Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

altın kaplama elantra

'Otomobilinizi Tanıtın' forumunda x3reklam tarafından 25 Haziran 2012 tarihinde açılan konu

1. x3reklam

x3reklam Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ad Soyad:
    hasan kara

teşekkür ederim sağolun iyi dilekleriniz için benim logo iptali yaptırmamdaki sebeb hyundai ye olan sinirimdendir .. yok logo gayet güzel duruyordu . aracı yapmadan önce hyundai reklam departmanını arayıp haber verdim ve bunun hem benim hemde hundai için iyi bir reklam olacağını bu yüzden aracın sanrooflu olan en full modelini bulmalarını rica ettim bana haber vereceklerini söylemişlerdi ben hala onlardan haber bekliyorum :) neyse bende onların reklamını yapmama ya karar verdim benim reklamım bana yeter şimdi logoyu tekrar takabilirim ama bunun bedelini ödemelerini isteyeceğim :mad: normal renkler 1500 tl den başlar sedefli renkler 2500-3500 tl arasıdır ama bu malzeme hem pahalıdır hemde işçiliği diğer malzemelere göre oldukça zordur . bir aracı kaplamak 1 hafta sürüyor elantra gibi bir araç 7000€ ' ya kaplanıyor

2. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Assan Çok İlgilidir Hocam Hayatta Öyle Şey Yapmaz. Müşterisini Hiç Üzmez Müşteriye Süper Önem Verir (!)

3. Orhan

Orhan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    135
    Ad Soyad:
    Beyaz_MeLegiM
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    7.000€ yamı kaplanıyor. :) Aracımın degerini bir kat daha anladım. :D

4. x3reklam

x3reklam Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ad Soyad:
    hasan kara
    yaptılar mağlesef kardeşim bende ilgi alaka bekliyordum assandan ama bu kadar ulusal basında yer almamıza rağmen ne arayan oldu ne soran .

5. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Bende Dalga Geçiyorum Hocam. Assanın İlgisi Nerede Görülmüş.Ne Kadar Saysak Azdır.

6. StrawBeeRy

StrawBeeRy Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ad Soyad:
    Mert S.
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    maşallah işçilik gayet başarılı ilk krom kaplamayı ankarada gördüm sonrada sizde ama onlara sormuştum onlarda 7.000 euro gibi bir rakam vermişlerdi açıkcası bu işin neden bu kadar maliyetli olduğunu hep merak etmişimdir madem konu açılmışken sorayim bunun diğerlerinden ayıran özelliği nedir?sonuçta oda folyo buda folyo yoksa benmi yanlış düşünüyorum tamam işçilik gerektiren bir iş olabilir mesela ne güzel yazmışsınız sedefliler 2500 ile 3500 arası değişiyor hadi buda taş çatlasın 5.000 lira olsun 6 olsun 7 olsun... ama 7.000 euro gerçekten açıkcası bana göre uçuk bir rakam bunda folyo felanmı pahalı eğer öyleyse bunun içinde ne var gerçek altın meteryallerimi var bu kısmı çok merak ediyorum benim gibi bir çok kişininde bu konuyu merak ettiğine eminim aydınlatırsanız sevinirim teşekkürler.

7. Burak Çevik

Burak Çevik Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    556
    Ad Soyad:
    Burak Çevik
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    İX35 (2009-201X)
    Benim bildiğim bu folyonun içinde altın tozları var o neden ile bu kadar parlak ve pahalı :RpS_rolleyes:

8. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Ben de altın tozu var diye biliyorum.

9. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,978
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
  10. FATIH_54

FATIH_54 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    Fatih Bayram
    Ufak ş.içi kazada folyo birkaç parçada yırtılsa hatırı sayılı masraf olur...:RpS_ohmy::RpS_rolleyes:

11. bykadir

bykadir Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,462
    Ad Soyad:
    Kadir Durak
    Yaşadığınız Şehir:
    42-KONYA
    Araç Modeli:
    Sonata (1995-1998) Y3
    Reklam için iyi muhteşem olmuş.Bunu ancak cebinde parası çok olan yaptırabilir.Zaten şimdi yaptırsakta türkiyede ilk olmaz çünkü yapıldı.
    Ben şahsen yaptırsam başka türlü modifiyelere yönelirim.(gerçi onada para yok ya.:D)
    Normalde kaza yapsak pahalıya mal oluyor(şahsım adına konuşuyorum.).Birde bunla yapsak dahada masraflı olur.birde bunu yol kenarına koymaya insan korkar.Park ettin bir baktın aracın kaplaması yok.Araç ilk renginde.:RpS_lol:Jantların bile çalındığı bir memlekette bunu havada karada kaparlar valla.

Ersin bunu beğendi.
  12. TurkSpace

TurkSpace Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    220
    Ad Soyad:
    Serdar Kevzer
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    hayırlı olsun güzel olmuş

Serdar

13. x3reklam

x3reklam Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ad Soyad:
    hasan kara

evet kardeşim gerçekten de altın var ama asıl pahalı olmasının sebebi bu değil bunun gibi krom folyoların araba kaplanacak (cast) hale getirilmesi için yüksek arge maliyetleri var ve bu folyalar daha yeni üretim ve geliştirme aşamasında olduğu için pahalı oluyor yani altın sarısıda pahalı gümüşüde yada kırmızı kromuda aynı pahalılıkta ve fiyatını arttıran bir diğer unsurda işçilik hem daha uzun sürüyor 1 hatfa gibi ve fire çok oluyor hata yapma olasılığı çok yüksek ve en ufak hatanda o parçayı söküp atıyorsun ve buda maliyet olarak oldukça yüksek yansıyor . ankarada daha önce yapılan örneği var ama onlarda ekler vardı yani tek parça değildi bu yaptığımız tek parça olarak yapıldı ve onların kullandığı malzemeden çokdaha pahalı olmasına rağmen biz aynı fiyatı söylüyoruz . şunuda söylemek lazım ki trafikte bu aracı kullanırken kendinizi meşhur biri gibi hissediyorsunuz 7 den yetmişe herkezin gözü sizde oluyor .. bu çok güzel bir duygu .. aayrıca elantrayı iyiki tercih etmişim diyorum çok konforlu ve rahat bir araba ve bu altın kaplama çok yakıştı :) hyundai assanıda anlamış değilim bu aracın yanında büyük şekilde yeni elantra yazsa müthiş bir reklam olurdu ;) onlardan da haber bekliyorum ne zaman akılları başlarına gelecek acaba :p

StrawBeeRy bunu beğendi.
  14. ColoneL

ColoneL Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    25
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Bu folyo ile merak ettiğim bir şey var. Kalınlığı ne kadar bu malzemenin? Yani Ülker'in tablet çikolatalarının sarılı olduğu folyodan kalındır ama, temizlik anlamında merak ediyorum. Yani su, sünger falan değdirilebilir bir malzememidir bu? Değilse yıkama temizleme işlemi nasıl yapılır bu yavrunun :RpS_laugh:

15. arifpolat

arifpolat Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Allah kaza bela vermesin güzel bi araç ve sizin için güzel bi reklam olmuş

16. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,978
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Assan'ın foruma bile katkısı yok, bence çok umutlanmayın. Kia tercih etseydiniz Çelik Motor her türlü desteği verirdi.

17. i10i10k

i10i10k Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    +1

18. i10i10k

i10i10k Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    kullandığınız folyonun markası nedir?

19. x3reklam

x3reklam Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ad Soyad:
    hasan kara
    :D tabiki öyle bir folyo değil bunu yıkatabilirsiniz köpüklü yıkamalarda sorun olmaz ama basınçlı suyu birazdaha uzaktan tutturmak lazım üzerine cile ve boya korumada yapılabiliyor kalınlığı çok değil ince bir malzeme ama hassas bir malzeme yani uygulama için ..

Bu Sayfayı Paylaş