Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

aman ha siz kanmayın

'Accent Forum - Club' forumunda yilmaz_398 tarafından 19 Şubat 2010 tarihinde açılan konu

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.
  1. yilmaz_398

yilmaz_398 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar selam aman ha diye başlıyorum... sakın ha benim yaptığımı yapmayın 444 nano yağ katkısından yeni aldığım aracıma kattım lanet olsun aldığım kattığım güne tövbe tövbe.... arkadaşlar LPG 0,180lira yakan aracım şimdi tam net 0,285lira yakıyor 2 kez ölçüm yaptım. kesinlikle bunun dışında bir işlemde yapmadım sadece bu katkı maddesini ekledikten sonra oldu. zaten sümük gibi yapışıyor sıvanıyordu bu ne böle yaa dedim dedim ama nebilim ekledim ama şimdi pişmanımmm.haram olsun şimdi yağ değişimi şusu busu masraf açtı hazır bana .haram olsun siz kanmayın diye yazdım.... kendinizede aracınızada eziyet etmeyim.kazasız keyifli sürüşler... bu konuda ciddiyim akıllı olun derim. sadece bu marka değil hiç birini önermem ustalarda öle diyor zaten...marka kaliteli ar-ge li omisilli yağların özelliklerini bozmak akıllı işi değilmiş.....

2. mirkan

mirkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    403
    Ad Soyad:
    Mirkan Şenol
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    önce tanışma bölümünde kendinizi tanıtsaydınız ...
    şikayetinize gelince , katılmıyorum ve tavsiye ediyorum , mutlaka her yağ değişiminde kullanırım ... ve en son yağı +20.000 km önce değiştirdik :)

3. yilmaz_398

yilmaz_398 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arakadaşım yaşadığımamı inanırım ,yarın ustaya yeni yağı değiştirmeye gideceğime mi inanırım sanamı soruyorum....marka argeli birinci sınıf yağlar dururken ben tutup 3 kuruşluk katkı maddesiyle arabamın da paramın içine edmişim sen daha bana onları övüyorsun ... bu arada kusura bakmada sizin bayi olmadığınızı nereden bileceğim...

4. yilmaz_398

yilmaz_398 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    tanışma bölümünede katılacağım aranıza yeni katıldım vw den hyundai ye dönüş yaptım. hoş bulduk inşallah...

5. Misafir

Misafir Guest

Aynı konuda iki başlık olduğu için bu topic kilitlenmiştir, lütfen buna dikkat edelim...

6. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    17,627
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Aramıza hoşgeldiniz diyecektim ki hitaplarınızın hoş olmadığını gördüm. Forum kurallarını okumanızı tavsiye ederim.

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.

Bu Sayfayı Paylaş