Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

AMORTİSÖR SESİ

'Accent Forum - Club' forumunda tiberius06 tarafından 6 Mayıs 2010 tarihinde açılan konu

1. Mr_SaMSuNLu

Mr_SaMSuNLu Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ben çok uzun zaman önceydi öyle bir sıkıntım yoktu aslında ancak devamlı uzun yol yaptığımdan aracımı devamlı bakıma sokardım bir gün kaldırdı altını arka tarafta neyi değiştirdi bilmiyorum anlamam merak edip sormadımda 2 adet plastik yuvarlak bir denge çubuğuna bağlı gibi duran parçaları değiştirdi neden değiştiriyorsun dedim ses yapar bunlar özelliğini yitirmiş dedi.i

2. aykutersoy

aykutersoy Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    6
    arkadaşlar amortisor değiştirirken orjinal parça kullanın diyorlar yan sanayi de sorun çözülmüyormuş

3. tunc_neda

tunc_neda Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    iyi geceler aynı sorun bende de vardı sıfır amortısor aldık ses gelıyor du bende koruklerı degıstıreyım bakalım ses kesılcekmı ogrendıgım ıyı oldu yazanlara tsk..https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

4. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,948
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz

aramıza hoşgeldiniz. kendinizi tanışma bölümünde tanıtırsanız memnun oluruz.

5. isosar

isosar Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0

Slm arkadaşlar bende de (accent 1.5 crdi 2004 admire) arka sağdan özellikle bikaç kişi arkaya binince gelen bi esneme gibi gacır gucur ses geliyor. Bugun başka bir sebepten tamircime gittiğimde bu mesleyi açtım o da aracı kaldırmışken mr samsunlunun anlattığı plastikleri değiştirdi .Fakat sese hiç bir olumlu etkisi olmadı . Galiba takip ettğim kadarıyla sorun toz körüklerinde en kısa sürede gösterip neticeyi burada paylaşmak istiyorum.

6. canerhgg

canerhgg Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar merhabalar. amörtisör sorunum benim de var. geçen yıl 4 amörtisör beraber değiştirdim. 1 tanesi arızalı çıktı. ben kütahyanın bir ilçesinde oturuyorum. istanbuldan getirtmiştim. telefon ile görüştüğümde olumsuz cevap aldım değiştirmeleri için.tüketici hakları falan uğraşmak istemiyorum. yenisini almayı düşünüyorum. taktıklarım MAYSON- MANDO idi. tekrar aynı marka almak istemiyorum. ilçede parçacılar sadece MAYSON-MANDO ve ÇİN malları var diyor ve mayson-mandoya garanti vermiyor. başka marka var mı alabileceğim? ne tavsiye edersiniz? selametle..

7. Turgay

Turgay Yönetici

Alınan Beğeniler:
    68
    Ad Soyad:
    Turgay ÖRSBAŞ
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Diğer Modeller
    Monroe alacaksınız kafanız rahat edecek...

8. canerhgg

canerhgg Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bu arada biraz önce sorduğum soru içi aracım 1999 glsyumurta kasa selametle..

9. sametk

sametk Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    MONROE kullanabilirsin.

10. canerhgg

canerhgg Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    teşekkürler arkadaşlar 99 yumurta kasalara uygun değil mi bu marka? burada parçacı başka marka yok dedi. küçük bir ilçe olduğu için böyle söyleyip elindeki parçaları satıyorlar parçacılara da güven olmuyor bazen

11. myüksel

myüksel Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar yumurta kasaların orjinal amörtisörleri arkası yüklü iken nerdeyse tam oturuyor gibi oluyor bunu önlemek için farklı bir amörtisör yada başka bir yol tavsiyesi olan varmı amörtisör geti çare olabilirmi nedersiniz yada farklı helozon

12. canerhgg

canerhgg Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    amörtisör takozları değiştirebilirsin. ya da üzerine koyuyor bazıları daha yüksek oluyor. süspansiyonu etkiler mi orasını bilmem

13. erainy

erainy Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Siz amortisör takozlarını mı değiştirmiştiniz? Yoksa başka bir parçamı?

14. erkan09

erkan09 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar ben 4 amasör değiştirdim ama hala sol öndem ses geliyor kasislerden geçerken tak diye ses geliyor arkadaşlar yardım edebilecek biri varsa sevinirim tşkier şimdiden

15. canerhgg

canerhgg Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    merhaba arkadaşlar. 1999 accent gls 1.5 klmvar. aracımı 3 yıldır kullanıyorum bi sorunum yoktu. Ta ki amörtisörden ses gelene kadar.. Geçen yıl değiştirdim 2 ay gitti. sonra eskisini taktım biraz idare etmiştim. tamamen ses gelmeye başlayınca tekrar değiştirdim. bu sefer 10 gün sonra patladı. 400 km civarında yaptım. aracıma aşırı yük atmıyorum, kasislerde özellikle dikkat ediyorum hatta bu konuda titizim. ama neden amörtisörler patlıyor anlamıyorum. araçtan kaynaklanan bir neden olabilir mi? amörtisörlerde fabrika hatası olduğunu söylüyorlar ama her defasında sol arka patlıyor. bu da aklıma aracımda bir sorun mu var sorusunu aklıma getiriyor. yorumlarınızı bekliyorum selametle..

16. b6969

b6969 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
  17. bünyamin38

bünyamin38 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    bünyamin
    Yaşadığınız Şehir:
    38-KAYSERİ
    Araç Modeli:
    Getz 1.4(2003-2011)
    arkadaşlar bende 99 accent gl var.arka sağ amortisörüm patlamıştı ses yapıyor ve 90km den sonra aracı şeridimde zor tutuyordum.uyumluluk açısından iki amortisörün beraber değişmesi lazımdı. yalnız accentlerde dar çanak ve geniş çanak olmak üzere iki cins amortisör var benimki yanılmıyorsam dar çanaklı idi.yetkili serviste(akbak) iki amortisörü Ankaradakampanyadan yararlanarak2008 de 280tl ye değiştirdim...

18. akare

akare Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    amortisörlerin tamirinasıl yapılıyor?. ustam ya değitirelim ya da tamir edelim dediğinde biraz şaşırdım da.

19. nazmix60

nazmix60 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bende de var aynı sorun.özellikle yazın yapıyo benimki.kışın bişey yok

Bu Sayfayı Paylaş