahvaltı)
    Katılımcı listesi ,
    Güncelleme Tarihi : 21.11.2011
    1-Nightfish
    2-vedatkanka
    3-murtezasahin
    4-PalioGo
    5-stranger
    6-SoysaL06
    7-Talptek383

Düzenleyen : vedatkanka

10. PalioGo

PalioGo Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
  11. vedatkanka

vedatkanka Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Videoyu izleyin lütfen http://www.bidolu.tv/izle.php?MedID=8298
    Bizde gideriz PlioGo! Sen kahvaltıya gel, 11:30'da bırakırız kahvaltıyı! Zaten hava serin, kahvaltıya katılan arkadaşlardan da katılan olur belki! Zaten 09:00'da buluşacağız.

Düzenleyen : vedatkanka

12. PalioGo

PalioGo Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Hep beraber Gidersek Çok güzel Olur O zaman. tmm kahvaltımızı Yapalım Öyle Gidelim ;)

13. vedatkanka

vedatkanka Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Şöyle yapalım, kahvaltıyı erken bırakırız. Saat 11:30 gibi. Anıtkabir veya şehitliğe gitmek isteyen arkadaşlarla birlikte armada'ya gideriz. Bu arada buluşmaya katılacak arkadaşlar lütfen Türk Bayrağı'da getirsinler. Saygılar.
    <table width="99%"><t><tr><td ="BBquote" style="width: 678px; ">Orjinalini yazan: PalioGo

Hep beraber Gidersek Çok güzel Olur O zaman. tmm kahvaltımızı Yapalım Öyle Gidelim ;)</td></tr></t></table>

14. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Şehitler konvoyuna benim arkadaş da katılacak, beni de çağırdı. Yalnız Eskişehir yolunu kapatma gibi planları falan var o yüzden uzak durmayı düşünüyorum ben. Kusura bakmayın da bence düğün konvoyu gibi arabaları arka arkaya dizmek öyle Ankarayı gezmek bi işe yaramaz, araba buluşması olmaktan öteye geçemez.
    Benim önerim ise; buluşalım kahvaltımızı yapalım oradan da şehitlerle ilgili bi aktivite yapılmak isteniyorsa Anıtkabir'i ziyaret edelim ?

15. vedatkanka

vedatkanka Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Haklısın! Yol kapatmak gibi bir olay bize yakışmaz. Ayrıca Kahvaltıdan sonra hep birlikte anıtkabir'e gidip fatiha okuyalım, hem gazi'ye hemde şehid düşen kahraman kardeşlerimize! Bu daha yerinde bir davranış olur, yine Armada'ya gitmek isteyen arkadaşlarla gideriz. Teklif var ısrar yok. Sonuçta illegal bir iş yapılmıyor. Halk haklı olduğu bu davada tepkisini koyuyor.
    Eveet arkadaşlar bu arada son 2 gün! Buluşmaya az kaldı! Başka katılımcı yok mu?

16. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    TechTurkey buluşmalarına genelde ben de katılıyorum, hatta arkadaşın link verdiği forumda adı geçen Exca- nicki çok yakın bi arkadaşımın ve o da katılıyor. Geçen Anıtkabir buluşmasında 75 kişi vardı o listede, ben 2 araç getireceğim, 20 kişi geleceğiz dendi ve biz dahil 7 araç vardı o buluşmada. 75 kişi ne olduysa yolda mı kayboldu nedir ? Techturkey olayından konu açıldığından beri haberim var ve yine de bizim buluşmayı tercih etmiştim ben, bi kahvaltı yapar muhabbet ederiz hepimiz için de keyifli geçer diye düşünüyorum. Eminim ki bizim buluşmada konu hadi bakalım şehitler için Eskişehir yolunda kim en hızlı 200 görecek olayına dönmeyecektir, geçen seferki öyleydi çünkü.

