Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Anahtarı cıkarınca parklar sönmüyor

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda Caner KIRNAK tarafından 28 Mayıs 2009 tarihinde açılan konu

1. Misafir

Misafir Guest

Dostum Tekirdağ da nasıl bilemiyorum ama İstanbul da araç üzerinde anahtar bırakırsanız arkanızı dönseniz garantisi yok. Bırakınaracın yanından ayrılmayı heleki anahtar üzerinde...https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley7.gif

2. Çağlar Baykan

Çağlar Baykan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    70
    Ad Soyad:
    Çağlar
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    vallah burda ben kapıyı kitlesem camı acık unutuorum camı kapasam kapıyı kitlemeyi unutuorum hiçte kötü bi olayla karsılasmadım.bakkala giderken hepte kontağın üzerinde bırakırım bugune kadar kötü bişey gelmedi allah kimseyede göstermesin...

3. Caner KIRNAK

Caner KIRNAK Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    aynen abi bu era büyük bi denklem vallaha :)

4. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    aracı stop edip kapıyı açıncatüm ışıkları söner ama bir dahaki çalıştırdığınızda (koldan kapatmadığınız için) tekrar yanar.yani hiç bir şekilde açık kalmaz tabi arabadan indikten sonra kolu oynayıp tekrar açmazsanız
    (benim T5'in hiç sönmüyor,elinle kapatmazsan sabaha kadar yanıyor bu açıdan hyundaiyi kutlamakmı lazım vw'ni kınamakmı lazım?)
    Düzenleyen : mmt.88

5. serhan

serhan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    35
    Ad Soyad:
    Anıl Serhan ALPHAN
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    bu parkların çalışma sistemini biliyorum ama bu aralar sıcaktan mıdır nedir parklar açık kalıyo hep kısa farlar açık kullanırım anahtarı çıkartıyorum normalde kapıyı açınca sönüyo ama bazen sapıtıyo söndürmüyo şimdilik düzeldi bakalım ne zaman aküyü boşaltcaz birde geçenlerde cd içindeyken cd yi görmüyordu basınca çıkartmıyordu eject tuşuna bi 10sn basınca çıkardı şimdi o da düzeldi teyp in garantisi 2yıl. ağustosta dolcak garantisi ondan sonra sorun çıkarmasa keşke
    arabada bi sorun var ama arasıra oluyor servise gidince olmuyorya deli oluyorum zaten sorun olsa bile görmezliktende gelebilirler servislerin işi belli olmuyor

Düzenleyen : fiesta1903

6. stky

stky Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    2008 era select var bende. Maalesef ne yaparsanız yapın, farlar açıksa, kontağı kapatsanız da parklar açık kalıyor. 2001 citroen saxo da bile uyarı sesi vardı. bunda yok maalesef :(

7. Misafir

Misafir Guest

nasıl yani parklar ya da farlar açık oldugunda uyarı sesi vermiyormu??

8. sesli far acık uyarı sistemi yokmu??https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley11.gif

9. Misafir

Misafir Guest

Bence era daki bu sistem parkların açık kalmasını güzel bir şekilde engelliyor. Dikkat ettinizmi bilmem ayrıca şöyle bir durumda var. Diyelimki aracın içersindesiniz kontak kapalı. Camı açmak istediniz. kontağı açıp camınızı açtınız ve kontağı tekrar kapadınız. Belli bir süreye kadar camları açmak veya kapamak için tekrar kontağı açmanız gerekmiyor camlar açılıp kapanıyor kontak kapalı olsada.

10. ttekmir

ttekmir Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Denedim beceremedim yapmadı benimkisi. Birde denedim farlar kapının açılmasıyla söndü.

11. mdmrx

mdmrx Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    aynen kontağı kapatsanız bile camlar bir süre açılıp kaatabiliyorsunuz. defalarca arabamı farı veya park ı açık bıraktım sabah farkettim koldan akü falan bitmedi. bildiğim kadarı ile era tüm lambaları kapatıyor anahtarı çekip dışarı çıkıp kilitlediğiniz zaman.

bir dahakine deneyeceğim..bakalım park ların açık kaldığı durum var mı.

şimdi kılavuzu açıp okudum. sayfa 1-71

park lambası otomatik kapanma (eğer varsa)
    sürüş sonrası park lambalarını kapatmazsanız, par lambaları sürücü kapısı açıldığı otomatik kapanır. lambaları yeniden açmak için kontağı takıp on konumuna getirmelisiniz yazıyor

burada dikkat edilecek husus eğer varsa tabiri..olmayan era var mı acaba. benim yazdığım gibi benim her lambam kapanıyor ve akümde bitmedi bugüne kadar defalarca unuttuğum halde.

Bu Sayfayı Paylaş