İyi geceler. Hyundai Accent Blue 1.4 benzinli aracıma (2015 model) bugün amerikan park taktırdım. Ancak aralıklarla arabanın içine kadar yanık kokusu gelmeye başladı. Daha önceden balatayı zorladığımda sadece balata kokusu geliyordu (çok nadir) Amerikan parkları taktırınca arıza ışığıda yanmadı. Bir sıkıntı olur mu dostlar? Teşekkürler.
Park acik gezdikten sonra kenara cekip kaputu acip far bolgesini koklayin yada modüle dokunun isinip isinmadigina bakin LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
arabanın beyni bundan dolayı yanmaz sanmıyorum siz kokunun geldiği yeri söylemeden net bir şey söylememiz çok zor. bir tanıdık arkadaşının polosunun Amerikan park yüzünden sigortlarının yandığını söylemişti
Bu ledli park ampullerinden bende dün alıp taktım.. JSV marka t10 tipinde, canbus özelliği vardı güya. Takmaz olaydım, 2 saat sonra ledler patladı, patladığı gibi aracın kısa farlarının ampulünü de patlattı. Üstüne sigortalarını da yaktık bir güzel Yanık kokusunun takmış oldunuz park ampulünden gelmesi olasıdır. Zira, yaşamış olduğum vakada ampullere el değmiyordu, yanık kokusu bende de vardı.. Aracınız orjinal ampulü ne ise onu kullanmanızı tavsiye ederim. Muayene istasyonlarında sıkıntı çıkara biliyorlarmış..
Amerikan parkın dirençli olanlari var birde ayarlanabilen modullu olanları var. Dirençli olanlardan taktiysaniz onlar biraz ısınır. Işık şiddeti de ayarlanabilen modullu olanlardan tavsiye ederim muayenede de sıkıntı olmaz istenildiğinde kapatilabiliyor. ASUS_T00J cihazımdan gönderildi
kokunun kaynağını bende tam bilmiyorum. amerikan parklardan geldiğini varsayıyorum. ayarlanabilir modül şeklinde taktırdım zaten. anlayamadığım nokta şu kokunun neden geldiği?
ya hocam işte koku geldiğinde kaputu açacaksınız koklayarak bulacaksınız direk bulamasanız bile şu taraftan bu taraftan geliyor diyeceksiniz ki millletin aklında bir fikir oluşsun.
Kardeşim kokunun nerden geldiğini bulmak zor bisey değil herkes kaputu aç kokla diyo yani başka bulma yöntemi yok bunun parklar bi süre acik kalınca bak modül kokuyomu kokmuyomu LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet arkadaşlar çok mantıklı, bence de kaputu açıp kokunun nerden geldiğine bakmak lazım tabi önce kaputun nereden açıldığını bulmalıyız
sol alt köşe açık araba kaputlu sembolu yavşça kendimize çekerek koku geldiyse hemen bakılması lazım yanma riski bile var yoksa ama bu modüller çok aşırı ısınma yapıyormuş duyduğuma göre odul adi ise ısınmadan kaynaklı koku yapmışta olabilir bi ustaya göstermekte fayda var 20 liralık şey için arabayı bozmaya değmez