17. vedatkanka

vedatkanka Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Yok daha neler! Arkadaşım geçelim o işleri, kimse çakallık yapmasın, yok kim 200 basacak kim 500 basacak. Saçma sapan işler...
    Hocam buluşma şöyle gerçekleşecek; sabah saat 09:00'da yukarıda adresini verdiğim yerde buluşacağız. Kahvaltımızı yapacağız. Geri kalan konuları da buluştuğumuzda konuşur karar veririz. Ben Pazar günü saat 08:45'te İvedik TüvTürk araç muayene istasyonunun orada beklerim, yolu bilmeyen arkadaşlar için. Gerçi adres çok basit. Ama olsun.
    İllegal gösteri, hız limiti aşımı, trafik kuralı ihlaline hayır diyorum ve sizlerle sıcak bir kahvaltıda buluşmak için 23 Ekim Pazar gününü bekliyorum. Saygılar.

18. PalioGo

PalioGo Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0

Bencede İllegal olan Hersey Çok kötü birşey. Sakin Bir şekilde Toplanıp Güzel bir buluşma dileğiyle.

19. vedatkanka

vedatkanka Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Olay budur, teşekkürler PalioGohttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gif

20. vedatkanka

vedatkanka Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    23 EKİM 2011 PAZAR GÜNÜ PROGRAMI AŞAĞIDA YAZILIDIR!
    İLK BULUŞMA SAATİ : 08:45 İLK BULUŞMA YERİ : TüvTürk Araç Muayene İstasyonu/İvedik/YENİMAHALLE
    İL BULUŞMA YERİNDEN HAREKET : 09:00~09:10 MESİRE ALANINA VARIŞ : 09:15 BULUŞMA ŞEKLİ : KAHVALTI
    BULUŞMAYA GELİRKEN; AŞAĞIDA YAZILI LİSTE ÖRNEKTİR, İSTEYEN LİSTEDEN SEÇME YAPAR, İSTEYEN TAMAMINI GETİRİR, TAMAMEN SİZLERİN ZEVKİNE KALMIŞ ARKADAŞLAR, DEDİĞİMİZ GİBİ LİSTE ÖRNEKTİR.
    Kendi imkanlarımızla, isteyen kendine yetecek kadar, isteyen ikram etmek istediği kadar evlerimizden veya marketlerden 22 Ekim Cumartesi gününden temin edilirse daha kolay olur!Sabah kalkar kontağı çevirirsiniz!
    KAHVALTI LİSTESİ (İSTEĞE BAĞLI) -Çatal, bıçak, çay bardağı, kupa, tuz, biber vs... -Termosta çay veya sıcak su(nescafe için), yada meyve suyu ve süt olabilir! -İçme suyu -Sıcak simit, poğaça, börek, tost çeşitleri, Çıtır Ekmek -Salam, sosis, [sucuk közde pişirilmek üzere isteğe bağlı] -Kaşar veya Beyaz peynir, tulum yada kars peyniri (Damak zevkinize kalmış) -Biberli zeytin, kırma zeytin veya siyah zeytin -Domates, salatalık,yeşil biber -Haşlanmış taze yumurta -Kuru köfte sevenler, sabah biraz daha erken kalkıp köfteleri ve patates kızartmaları da hazırlayabilirler.
    ÖNEMLİ NOT : ARKADAŞLAR HERKESİN TRAFİK KURALLARINA HARFİYEN UYDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM. LÜTFEN KURALLARA UYUN! OTOBANDAN GELECEK ARKADAŞLAR 120km. yi, ŞEHİR İÇİNDE VE ÖZELLİKLE MUAYENE İSTASYONUNA GELİRKEN 50KM.'nin ÜZERİNE SAKIN ÇIKMAYIN! ORADA YOL ÇALIŞMASI VAR. ALLAH MUHAFAZA, KİMSENİN BAŞINA KÖTÜ BİRŞEY GELMESİNİ ASLA İSTEMEYİZ. LÜTFEN KURALLARA DAHA FAZLA DİKKAT EDELİM.

Bu Sayfayı Paylaş