Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

AMORTİSÖR SESİ

'Accent Forum - Club' forumunda tiberius06 tarafından 6 Mayıs 2010 tarihinde açılan konu

1. erainy

erainy Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Arkadaşlar İzmir'de yok diye biliyorum ama İstanbul'da Nam amortisör gibi amortisörleri yağlı cinse çeviripte taktıran varmı. Eğer varsa ve memnunsa bizde yaptıralım.

2. heyrido

heyrido Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    arkadaşlar merhaba.. ben yeni 98 accent gls aldım.. ilk arabam pek bilgim yok o yüzden arablar hakkında.. size bikaç sorum olacak..
    1- sağ önden bi gıcırtı geliyo, bozuk yolda bayağı çok geliyo.. usta lastiktendir suya gir geçer dedi girdim geçti fakat sonra tekrar başladı.. şimdi arabanın altında bi kısım yakaladım oraya su koyunca bi süreliğe geçiyo acaba oraya sprey yağ falan sıksam geçer mi?

2- "check engine" lambası kontağı açtığımda yanıyo çalıştırınca sönüyo.. normal olanı bu mu?

3- araba gazlı gazda sorun yok, fakat benzinde araba rolantide gaz vermesem stop edecek duruma geliyo, egzoz muayenesinden de zor geçti.. nedeni nedir sizce..

4- sadece tek hoparlör çalışıyor diğerleri çalışmıyor, patlakmıdır sigorası falan var mı acaba?
    (araba 70000 orjinal km de, kaza değişen yok)

bu sorularıma bilirseniz ve cevap verirseniz çok mutlu olurum.. şimdiden teşekkürler..

3. Mando aracınızın orijinal amortisör markasıdır. Amortisörden gelen sesleri markaya veya ürüne bağlamak çok yanlış. Toz körükleri yıpranıyor, önemli işlevi var değişmesi gerekiyor. Daha önemlisi Amortisör Takozu dediğiniz parça bizim listelerimizde "Amortisör İzolatörü" diye isimlendiriliyor. Bu parçayı ekli linkten incelerseniziçinde bilya ve ciddi bir kauçuk takoz/burç var. Bozulduğu zaman bununda ses yapması normaldir. http://www.akparca.com/Accent-95-00-On-Amortisor-Takozu,PR-1601.html

4. H.SAHİN

H.SAHİN Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    66
    Ad Soyad:
    Hidayet Ş.
    Yaşadığınız Şehir:
    1-ADANA
    Araç Modeli:
    Accent Blue 1.6 CRDI (2011 -201X) RB

Tşk.

5. __CB__

__CB__ Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.6 (2003-2005) LC
    Patlak amörtisörleri değiştirmesek ne olur?

6. cenker_baba

cenker_baba Guest

arkadaşlar merhaba,
    sabahları aracı çalıştırıp yola çıktığımda 15 mt sonra ilk kasis'den geçerken sanki amörtisörler donmuş gibi ses çıkıyor bir sonraki kasisde neredeyse yok denecek kadar azalıyor sonrakilerde bu ses kayboluyor havaların bu denli soğumasıyla alakalıdır diye düşünüyorum normal midir sizce

Bu Sayfayı Paylaş